0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Mutlu, tekrardan güle güle kazasız belasız kullan arabanı. Mis gibi olmuş. Eline emeğine sağlık Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2015, 19:49:25http://www.aliexpress.com/item/Automotive-Polyamide-Fleece-Tape-Car-Adhesive-Tape/32303548387.htmlBunun gibi şeyler o yapıştırıcılar
Teşekkürler. Pandizot' un oturduğu yeri yalıtacağım sanırım uygundur?
Pandizaot neresi desem kızarmısınız
Lastikler hayırlı olsun. Ne marka aldınız?
Yeni konu açmak istemediğimden burada devam ediyorum.Dün hız sabitleyici taktırdım, bazı aksaklıklardan dolayı 5 saat sürdü ama sonuç tatmin edici. Ayak ağrısı derdinden kurtuldum artık. Fakat dün gece aniden önüme atlayan bir kediye çarptım 120 km hızla giderken çift şeritli bir yolda kamyon sollarken. Kütür diye ses geldi ardından parça parça sesi gibi davlumbazlarda çıtır çıtır sesler geldi ufak mıcırlardan geçerken yapar ya aynen öyle. Kediyi göremedim ama o hızla mefta olmuştur araca baktığımda tamponda sıkıntı yoktu ama karter muhafaza parçalanmıştı. Sağ yolcu tarafı karter muhafaza aşağı eğilmişti. Yerine sıkıştırdım. 2 3 parça plastik daha sarkıyordu ama gece gece ilgilenemedim yolda. Kan izi vs yoktu ama ona şaşırdım. karter muhafazayı sarkan kısımları içeri sıkıştırsam sıkıntı yaşatır mı? Fotoları bugün koyarım.
Sağolasın Kadir abi. Eceline susamış gibi direk aracın önünden atladı yola. Biraz ileride olsa fren yapardım da aniden oldu. ben çarpmasam yanımdaki kamyonun altına girecekti.
Büyük geçmiş olsun. Martı mevzusuna benzememesi sevindirici.
Mazda konforuyla yol tutuşuyla sağlamlığıyla çok memnun ediyor açıkçası. İyi ki almışım kara keçimi.
Geçmiş olsun, hoş geldin Hepi topu az kişi kaldık zaten, yakında toyotası olmayan toyotaclub forum olacak burası Böyle deyipte bizi buralarda bi başımıza koma