Gönderen Konu: Görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.İSİM ÖNERİSİ DE EKLENDİ  (Okunma sayısı 14207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar
« Yanıtla #40 : Nisan 12, 2015, 15:30:25 »
Özcan abi şimdiden hayirlisi olsun. Maslak oto sanayide acman daha iyi olur gibi yer bulabilirsen.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 12, 2015, 15:30:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 12, 2015, 16:55:21 »
koltuklara poşetle oturulmalı ,personelin ter vb kokusu araç içinde kalmamalı,personel mümkün merteğe tek tip kıyafet giymeli,ayrıca bazı lokanta restourantlarda yapıldığı gibi çatal kaşık bıçak setlerini sanki kişiye özelmiş gibi ambalaj açarak servis hazırlarlar:) sende bez vb,ürünleri yıkadıktan sonra ambalajlayarak müşterinin yanında açarak kişiye özel ekipman kullanıdığı hissi vereblirsin:)) şimdilik bunlar geldi aklıma:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 12, 2015, 17:24:35 »
Detaycılara hitaben kullanılan ürünler sergilenmeli (sampuan,lastik parlatıcı,jant temizleyici vs.), hızlı cila standart ya da tercih edilebilir olmalı. halı paspaslar tam olarak kurutulamıyorsa sulu uygulama yapılmamalı.
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 12, 2015, 18:39:00 »
Özcan abi şimdiden hayirlisi olsun. Maslak oto sanayide acman daha iyi olur gibi yer bulabilirsen.
Orada oldukça fazla dükkan var.Düşünmedim değil.Hatta Ufuk ile görüştüm.Ama  pazar günü de çalışmak istiyorum Sinan.Pazar'ı sevmiyorum evde

Detaycılara hitaben kullanılan ürünler sergilenmeli (sampuan,lastik parlatıcı,jant temizleyici vs.), hızlı cila standart ya da tercih edilebilir olmalı. halı paspaslar tam olarak kurutulamıyorsa sulu uygulama yapılmamalı.

Paspas kurutma aparatı/makinası var o gerekeni yapıyor.Buna rağmen müşteriye bu konuda danışılmalı.Belki istemez müşteri.Guzel hatırlatma
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 12, 2015, 18:41:45 »
Araç içi yıkama hizmetide verecekmisin abi ?
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Nisan 12, 2015, 19:17:33 »
koltuklara poşetle oturulmalı ,personelin ter vb kokusu araç içinde kalmamalı,personel mümkün merteğe tek tip kıyafet giymeli,ayrıca bazı lokanta restaurantlarda yapıldığı gibi çatal kaşık bıçak setlerini sanki kişiye özelmiş gibi ambalaj açarak servis hazırlarlar:) sende bez vb,ürünleri yıkadıktan sonra ambalajlayarak müşterinin yanında açarak kişiye özel ekipman kullanıdığı hissi vereblirsin :) şimdilik bunlar geldi aklıma :)
Araçta ki her bölüm için ayrı bez uygulaması yapmayı düşünüyorum ama dediğin poşetleme işi de mantıklı Seydi abi ;) Yazıyorum bir kenara.Teşekkür ederim.

Ooooo en sevdiğiiiimmm :D

Abi 2012-2013 te işlettiğim Meguiars uygulama merkezi ni 2 ay önce tekkar arkadaşım devraldı, birgün kop gel müşterileri ve olayı yerinde incele tabi şimdi eskisi kadar iyi olmasada toparlamaya calısıyoruz Allahın izni ile :D
Ortalama bir fikir vermek gerekirsede gerçekten çok çok çok zor bir iş dışardan herkes yıkamacı bedava para oh diyor, ama HİZMET sektörünün en zor alanlarından biri hele ki bu devirde... İnsanları memnun etmek her müşteriyi tek tek özellik olarak tanımak vs oldukca zor...''
Ama herkes dikkat edilecek noktaları müşteri gözüyle söylese de diğer taraftan bakınca şunu bilir şunu söylerim bu işi yapacaksan EN EN EN EN ENNNN ÖNEMLİ UNSUR ''ELEMAN''... 
Ahmet tam olarak istediğim bir mekan burası.Geniş park ve hizmet alanı ve cafe'si de var.Küçük bir oyun parkı ve müşteri servisi de olacak.ama muhit'ine göre tabii ki.Madem bu işi yaptın senden yardım isteyeceğim bilgine kardeşim :)

