0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün Maslak'taydım. Ufuk kardeşimizin yanına da uğradım.Sağ olsun çok ilgilendi,beraber bölgede bir tur attık ne var ne yok gördük.Maslak Atatürk oto sanayisinde şu an için yer açmak mantıksız çünkü aynı işi yapan bir çok yer var ve dükkanlar bu iş için inanılmaz küçük.İki bitişik dükkan tutmak gerek o da maliyeti artırıyor haliyle.O zaman 40 TL'den yıkayarak düzgün bir iş çıkarıp maliyetleri kurtarmak gerek.Etrafta bulunan büyük projelerin otopark'larını inceleyeceğim artık.Olumsuz olması durumunda Maslak'ta yer açamayacağım.Araştırmalara devam....
Kendi adıma üzüldüm vallahi, maslakta olsa benim için süper olurdu.. Ama sonuçta ticaret bu tabi, sizin için en mantıklısı neyse, en hayırlısı neresiyse orası olsun.. biz oraya geliriz artık napalım
Bıcı bıcı oto yıkama güzel olur abi
Yüksel ben de diyorum cila atalı 1 - 2 ay olmadı araba neden gözüme mat görünüyor diye. Demek tamamen köpükten kaynaklanıyor.En iyisi uzun bir hortum alıp balkonun altın da kova köpük arabayı yıkamak. Peki bu araba şampuanını fırçayla arabaya uygulasak olmaz mı. İlla ellemi süngerlemek gerekiyor.
Bana ters bir felsefe bu Seydi abi
Bıcı bıcı benzinlikteki fırçalı yıkama sisteminin diger adı olduğu icin kötü bir imaj yaratmaz mı?Hani değişik bir isim olsun istiyorum.Kaan'ın eklentisi uygun olabilir.Önerilere devam arkadaslar
Önceki yıkamada aracın üzerinde köpük bırakmışlar ve köpük kurumuş.
Öz A7 - Öz Can - Öz ZaZa
Volver (İspanyolca Dönüş anlamına geliyor) siz bu işe tekrar dönüş yapacağınız için.Volver Detailing güzel isim olur
Oz-can Garage
Arka paspas üstlerinede kağıt koyulmasını isterdim. Çoğu yıkama sadece önlere koyuyor. 1 bezle tüm arabanın silinmesini istemezdim. Çünkü katlayıp silmiyorlar. 4 kat silinse sıkıntı olmaz. Tek taraflıda silince bezdeki toz kir kılcalda olsa çiziyor boyayı.Tek tük olan zift lekelerine dokunmuyorlar. Buda eksi bir taraf. Fazla olsa neyse uğraşmasınlarda.
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim.İsim konusundaki önerim ZZ Profesyonel Araç Bakım&Temizlik Hizmetleri Ayrıca sonax veya muguıars gibi firmalardan bayilik alırsanız daha çok müşteri çekme ihtimaliniz olur.
yok abi ya ne alakası var sempatik olduğu için dedim. Bence fazla amerikanvari ve anlasilmayan yabancı isimler yerine herkesin anlayacağı akılda çabuk kalan bişey olmali.abi sen işini titizlikle ve severek yaptığın zaman dukkan ismi halaogullari oto yıkama koysan bile memnun olan musteri yine gelir. Bence dükkan veya isyerlerinin isimleri anlasilan kolay ve akılda kalan bi isim olmasi lazim marka gibi. Musterilerin gelme sebebinde isim 2.plandadir. önemli olan işçilik yapılan temiz is. Şimdiden hayırlısı olsun ama zz garaj da iyiymiş
Allegro detailing dükkanı bence güzel olur