0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaslar az once mazda bayisindeydim mazda cx3 alinabilcek arabalar listesinden cikti benim icin bu kadar dar bir araba olamaz polodan cliodan bile dar aracin ici arabanin on gogus kismi bile dar binmemle inmem bir oldu ic malzeme kaliteli cok hosuma gitti arac distanda ben burdayim diyor ama hic bana gore degil daracik bir arac rahatlik hissi kesinlikle vermiyor bagaji ise bence yeterli mazda 3 u hic begenmedim arabanin kapilarinda esya koymaya yer yok degisik olsun diye sadece su sisesi koyabileceginiz bir oyuk yapmislar sadece sise koyabilirsiniz mazda 3 u begenmedim rakiplerine gore oda dar geldi bana mazdanin karakteristik ozelligi ise bisey diyemem gelelim mazda 6 ya 6 serisi kaliteli genis ferah mukemmel bir arac cok begendim ama 2.0 motor ama muhteseeeem 😄 vede mx5 gercekten guzel amacina hizmet edebilecek cok guzel tasarlanmis hos bir araba ama gitme nedenim cx 3 oldugu icin mazda bende hayal kirikligi yaratti
Evet octavia Superb passat en kotu corolla lazim kucuk araba istemiorum artik donanimda olmali corolla alacakken vazgectim heralde bundan sonra mmt sanziman bir arac almam dsg olur buyuk ihtimal bu insignia hk bilginiz varmi 1.6 dizel otomatikte awd secenegimi var opelde benmi yanlis biliyorum opel tecrubeniz oldumu hic ?
Biz cx3 gibi dusuk hacim dizel otomatik ve 4 ceker arac yok dedik ama honda yapmis 1.6 dizel mazdadan pahali tabi daha buyuk bir arac bence cok guzel olmuş 4 ceker isteyenlere ilac gibi...
Nissan i katmiyorum zaten otomatikte 4 cekeri yok bildigim kadariyla olsa iyi olurdu rekabet acisindan