Gönderen Konu: Görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.İSİM ÖNERİSİ DE EKLENDİ  (Okunma sayısı 14208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Allegro Detailing bence de güzel bir öneri Allegro Autocare,Can Autocare de olabilir ? Ancak yabancı dil hakimiyeti olmayanlar için sıkıntılı bir isim olabilir..Genel olarak "can" bana sempatik geldi, sıcak bir isim..
Edit: EstetiCar benim de aklıma yattı :)
Allegro zor gelebilir telaffuz konusunda.İveco Daily ülkemizde İveko Dali diye okunuyor malum ! :)
Amcası sen bir de Can'ı (oğlum) tanısan kendisi daha sıcak daha tatlı :)
EstetiCar akıllarda estetik diye kalabilir değil mi?

Bu yabancı telafuzu edilmeyen ismi insanlar nasıl tavsiye edecek?
Nere götürelim arabayı estetik miydi ? Estebanze mi estedunse bi yer vardı esle başlıyordu ama özcan abi türkçe isimlerin suyu mu çıktı.sıradan mı geliyor abi dikkat çekmiyor mu? .  Tavsiye en güzel reklamdır. Yabancı isimler anlamsız olunca hiç akılda kalmıyor.
OtoPAK kuaför akılda kalıcı. İlle ingilizce olacaksa CarPAK ta olur.
Barış bey kardeşim dil ile ilgili bir problemim yok şükür.Türkç,kürtçe ,İngilizce hiç fark etmez.Düşüncem akılda kalıcı ve etkili bir isim olması.Sonuç itibariyle görüşlerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için açtım bu konuyu.Her türlü öneriye açığım dostlar
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Herşey önemlidir ama benim ilk dikkat ettiğim şey işletmecinin müşteriye karşı samimiyeti.

Şunu demek istiyorum ki ben aracımı rahatça oraya bırakayım dolaşayım..
Bu adamlar benim aracıma özen gösterirler bunlar dürüst insanlar ellerinden geldiğince aracıma özen gösterirler hissiyatı vermesi lazım.

Not: Oto yıkama ile alakalı bir konuda da yazmıştım.
İst/Kartal Real'in otoparkında WINOX OTO YIKAMA var. Dışardan görsen iyi yermiş dersin adamlar 15-16 yaşlarında suriyeli çalıştırıyor. Aracımı yıkayacak çocuğa fırça kullanmaması konusunda uyaracaktım ki Çocuk Suriyeli !!! Dilimden anlamıyor !!! Anahtarımı aldığım gibi kaçtım ordan :)

Birde isim konusuna değinmişiz. Barış Ergün aklıma JAMİRYO yu getirdin iyi güldüm :)

Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Allegro zor gelebilir telaffuz konusunda.İveco Daily ülkemizde İveko Dali diye okunuyor malum ! :)
Amcası sen bir de Can'ı (oğlum) tanısan kendisi daha sıcak daha tatlı :)
EstetiCar akıllarda estetik diye kalabilir değil mi?
Barış bey kardeşim dil ile ilgili bir problemim yok şükür.Türkç,kürtçe ,İngilizce hiç fark etmez.Düşüncem akılda kalıcı ve etkili bir isim olması.Sonuç itibariyle görüşlerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için açtım bu konuyu.Her türlü öneriye açığım dostlar

Allah bağışlasın..Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah Can'ın..
İsim konusunda kolay akılda kalması tabi ki önemli ancak sonuçta verilecek hizmet isimden daha da akılda kalıcı olacaktır.. Hakkınızda hayırlısı..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Allah bağışlasın..Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah.. İsim konusunda kolay akılda kalması tabi ki önemli ancak sonuçta verilecek hizmet isimden daha da akılda kalıcı olacaktır... Hakkınızda hayırlısı... 

En önemlisi de budur. @Eyüp  ORMAN (32583) arkadaşımızın da dediği gibi hizmet tabelanın önüne geçer her zaman.Hakkımız da hayırlısı olsun inşaallah...

