0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koltukları ve taban döşemesini aklıma geldikçe ve boş zamanım oldukça Aspirin-tül ikilisiyle 3-4 saat siliyorum. Tertemiz gibi gözüken taban halısı, kovadaki suyu kapkara yapıyor. Bence herkes 2-3 ayda bir koltuklara ve taban halısına el atmalı.Çoğunlukla evden kablo sarkıtıp, evin önünde içini süpürüyorum. Sigara külü gibi uçuşan şeyleri ıslak mendil yardımıyla ilk dakikalarda bertaraf ediyorum.Konsol bakım sütüyle konsolu, kapı içlerini ve kapı eşiklerini siliyorum.İç temizlik nedense bana sıkıcı gelir, kaporta temizliği kadar çok sevmiyorum.
Benim aracın içi kolay kolay kirlenmiyor.Fitiller iyi toz yok,ev halkı titiz sorun yok.
Asprin tul dediginiz nedir?
Araç yarım saat önce geldi içine bakamadım daha ama dışı birazcık temiz gibiydi şaşırdım. İnşallah içide düşündüğüm gibidir Yüksel +2 de benden adamın arabası tertemiz yaa Detaylı temizlikte Atas Vinet genel temizleyici, detay fırçam var , vinet köpük yapan başlıklı şişede, sık fırçala sil yaparım her eve geldiğimde Geçen seferde Airclim klima bombası patlattım havası temizlensin diyeİç temizliği 303 aerospace protectant kullanıyorum çok güzel parlaklığı ve temizliği var Koltuklar inşallah vasat değildir , daha bakmadım geçen sefer arka koltuklarda bi iki şey gördüm ıslak bezle sildim sadece Yazın halı paspas kullanıyoruz bej renkte, süpürme yetiyorKışın orjinal kauçuk paspaslarımız var , vinetle temizlerim sonra Atas Plak2R ile parıl parıl olur. Üstüne , aldığım kumaş paspas kağıdı koyarım bej , ooooh mis
Kaan senin bu malzemelere verdiğin parayla uzun vadede taksitle araba alınır
Yok abi, benim ürünler konsantre , bir kere aldım daha bitmedi
Tamamen kişisel ve çevremden de edindiğim tecrübe "takıntı haline getirdiğim" önemli bir husus. İç temizlemeyi yaparken kullanılmaması gereken en önemli ürün; torpidoya veya plastik aksama sıkılan partlatıcı diye satılan silikon sprey. İlk kullanımlarda güzel görüntü veren bu ürün belirli bir zaman sonra pis bir katman oluşturuyor. En güzeli nemli temiz bez veya sulandırılmış asprin sprey lekeleri çıkarması açısından güzel oluyor. Farklı ürünler kullanıp kendi ve arabası memnun kalan tecrübeli arkadaşlardan belki daha güzel fikirler gelecektir.