Araç içi yıkama hizmetide verecekmisin abi ?
Kuaför anlamında diyorsan evet iç yıkama hizmeti de vereceğim inşaallah İlke

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 12, 2015, 19:42:25 »
Malumunuz şampuan tercihi wax ömrünü etkiliyor. mutlaka düşük ph'lı ürün tercih edilmeli
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Nisan 12, 2015, 20:25:04 »
Araçta ki her bölüm için ayrı bez uygulaması yapmayı düşünüyorum ama dediğin poşetleme işi de mantıklı Seydi abi ;) Yazıyorum bir kenara.Teşekkür ederim.
Ahmet tam olarak istediğim bir mekan burası.Geniş park ve hizmet alanı ve cafe'si de var.Küçük bir oyun parkı ve müşteri servisi de olacak.ama muhit'ine göre tabii ki.Madem bu işi yaptın senden yardım isteyeceğim bilgine kardeşim :)
Kuaför anlamında diyorsan evet iç yıkama hizmeti de vereceğim inşaallah İlke

rabbim muafak etsin özcanım...gelip bir kahve içme sözüm var yengemiz kızımız yapacka ben içecekltim:))unutmuş değilm ama sen burayı aç bu zamana kadar bulmaıdğım bahaneyi bulur mutlaka gelirm:)) ama kredi kartı geçerli olsun ona göre:)) bunuda tavsiye oalrak alablisin:))ayrıca müşteriler için servislerde olduğu gibi vakit geçirecek yerler olsun ...mesela çocukla gelenleri düşün,bayanları düşün ve aracını sana teslim edip içerde oturmayı yada işleri ile meşkul olmayı tercih edenleri düşün:))) internti çayı dergisi oyun konsolu falan müşterinin ilgisini çeker ve senin başını bekleyerek senide boğmaz gider meşkalesine bakar:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 12, 2015, 20:39:04 »
Belki simdi olmazda ileriki zamanda bir bilgisayar ve playstation konsolu kurabilirsin musteriler icin bir nevi musteri cekmek amaçlı. Adam sirf oyun oynamak icin bile aracini yikatabilir :)
Abi konuya taksit taksit yaziyorum ama aklima geldikce...
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Nisan 12, 2015, 21:12:55 »
özcanım gerçi ibraz önce yazdım çay kahve bahsinde oradanda aklına gelmiştir ama ufak bir kafe kantin tarzı bişeyde kısa süreli iş yapablir sana...tabi çok seçenek olmamak kaydı ile bir iki tane modifiye ürünüde bulundurablirisn ama çok gidermi bilemem....katinde iş yapar gibi en azında adam beklerken bişeyler alır yer içer gibi geldi bana:)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 12, 2015, 21:52:44
özcanım linktekini yaparsan paray para demezsin emin ol:))

http://ramblingsofanasparagus.com/observations-from-the-car-wash-2/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 13, 2015, 09:18:00 »
Karcher'de mükemmel bir kampanya var.Yıkama makinasını alıyorsun üç motorlu süpürge hediye.Bunu düşünüyorum.Ama bu olmazsa sana haber ederim Kadir.Sağ olasın

Rica ederim abi zerre kadar faydamız olur ise ne mutlu bize :)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Nisan 13, 2015, 12:17:29 »
özcanım gerçi ibraz önce yazdım çay kahve bahsinde oradanda aklına gelmiştir ama ufak bir kafe kantin tarzı bişeyde kısa süreli iş yapablir sana...tabi çok seçenek olmamak kaydı ile bir iki tane modifiye ürünüde bulundurablirisn ama çok gidermi bilemem....katinde iş yapar gibi en azında adam beklerken bişeyler alır yer içer gibi geldi bana:)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 12, 2015, 21:52:44
özcanım linktekini yaparsan paray para demezsin emin ol:))

http://ramblingsofanasparagus.com/observations-from-the-car-wash-2/
Malumunuz şampuan tercihi wax ömrünü etkiliyor. mutlaka düşük ph'lı ürün tercih edilmeli
Bu konuda da gerekli araştırmalarımı yaptım.Ana iştigal konumuz zaten temizlik olduğu için ev ve ofislerde kullandığımız kimyasalların Ph değerlerine dikkat ediyorum.Uyarı için teşekkür ederim.

