Gönderen Konu: Görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.İSİM ÖNERİSİ DE EKLENDİ  (Okunma sayısı 14206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
Ynt: Görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar
« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2015, 12:03:27 »
Mutlu bey sakıncası yoksa ne iş yaptığınız merak ettim açıkcası bu kadar vakitsizlik? :wacko: Ve ya hiç mi güvendiğiniz kimse yok arabayı bırakın 2-3 saat sonra alın.. Gerçi 2 ayda araba yıkanıyosa zaten pek önemi yokturda :D :D :D

Araştırma görevlisiyim, şu an bile okuldayım, malum vize sınavlarında gözetmenlik görevleri. haftaiçi 2 gün sabah 9-akşam 10 arası sınav görevleri vardı. Bir de bunların üstüne yüksek lisans tezimi yetiştirmeye çalışıyorum. Boş olduğum vakitlerde tezle uğraşıyorum, her ne kadar odaklanmak için forumda internette vakit harcasam da başka bir şey yapamıyorum. :)
Evimin yakınlarında da bir yer olmadığı için ve minibüse (2 vasıta) binmek zorunda kalacağımdan arabasız kalamıyorum maalesef.
Vaktim oldu diyelim, onda da ya dinleniyorum ya da rc model hobimle ilgileniyorum. Toz toprak yoldan git gel derken zaten arabayı yıkatsam yine kirlencek diyorum, yıkatmıyorum. :D
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2015, 12:03:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 11, 2015, 12:23:55 »
Çaykolik olduğum için ağacın tepeside olsa çay varsa çok iyi.  :) İlke'nin dediği gibi iç kısma parlatıcı sürülmesi konusunda ısrar edilmez ise sevinirim.Şantiyede 20 litrelik boş damacana bidonlarıyla çeşmede kendim iç diş yıkıyorum çöl fırtınası gibi olduğu için bir günde tanınmaz hale geliyor.Biraz özenli yıkandığı sürece diğer şeyleri pek aramam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 11, 2015, 12:52:36 »
Nerede acican abi beylikdüzunde ise sürekli gelirim arkadaşlarimida yonlendiririm :) ben daha  önce beylikduzunde 4 5 tane yikamada calistim asagi 3 4 sene önce  birinde çalisan eleman arabayi yikama sahasindan cikarirken arkadan otoparktan çikan arabaya vurdu bu konuda çok hassasim ben yikamada anahtar vermiyorum  verdigimde ise sanki süren bana küfür edercesine arabayi kullaniyor kurulama alaninin   kesinlikle beyaz zemin parlak aydinlik bir yer olmasi lazim aksi halde lastikler camurlu  kurulanmayan kesimler cikabiliyor  camlarda iz kalmamasi bazi musteriler icin cok onemlidir caliştigim icin biliyorum ayrica koku olayi cok onemli koku sıktıgimiz musteri arabaya   binemedi astim hastasiymis kapilari actik 2 saat bekledi kokunun gitmesini  calisan elemanlar  arabaya kesinlikle sigarayla yaklasmamali anahtar teslimi arac kabulu sirasinda fiş alip verilmeli araç calinmalarina karşi  , ve bu işte calismis biri olarak soyluyorum bu işte caliscak elemanlar insanliktan cikiyor  günün sonunda belki iyi para kazaniyoz veya kazanmiyosunuz ama insanliktan cikiyosunuz inşaata çalişmak bile belki daha az yorucudur sanada kolay gelsin abi şimdiden kolay bir iş degil tatil günü yok  sürekli başinda durmak zorunda kalicaksin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 11, 2015, 13:16:01 »
Araştırma görevlisiyim, şu an bile okuldayım, malum vize sınavlarında gözetmenlik görevleri. haftaiçi 2 gün sabah 9-akşam 10 arası sınav görevleri vardı. Bir de bunların üstüne yüksek lisans tezimi yetiştirmeye çalışıyorum. Boş olduğum vakitlerde tezle uğraşıyorum, her ne kadar odaklanmak için forumda internette vakit harcasam da başka bir şey yapamıyorum. :)
Evimin yakınlarında da bir yer olmadığı için ve minibüse (2 vasıta) binmek zorunda kalacağımdan arabasız kalamıyorum maalesef.
Vaktim oldu diyelim, onda da ya dinleniyorum ya da rc model hobimle ilgileniyorum. Toz toprak yoldan git gel derken zaten arabayı yıkatsam yine kirlencek diyorum, yıkatmıyorum. :D

Allah kolaylık versin ben okurken yoruldum :D :D :D

Rc model derken hangi türü var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 11, 2015, 13:30:52 »
Şimdiden hayırlı olsun, nerede açacaksınız kısmetse? yakınsa sürekli müşteri olurum..

işi bilen elemanların çalışması önemli.. Bir keresinde aracı yıkatıp eve geldim bir baktım lastikler bembeyaz  :blink: geri gitmeye de üşendim evden su getirip tekrar yıkadım lastikleri.. Sonrasında önünden geçerken söyledim adama olayı.. eleman o gün lastik parlatıcı yerine karter koruma sürmüş lastikleri tüm müşterilerden aynı şikayet gelmiş.. tabi bi daha gider miyim. asla.. ;) herif 2 ay sonra kapattı zaten dükkanı..karter koruma sonu oldu.. :islik:

