0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allegro Detailing bence de güzel bir öneri Allegro Autocare,Can Autocare de olabilir ? Ancak yabancı dil hakimiyeti olmayanlar için sıkıntılı bir isim olabilir..Genel olarak "can" bana sempatik geldi, sıcak bir isim.. Edit: EstetiCar benim de aklıma yattı
Bu yabancı telafuzu edilmeyen ismi insanlar nasıl tavsiye edecek? Nere götürelim arabayı estetik miydi ? Estebanze mi estedunse bi yer vardı esle başlıyordu ama özcan abi türkçe isimlerin suyu mu çıktı.sıradan mı geliyor abi dikkat çekmiyor mu? . Tavsiye en güzel reklamdır. Yabancı isimler anlamsız olunca hiç akılda kalmıyor.OtoPAK kuaför akılda kalıcı. İlle ingilizce olacaksa CarPAK ta olur.
Allegro zor gelebilir telaffuz konusunda.İveco Daily ülkemizde İveko Dali diye okunuyor malum ! Amcası sen bir de Can'ı (oğlum) tanısan kendisi daha sıcak daha tatlı EstetiCar akıllarda estetik diye kalabilir değil mi?Barış bey kardeşim dil ile ilgili bir problemim yok şükür.Türkç,kürtçe ,İngilizce hiç fark etmez.Düşüncem akılda kalıcı ve etkili bir isim olması.Sonuç itibariyle görüşlerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için açtım bu konuyu.Her türlü öneriye açığım dostlar
Allah bağışlasın..Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah.. İsim konusunda kolay akılda kalması tabi ki önemli ancak sonuçta verilecek hizmet isimden daha da akılda kalıcı olacaktır... Hakkınızda hayırlısı...
Herşey önemlidir ama benim ilk dikkat ettiğim şey işletmecinin müşteriye karşı samimiyeti.Şunu demek istiyorum ki ben aracımı rahatça oraya bırakayım dolaşayım.. Bu adamlar benim aracıma özen gösterirler bunlar dürüst insanlar ellerinden geldiğince aracıma özen gösterirler hissiyatı vermesi lazım.Not: Oto yıkama ile alakalı bir konuda da yazmıştım. İst/Kartal Real'in otoparkında WINOX OTO YIKAMA var. Dışardan görsen iyi yermiş dersin adamlar 15-16 yaşlarında suriyeli çalıştırıyor. Aracımı yıkayacak çocuğa fırça kullanmaması konusunda uyaracaktım ki Çocuk Suriyeli Dilimden anlamıyor Anahtarımı aldığım gibi kaçtım ordan Birde isim konusuna değinmişiz. Barış Ergün aklıma JAMİRYO yu getirdin iyi güldüm
TC: Temiz CarAyrıca tc deyince akla gelebilecek bilimum espirileride içereceği için akılda kalması ve hatırlanması kolay bir isim olabilir. ilk aklıma gelen bu oldu özcanım:)
Seydi abi T.C ibaresini bakanlar kurulu kararı ile kullanabiliyorsun diye biliyorum işletmelerde.
)aradan noktayı kaldırırsın olur biter:))
abi logo super olmus bence ugrasmadan bunu yaptıysan ugrastıgın zamann kım bılır nasıl bı sey olur. elıne saglık seydı abı ılerıde bende dukkan acmayı dusunuyorum benımde logoyu yaparsın abı o zaman