Belki simdi olmazda ileriki zamanda bir bilgisayar ve playstation konsolu kurabilirsin musteriler icin bir nevi musteri cekmek amaçlı. Adam sirf oyun oynamak icin bile aracini yikatabilir :)
Abi konuya taksit taksit yaziyorum ama aklima geldikce...
Sıkıntı yok İlke.Sen aklına geldikçe yaz.Ankara'da açmayı planladığım dükkan için PS vardı.Buradakinde bakalım ne olacak.Yer müsait olursa neden olmasın ki?

rabbim muafak etsin özcanım...gelip bir kahve içme sözüm var yengemiz kızımız yapacak ben içecektim :)
Biz her zaman beklemedeyiz.Yeter ki sen gel çayla bırakmayız seni ;)
unutmuş değilim ama sen burayı aç bu zamana kadar bulmadığım bahaneyi bulur mutlaka gelirim :) ama kredi kartı geçerli olsun ona göre:))
Sen gel ben her türlü ikramı imkanı sağlarım Allahın izni ile
bunu da tavsiye olarak alabilirsin :) ayrıca müşteriler için servislerde olduğu gibi vakit geçirecek yerler olsun ...mesela çocukla gelenleri düşün,bayanları düşün ve aracını sana teslim edip içeride oturmayı yada işleri ile meşgul olmayı tercih edenleri düşün
Ahmet'in paylaştığı fotoğrafta ki gibi bir mekan açabilseydim dediklerinin hepsini düşünüyorum abi
:) interneti çayı dergisi oyun konsolu falan müşterinin ilgisini çeker ve senin başını bekleyerek senide boğmaz gider meşkalesine bakar :)

özcanım linktekini yaparsan paray para demezsin emin ol :)
Hanım beni kapının önüne koysun istiyorsun.Ben öyle algıladım abi :D

Rica ederim abi zerre kadar faydamız olur ise ne mutlu bize :)
Allah razı olsun.Düşünmen bile yeter kardeşim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Nisan 13, 2015, 13:58:27 »
özcanım unutmaki dünyanın en mutlu erkekleri son sözü söyleyenlerdir son söz: PEKİ KARICIM dır:)))))rabbim muaffak etsin kardşeim:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Nisan 13, 2015, 20:09:38 »
özcanım unutmaki dünyanın en mutlu erkekleri son sözü söyleyenlerdir son söz: PEKİ KARICIM dır:)))))rabbim muaffak etsin kardeşim :)
Bana ters bir felsefe bu Seydi abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Nisan 13, 2015, 20:43:34 »
Ben aracımın köpükle yıkanmasını istemezdim.

Malzeme ne kadar iyi olursa olsun, sağolsun akaryakıt istasyonlarındaki köpükler bizi köpükten soğuttu. Malzeme iyi olsa bile wax katkılı şampuanın yerini tutmuyor. Fırçasız yıkandığı için şampuan üreticileri kiri söksün diye köpüğün içeriğini abartıyorlar. Kaliteli bir wax katkılı şampuan kullanılıp, yıkama eldiveniyle araç yıkanmalı.
Bu işi yapan arkadaşımdan biliyorum, kendi mekanına pahalı ve kaliteli bir köpük alıyor. Bir gün 1 hafta önce cila yapılmış aracımı, ben aracın başında değilken köpüklemiş ve cilada hissedilir bir azalma vardı.
Bunları gördükçe arabamı kendim yıkıyorum. 1 yıldan beri 3 kere mekanda aracımın dışını yıkattım, hepsi arkadaşımın dükkanındaydı ve 3 yıkamanın 2'sinde  ben kendisine rica ederek kovama şampuanımı doldurdum, yıkama tabancasıyla duruladım.

Ki bu ücret için düşünülen 40,00 TL çok fazla. Ben istasyonda iç-dış 6,00 TL'ye 1 saatte aracımı yıkamacıdan daha temiz yapıyorum. Düşünülen fiyat tekrar gözden geçirilmeli.

