0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimleri merak ettim nerede bu yahu
Konu disi olabilir ama avensisten sonra mazda 3 imoressive dusunuyoruz sunrooflu full olan modeli.otomatik vites dusunuyoruz performansi hakkinda kotu yorumlar var merak ettigim icin soruyorum. Avensisi aratirmi avensisten 3 bin devirden sonraki performansi mukemmel mazdada dusuk devirdede performans alabilirmiyiz. Performansini merak ediorum. Yakit zaten lpg olacak konfor vs vs ozellikleti acisindan avensisi aratirmi. Dis gorunusune bayiliorum cunku arabanin. Ikna edebilirsem babami hemen satacam avensisi. Mazda 3 deneyelim birde
Teybin.arkasinda.birşey mi surtuyor acaba.Yada kaputun altindan geliyor olamazmi.Sen bu azimle.o sesi alt.edersin. kardeş. Toyotada yani en azından onceki hb corolla ve verso da allah var.lsünger falan yok.Ama avensis oyle değil bak.Biraz.daha.dikkat etmişler.
Mutlunun araba tıkırtılı. Bir de Corolladan iyi diyor. Her tarafını süngerliyor birde. Mazda 3 tıkırtılı sat kurtul. Mobilde emoji yok. Kızma gülücük koyamadim.
Mutlu eski tiplerinde araç beyni orta konsolda teybin alt kısmında kalıyor. Yenilerde yeri neresi tam bilmiyorum. Doğal olarak bağlantı kablolarının tümü orada buluşacağı için boşta veya havada kalan kabloların plastik aksama değmesi ile de bu ses oluşabilir. Mümkün olduğunca sabitlemeyi dene. Bir de tam olarak sesin geldiği noktayı tarif edersen üzerine düşünelim
Ses kendiliğinden gitti. Direksiyon zannediyorum. Ön göğsü toplamadan erişebildiğim kadarıyla direksiyon milini ıslak mendil ardından wd40 sıkarak silmiştim. Sonrasında da sıvı gres sıkmıştım. Topladıktan sonra aracı kullanınca kötü yolda ses gelmişti. Ertesi gün kullandığımda sesin gelmediğini farkettim ve de 5 gündür bu ses yok. Demek ki sıvı gres istiyormuş. Bunun dışında yanlardan, üstten ve arkadan gelen trim sesleri sinir etmeye devam ediyor. Özellikle güneşliğin tümseklerde mm den bile az oynaması bir sürtünmemsi sese yol açıyor, bir de emniyet kemeri yükseklik ayarının olduğu yerden ufak sesler geliyor. Bunlar halledildi mi mis gibi olacak. Tabi öncesinde arka z rot, ön amortisör takozu ve rulmanı değiştirip hazır amortisör sistemi inmişken yaylar ile tasların arasında ses bariyeri koydum mu yol sesinden kurtulursam daha da güzel olacak. Bir de lpg regülatörünün yerini değiştirip onun sesini de kestim mi tamamdır. Bundan sonra kapılara yalıtım yapmak ve eşya gözlerini kadife folyo ile kaplamak kalıyor.
Abi Japonya beni istesin bi dk durmam giderim
O sinir bozucu tıkırtılar Alman uyruklu arabalarda da var maalesef. Türkiye yollarının kalitesi de pek iyi olmadığından benim gibi manyaklar her türlü çıldırıyor. [emoji3]