0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tip şeylere sakıncalı diyorlar Burak, bence iyi araştırmak lazım.
abi sana bi doz detailturkey yazıyorum
bundan farklı 2 model var bir vinet biri dekonsantre vinet.Birinin litresi 14lira birinin 13 lirahangisini önerirsiniz.Kaan iş görsünde ben 3 yılda kullanırım:))
Hay maaşallah sanatçı banyo dolabında bile bu kadar yoktur.
Ben eskiden dışarıda yıkatırdım.Kazıklandığımı anlayınca artık kendim yıkıyorum.1 lira su 1 lira sabun.Bir de yaşınız 28 araba aşkı normal 44 yaşta arabaya makyaj takımı alası gelmiyor insanın.
Ben şimdi gördüm. Elinizdeki ürünler nedir? İmkanlar nedir? Ona göre bir reçete yazalımMesela karcher yıkama makinesi foam lance varsa , önce DLS 125 ve Est fn2 karışımı sıkın yada ayrı ayrı sıkın suyla yıkayınBasite indirgersek, dediğiniz gibi yağları silmek için yine Atas Est Fn2 ama size bol bol bez lazım sık sil yaparsınız her yeri temizlersiniz üstüne birde atas plak 2r motor yaldır yaldır parlar
atas silikon lastik koruyucu spreyi aracın lastik ve plastik aksamına uyguladım sonuç çok iyi lastikler yumuşacık oldu plastik aksam ise yeni gibi oldu. camların lastiklerini uyguladım camlar rahat kalkıp iniyor. ürün denildiği gibi su tutmuyor. 13 liraya almıştım wurth un aynı ürünü 38 tl. avensis bir kutu tam yetti on menfez plasriginden bagaj lastiğini motor kenarında bulunan lastik fiilleri kadar her yere uyguladım. bence en az her sene 1 kez uygulanmali
Talat bey nerden aldınız ve uygulanışı nasıl bilgi verirseniz sevinirim...