0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ürün özelliklerinde kokmuş çorapları tertemiz yapar yazmıyor ama Toyotanın orjinal klima temzileyicisini al kullan rahat et, böyle geçici temizlik yapan ürünlere boşa para vermeeeeeee
kaç liraymış o abi serviste yptırsak nasıl olur köpük iç kısımlara zarar vermez mi
atas vinet konsantre daha ekonomik ve bereketli olur. bende tavan ve taban halısında kullandım. klima konusunda atas airclim'den ziyade atas clim'i öneririm. hortumunu klima kanallarına sokarak uyguluyorsun. daha hijyenik ve geçerli bir çözüm. bir tüp le 3-4 uygulama yapılabiliyor. koku hususunda ise ben polen filtresi altına, fanın sol tarafındaki boşluğa discover car jel koyuyorum. 1 ay klimayı her açtığımda içersi mis
Arkadaşlar şu köpüklü klima temizleyicisi memnun kalanlar öneriniz varsa linkle beraber yollayında alalım. Bizim klimanın ölümcül tehlike saçıyor.
Sağol hocam bunun youtube da videosunu izlemiştim ızgaraların ağzına kadar köpürtüyor. Bunu arıyordum teşekkürler.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2015, 10:49:53http://www.sanalpazar.com/Atas-Clim-Hijyenik-Klima-Dezenfektani-400-Ml__isp7159672 serhat abi bi baj
uygulama hortumunun ucundan 10 cm gerisine elektrik bantı sar. hortumu tamamen içeri sokup tetiğine basarak dışarı çekiyorsun. bantı görünce tetiği bırakki köpük dışarı taşmasın. klima yönlendirmelerini de sırasıyla seçerek uygularsanız daha temiz iş olur. fanı çalıştırdığında köpük sıvı hale dönüşüp ızgaralardan çıkma eğilimi gösterdiğinden bir bezle sildirmen gerekecektir.
Burak fanı çalıştırmamak en güzeli, köpük evaporatör içerisinde eriyerek kendisi dışarıya akıyor.bence 1 gün sonra falan havalandırma amaçlı tüm klima kanalları açılıp çalışıtırılsa sonuç daha iyi olur. Bizim arabalarda en güzel yer ortadaki yerden sokup direk evaporatör kısmını köpükle doldurmak
Valla Talat ben yaparken acemiliğe geldi, ben tüm köpüğü bitirmiştim Malum hani huyumuzda var, oldumu tam olsun İçine bir hortum sokup su sıkmadığım kalmıştı o gün o kokulardan kurtulacağım diye Bak şimdi eğer yapacak olursanız, bunun çeşitli benim mantığıma çok uyan yöntemleri var.BU İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE HAVALANDIRMA YÖNÜNÜ SAĞ SOL ÖN VE ORTA DAN HAVA GELECEK ŞEKİLDE AYARLAYIP KLİMAYI KAPATMANIZ. AYAKLARA VE ÖN CAMA HAVA ÜFLEYEN KONUMDA BIRAKMAYIN.1. si herkesin dediği gibi tüm kanallardan köpüğü sıkmak ve kanal ağızlarına kadar köpüğü getirmek vs vs vs.Direk EVEPORATÖRE müdahale etmek istiyorsanız (bence mantıklı kısım bunlar)Evaportöre en yakın olan bizim en ortadaki kanallardan içeriye sokmak, tam olarak girdiğinden emin olun yanlız, içerde takılıpta dönmesin sağa sola. buraya yoğun miktarda köpüğü basın, burası evaporatörün üst kısmını dolduruyorüstteki aslında yeterli ama birde altanda köpük doldurayım tüm evaporatör ve haznesi temzilensin isterseniz, ( hani usta suyundan da koy misali ) klima tahliye hortumunun araba dışına giden değil araba evaporatörüne giden kısmına doğru bu boruyu sokun ve ulaştığı son noktada yine basın köpüğü.... bu şekilde tüm hazne alttan ve üstten köpükle dolacak ve tam dezenfekte olacak.... Klima tahliye hortumunu takmayı unutmayın, yada çıkan pisliği görmek istiyorsanız 1,5 lt lik pet şişe ağzını dayayın içine dolsun tüm pislik bu şekilde temizlik olayını görürsünüz.Avensis T27 lerde klima tahliye hortumu ön yolcu tarafında ayak konulan halının sol üst köşesinin altında. Beyaz bir açık dirsek var . sağ tarafo dışarıya çıkıyor sol tarafı evaporatöre giriyor
abi ben aştım bundan bile aldım. her kışa girmeden fitilleri yağlayacağım. çeyiz düzdük maşallah. arabayı arapların deyimiyle deve poposu yağlar gibi yağlayacağım
erdem boyadan almışken plak2 de al.10 numara ürün
HAdi hayırlı olsun, ben TOYOTA orjinal köpük kullanmıştım bu köpük hakkında bilgim yok malesef Yatırım tavsiyesi değildir Bu silikondan bende de vardı WÜRTH ün, bak geçen memlekete gittiğimde bende sıkacaktım sağa sola unutmuşum, iş yaramıyor diye babama vermiştim
nedir o hocam siparişi yeni geçtim daha
piyasada ki torpido sütünün kallavisi. iç aksam siyah plastikler ve deri parçalar ile motor plastikleri silicek altı plastikler vs. simsiyah yapar. antistatik özelliği ile toz tutmayı azaltır. ben kapı fitillerinde de kullanıyorum. konsantre ürün ama sulandırmadan çok daha etkili
abi bahsettiğin uygulama şekli ürün kullanım bilgileriyle uyuşmuyor ama kulağa mantıklı geliyor. bi dahaki sefere dediğin tarzda akşamdan uygulayıp sabaha havalandırıcam