Arkadaşlar yazmışlar zaten, araca özenli davranılsın.. sağından solundan su akmasın kafi benim için..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 11, 2015, 14:44:27 »
Bulamadım.
O nedenle hep kirli araba.
Vaktim olunca kendim yıkıyorum. Petrollerdeki yıkamacılarda aynı suyu filitre edip kullanıyorlar ki, bu suda kalan kum tanecikleride boyayı zımpara yapılmış gibi çiziyor.
Migros'un olduğu (battı-çıktı bulunan) kavşaktan Sedaş istikametine giderken, Eğitim araştırma hastanesine gelmeden sol tarafta kalan Opet'te bir kaç kez yıkattım. Suyu ve köpüğü en kaliteli olanı orası gibi geldi bana. Çoktandır uğramıyorum yalnız.
Özcan bey size de hayırlı olsun. İnşallah her şey gönlünüze göre olur.
Bazı yerlerde yıkamadan sonra köpük olmayan şeffaf su gibi bir madde sıkıyorlar. Daha parlak görüntü veriyor ve su lekesi bırakmıyor. Zararlı mı bilmiyorum ama işe yarıyor.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 11, 2015, 14:51:48 »
Köpüklü araç yıkamacıların biridemişti 40 tl lği de varmış 80 tl olanda bazı işletme sahipleri iyisini kullanıyor bazıları şebeke suyu bazıları kuyu suyu ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 11, 2015, 15:02:53 »
Hayirli olsun. Ozcan sen hakkindan gelirsin Allahin izniyle, en iyi hizmeti verecegine eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 11, 2015, 18:11:28 »
Bulamadım.
O nedenle hep kirli araba.
Vaktim olunca kendim yıkıyorum. Petrollerdeki yıkamacılarda aynı suyu filitre edip kullanıyorlar ki, bu suda kalan kum tanecikleride boyayı zımpara yapılmış gibi çiziyor.
benim de 1.5 ay  oldu yıkatmayalı bulamadım doğru düzgün bi yer araba battı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 11, 2015, 18:59:27 »
Günaydın.kapı içlerini tabancayla yıkanmasına karşıyım birde koltuk ayarları.

-Kapı içlerinin yıkanması!!!! Dikkate alınmıştır Mutlu bey.Müşterinin koltuk ayarı aracı güvenle sürmeye elverişli değilse mecburen değiştirilmek zorunda.Ama bir şartla koltuk ayarı hafızada tutulmalı bence ;)

1- İlk bakışta düzgün görünen etrafı düzenli bir mekan (Malzemeler bir tarafta, bekleyen araçlar zigzag çiziyor v.s )
düzen ve intizam her zaman iyidir.aksi taktirde puan kaybettirir
2- Güler yüzlü bir karşılama ( Her ne kadar çalışan personel için zor olsa da tek tip temiz iş kıyafeti, traşlar v.b)
bazı konularda asker vari düşünce yapısına sahibim.şu an ki temizlik işinde bile yerii geldiğinde ben de logolu t-shirt giyiyorum.tabii benim ki beyaz renk
3- İlgili ve sorumlu bir yönetici (personel mdr., saha mdr gibi)
açacağım mekana göre bu kişi ben olabilirim
4- Temiz ve ferah bir bekleme alanı (içinde wifi, gazete, ikramlar, tv ve yıkama sahasını gösteren bir ekran)
bu güzel bir fikir.diğeri olması gereken şey zaten
5- Kaliteli malzemeler ve sünger kullanarak özenli bir iç - dış yıkama (koltuk ayarı bozulmuş bozulmamış çok  sorun değil yeter ki özenli bir temizlik olsun kaldı ki o ayar bozulmadan o koltuk nasıl temizlenecek ?? )
aynı fikirdeyim ;)
6- İyi bir kurulama sistemi ( gerek iz bırakmayan bezler ile veya kurutma makineleri ile)
şimdilik hava yardımı ile standart kurutma.mekan ve işin durumuna göre kurutma maksatlı hava perdesi kurulabilir
7- Koltuk altları, iç kapı kolları, arka cam önü, cam açma düğme içleri gibi toz kalan yerlere özen gösterilmesi
oğlum doğduğu gün hastanenin karşısında ki yıkamacıda arabayı yıkattığım da dediğin yerler adam gibi temizlenmemişti
8- Personelin işinde profesyonel olmasa bile bu gayrette ve çabada olması
uymayan kapının yolunu tutar :D
9- İş güvenliği ile ilgili tedbirlerin alınmış olması
hassas olduğum diğer konu
10- Araç içine konulabilecek promosyonlar için müşteriden izin istenilmesi (koku, paspas üstü kağıt gibi şeyler)
koku ile ilgili olarak izin almak olmazsa olmazlar içinde olmalı.temizlik hizmetinde gittiğimiz her mekanda hava şartlandırıcı kullanıyorduk.bilmeden astım'lı bir müşteriye denk gelince (sorun olmadı şükür) şartlandırıcı uygulamamızdan vazgeçtik

Hep bana hep bana dedik bakalım ama;
Bu kalite sunulduğunda memnun kalacağımız % 90 şüphe yok tabiki.
iş bitip aracı teslim aldığımızda ücret 25 - 40 tl denildiğinde de kimse kusura bakmasın seve seve vermek zorundayız.
Memnuniyet + kalite = İyi ücret olacaktır ve olmak zorundadır.