Şimdiden hayırlısı olsun.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Nisan 13, 2015, 21:36:53 »
   Yüksel bey görüşünüz için teşekkür ederim.40 TL'lik rakam Kadir kardeşimiz yazdıklarına istinaden kendisinin elit bir mekan için belirttiği rakam.Kararlaştırılmış bir rakam değil.Benzin istasyonunda motor dahil 4 liraya yıkayıp temizliyorum Partner'ı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Nisan 13, 2015, 22:00:50 »
Hayirli olsun ozcan abi,benim tavsiyem Tct uyelerine ozel indirim olsun.[emoji1]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 13, 2015, 23:07:21 »
Arabaya nazik davranılması

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Nisan 14, 2015, 09:47:13 »
Hayirli olsun ozcan abi,benim tavsiyem Tct uyelerine ozel indirim olsun.[emoji1]
Hele bir açalım o kolay iş Mustafa ;)
Arabaya nazik davranılması
Bu konuda bir çok kişi muzdarip demek ki....

Dün Maslak'taydım. Ufuk kardeşimizin yanına da uğradım.Sağ olsun çok ilgilendi,beraber bölgede bir tur attık ne var ne yok gördük.Maslak Atatürk oto sanayisinde şu an için yer açmak mantıksız çünkü aynı işi yapan bir çok yer var ve dükkanlar bu iş için inanılmaz küçük.İki bitişik dükkan tutmak gerek o da maliyeti artırıyor haliyle.O zaman 40 TL'den yıkayarak düzgün bir iş çıkarıp maliyetleri kurtarmak gerek.
Etrafta bulunan büyük projelerin otopark'larını inceleyeceğim artık.Olumsuz olması durumunda Maslak'ta yer açamayacağım.
Araştırmalara devam....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 14, 2015, 10:07:44 »
Özcan abi yeni açılacak Avm lerin takibini yapsan bence daha iyi olur. :) Maslak civarında bulunan İstinye Avm nin yıkamasın da şöförler yıkamacılar vs 25 - 30 kişi çalışıyor. Yani bu şekil bir avm ayarladın mı gerçekten çok iş yapar. Bu arada İstinye Avm de yıkama 27 tl :)
Ben aracımın köpükle yıkanmasını istemezdim.

Malzeme ne kadar iyi olursa olsun, sağolsun akaryakıt istasyonlarındaki köpükler bizi köpükten soğuttu. Malzeme iyi olsa bile wax katkılı şampuanın yerini tutmuyor. Fırçasız yıkandığı için şampuan üreticileri kiri söksün diye köpüğün içeriğini abartıyorlar. Kaliteli bir wax katkılı şampuan kullanılıp, yıkama eldiveniyle araç yıkanmalı.
Bu işi yapan arkadaşımdan biliyorum, kendi mekanına pahalı ve kaliteli bir köpük alıyor. Bir gün 1 hafta önce cila yapılmış aracımı, ben aracın başında değilken köpüklemiş ve cilada hissedilir bir azalma vardı.
Bunları gördükçe arabamı kendim yıkıyorum. 1 yıldan beri 3 kere mekanda aracımın dışını yıkattım, hepsi arkadaşımın dükkanındaydı ve 3 yıkamanın 2'sinde  ben kendisine rica ederek kovama şampuanımı doldurdum, yıkama tabancasıyla duruladım.

Ki bu ücret için düşünülen 40,00 TL çok fazla. Ben istasyonda iç-dış 6,00 TL'ye 1 saatte aracımı yıkamacıdan daha temiz yapıyorum. Düşünülen fiyat tekrar gözden geçirilmeli.

Şimdiden hayırlısı olsun.

Yüksel ben de diyorum cila atalı 1  - 2 ay olmadı araba neden gözüme mat görünüyor diye. Demek tamamen köpükten kaynaklanıyor.
En iyisi uzun bir hortum alıp balkonun altın da kova köpük arabayı yıkamak. Peki bu araba şampuanını fırçayla arabaya uygulasak olmaz mı. İlla ellemi süngerlemek gerekiyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."