0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onarım yapan yer keşke yapsaydı. Yapacakları işte kolay ama yapmak istememişler. Ellerine yapışmazdı aslında ama diyecek birşey yok. İyisine denk gelmemişsiniz abi Geçmiş olsun tertemiz olmuştur şimdi bide komple pasta cila olursa daha iyi olur
Çok şükür dün akşam aldım aracı. Fluence ve i10 maceralarından sonra arabamın değerini bir kez daha anladım. Özlemişim keratamı vallahi. Sabah gözüyle boyaya baktım, parlıyor, çok güzel. Aracın diğer yerlerine göre daha parlak. Sol far değişti, sağ far için pastalanmasını rica etmiştim. Çok birşey yok diyerekten yapılmamış. Çok fark yok ama sağ farı pastalatmam lazım. Sağ ayna kapağı siyah astarlı, onu araç rengine boyatmam lazım.
Mutlu, yakın çevrende oto boyası satan iyi bir yer varsa aracın orjinal boyasını sprey olarak yaptırıp kendin boyayabilirsin kapağı.
Ben hala direksiyonu döndürürken niye korna çaldığınızı anlamadım. Hep bu kornalar kaza yaptırıyor zaten. [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Maşallah Mutlu, güzel olmuş öteki far sırıtmış baya, o da bakanların nazarını alır. güle güle kazasız belasız kullan inşallah
Enes mallık işte. Sen geç git ondan sonra çal yani di mi?
Arac Satilirken ki ilan. Kazasiz Orjinal Sahibinden Mazda 3 😂😂😂GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gözün aydın mutlu. Şu drl leri takta bir daha nazar deydirek [emoji41] [emoji23] [emoji23] [emoji56]
Doktora yeterlilik sınavını geçtikten sonra inşallah. Sarı ledleri de bekliyorum.