0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kuzuya yaptığım son modifiye. N11 den forza h11 4300K xenon dönüşüm kiti aldım. Fiyatının ucuz olması ve 4300k olması da teşvik etti. Gece sürüşlerinde halojene göre o kadar farketti ki aydınlatma. Resmen kör gidiyormuşum. Göz alma olayı da hiçbir şekilde olmuyor. Orijinal fabrikasyon gibi oldu görünüşü.
Hayırlı olsun mutlu ben philips aldım fakat pek memnun değilim .İlk taktığımda iki lamba arasında ton farkı vardı garantiden değişti.Geçenlerdede balanstın biri bozuldu bu sıralardada lambalar arası ton farkı yine nüksetti.
Kesilme çizgisi ve karanlık alan azlığı konusunda çok iyi. Farlarin markası nedir? Maşallah halojen mercek xenon mercek gibi güzel dağılım yapmış
Valla ben de ona şaşırdım Talat far ayarı bozulmadı yine de 2 ye indirdim hem yolu çok rahat görüyorum hem de kimsenin gözünü almıyor. Forza markası Mesaj Birleştirildi: Nisan 03, 2016, 11:42:55Geçmiş olsun Cavit abi. N11 de oto aksesuar adlı satıcıdan aldım. Forzanın distribütörüymüş.http://m.n11.com/h11-4300k-xenon-far-kiti-ince12-v-forza-P87562071
Mutlu abi Allah seni inandırsın şimdi Facebooktan mesaj atacaktım sana. bi akrabamız araba alacak Mazda 3 önerdim bende donanımları soracaktım ki sen yazmışsın
Geçmiş olsun mutlu. Böyle trafikteki avellere sinirlenip araba kullansam suzuki samurai +çelik tampon ile alayının üzerinden geçerim. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır. Bununla geçmiş olsun.