Herşey önemlidir ama benim ilk dikkat ettiğim şey işletmecinin müşteriye karşı samimiyeti.
Şunu demek istiyorum ki ben aracımı rahatça oraya bırakayım dolaşayım..
Bu adamlar benim aracıma özen gösterirler bunlar dürüst insanlar ellerinden geldiğince aracıma özen gösterirler hissiyatı vermesi lazım.
Not: Oto yıkama ile alakalı bir konuda da yazmıştım.
İst/Kartal Real'in otoparkında WINOX OTO YIKAMA var. Dışardan görsen iyi yermiş dersin adamlar 15-16 yaşlarında suriyeli çalıştırıyor. Aracımı yıkayacak çocuğa fırça kullanmaması konusunda uyaracaktım ki Çocuk Suriyeli !!! Dilimden anlamıyor !!! Anahtarımı aldığım gibi kaçtım ordan :)
Birde isim konusuna değinmişiz. Barış Ergün aklıma JAMİRYO yu getirdin iyi güldüm :)
Bir işletmede müşterinin kendini çok iyi hıssetmesi,rahatta olması çok önemlidir tabii ki.Abartılı olmamak kaydıyla müşteriyi rahat ettirmek, müşterinin orayı tercih etmesi için önemli  etkendir.Müşteri güven duyduktan sonra iyi hizmetle her şey güzel olacaktır.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
TC: Temiz Car

Ayrıca tc deyince akla gelebilecek bilimum espirileride içereceği için akılda kalması ve hatırlanması kolay bir isim olabilir.:) ilk aklıma gelen bu oldu özcanım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
TC: Temiz Car

Ayrıca tc deyince akla gelebilecek bilimum espirileride içereceği için akılda kalması ve hatırlanması kolay bir isim olabilir.:) ilk aklıma gelen bu oldu özcanım:)

Seydi abi T.C ibaresini bakanlar kurulu kararı ile kullanabiliyorsun diye biliyorum işletmelerde.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Hachback arabaların en büyük problemi olan arka bagaj kısmından su damlaması , lastik parlatıcının jantlara taşırılmaması ve marşpiyellerin temizliği..

Ankarada , istanbulda sabit gittiğim yerler bu hassasiyetimi biliyor , Sakarya'dada iş yerimizde makine var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
arabanyo nasıl  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
Seydi abi T.C ibaresini bakanlar kurulu kararı ile kullanabiliyorsun diye biliyorum işletmelerde.

:))aradan noktayı kaldırırsın olur biter:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
:))aradan noktayı kaldırırsın olur biter:))

:)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
özcanım şöyle bir logo yapmaya çalıştım 1-2- dk içnide çok uğraşamadım vaktim yoku sanıyorum küçük gibi druyor ama sen göz at belki fikir verir:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
abi logo super olmus bence ugrasmadan bunu yaptıysan ugrastıgın zamann kım bılır nasıl bı sey olur. elıne saglık seydı abı ılerıde bende dukkan acmayı dusunuyorum benımde logoyu yaparsın abı o zaman :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
abi logo super olmus bence ugrasmadan bunu yaptıysan ugrastıgın zamann kım bılır nasıl bı sey olur. elıne saglık seydı abı ılerıde bende dukkan acmayı dusunuyorum benımde logoyu yaparsın abı o zaman :D
Est..:) beğendi iseniz ne mutlu asıl sahibi beğenecekmi:) ...bize laf söylemek düşerse elbette elimizden geleni yaparız onur duyarım:)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2015, 19:26:13
Özcanım ; şu ana kadar müşterinin gözünden bakmaya çalıştın ama unutmaki müşteri gider komşu kalır:) çevresel faktörleride göz önünde bulundur, bu işin yazı var kışı var çevrene nekadar a rahatsızlık verşrsen olsdar huzurlu olursun:)