0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam ürünaadı atas siling. önce uygulanacak alanı tertemiz yapın kurusun. sonra bölgeye akıp damlamayacak şekilde püskürtüldü. zaten lastiklere) sıkınca emiyor. daha sonra temiz fazla sıvı emmeyen bezle spreyi yayın. gölgede ya da akşamyyapın. güneşte hemen kuruyabilir. hatta ben abartıp lastik fiillerin deliklerinden içine de sıktım biraz. ama en güzeli camları tam açıp camın iç kısmındaki lastikleri de sıktım. camlar sessiz ve düzgün bir şekilde açılıyor. kapılarda bozuk yolda gacirti varsa onu da kesiyor. ben sanalpazar.com erdem boya mağazasından aldım. atas siling
Teşekkür Ederim Talat Bey.. Hemen alıp denicem...
Süper olmuş eline emeğine sağlık. Peki toz toprak toplar mı, cam fitilleri arasına birikir mi?
Ürün özelliklerinde kokmuş çorapları tertemiz yapar yazmıyor ama Toyotanın orjinal klima temzileyicisini al kullan rahat et, böyle geçici temizlik yapan ürünlere boşa para vermeeeeeee
Murat bey merhaba,bayramda denizliye geleceğim. memlekete kavuşuyorum:) aracımı kendim yıkamak isterim ama vaktim yok. koltuklarda biraz leke var bunları temizletmek istiyorum. önerebileceğiniz bir yer var mı denizli de? face de görmüştüm buharlı yıkama yapan bir yer varmış. burası hakkında fikriniz var mı?
koltuktaki kirleri nasıl çıkaracağımı bilmiyorum o yüzden detaylı temizlik yaptırmak istiyorum. eğer varsa öneriniz yapmak isterim.