Özcan Abi Maliye ve Muhasebe ile ilgi  bir durum söz konusu olur ise seve seve yardımcı olurum.  :)
verdiğin bilgiler ver yardım önerin için teşekkür ederim Kadir

Abi araç içine torpidoya vs parlatici surulmesini hic sevmiyorum sahsen yagli yagli oluyor nefret ediyorum. Musteriye sorulabilir boyle birsey. Aracin duzgun kurulanmamasida canımı sıkar.Birde cogu yikamaci arka paspaslarin ustune kagit koymaz ama ben rica ederim.
2 kez sirketin aracinda basima geldi paspaslari karistirmislar baska araclarinkiyle bende kendilerinden sıfır orjinal paspas aldım kavgayla
Lastik dışında ki parlatmalara ben de karşıyım İlker.Kağıt olayı farklı bir konu.İki de olur dörtte olur fark etmez.Kim ne isterse ona göre uygulama yapılır.

Özcan abi. Herşey iyi hoş hep en iyisini istiyoruz lakin bu isteklerimizi karşılayacak bir yer açmanın maliyeti bir yana müşteri portföyünün üst elit tabaka olması lazım ki yıkama başı sana en az 40 - 50 tl para versinler.
Maslak'ta dediğim yere açabilirsem bahsettiğin rakamlara hizmet verilir üste bol acılı melemen bile ısmarlarız :D
Malum bizler orta gelir grubu insanlarız. Ve bu yıkama işi için işin gerçeği verebileceğimiz çok büyük meblağlar yok. O nedenle ücretlendirme levhasının müşteriler tarafından kolay ve net görünür bir yere asılmış olması benim için çok önemli yoksa burası pahalıdır diye ben şahsen girip arabamı yıkatmam.
Bu konuda açığımdır.İstanbulda ki temizlik firmalarının web sitelerini incele fiyat listesini yazan tek şirket benim.gerçi web sitem şu an için hizmet dışı kaldı :(
Tabi birde araç yıkanırken müşterinin bekleyeceği bir yerin olması da çok önemli hiç yoktan bir sandalye.
Avm olursa bekleme salonundan yırtarız Mehmet :D Mesela bekleme salonu koltuklarını bir süre sonra Recaro koltuklardan yapabilirim ;)
Tabi birde çalışanların profesyonel olması durumu var ki o konu tam muamma. Ne kazanacaksın ki ne vereceksin bu sistemde. O nedenle eli yüzü düzgün Suriyeli Türkmen vs uyruklu işçi çalıştırmanın benim için önemi pek yok. Yeter ki müşteriyi sen güler yüzle karşıla otur muhabbet et. Zaten müşteri senin hoş sohbetinden sonra emin ol ki tekrar gelir benim görüşümce.
İşte bu benim işim Mehmet :D

Hayırlı olsun Özcan.

Bir yıkama 1 ay gitsin isterim(makul sanırım : ). Şaka bir yana, hemen her gün geçtiğim güzergahta eski bir kartal var ve sürekli yatıyor. Ama üstü hep temiz, tozdur vs dir görünmüyor. Antistatik kaplama mı var ne? :)
Ben de idareten Kartal alacağım zaten.Satılık mı bir sorsana :D Antistatik Kartal

Anneme geçtiğimde arabayı yıkattığım yer var buharlı yıkama diye yazmışlar genellikle başında durmuyorum burada arabayı yıkattımmı zerre su damlası kalmıyor ve araba uzun süre kir tutmuyor.
Cavit abi dediğini bir araştırayım hemen.Dediğin gibi bir şey var mı diye

Çaykolik olduğum için ağacın tepeside olsa çay varsa çok iyi.  :) İlke'nin dediği gibi iç kısma parlatıcı sürülmesi konusunda ısrar edilmez ise sevinirim.Şantiyede 20 litrelik boş damacana bidonlarıyla çeşmede kendim iç diş yıkıyorum çöl fırtınası gibi olduğu için bir günde tanınmaz hale geliyor.Biraz özenli yıkandığı sürece diğer şeyleri pek aramam.
20 LT'lik elektrikli semaver alıyorum o zaman :) Ben ve şoför Crafter ve Novo'yu çeşmeye götürür saatlerce yıkardık.İstisnasız hemen hemen her TIR sürücüsü (Ankara-İstanbul E5 karayolunun Kızılcahamam mevkiinde) korna çalardılar.
Göğüs parlatmaya ben de karşıyım.

Nerede acican abi beylikdüzunde ise sürekli gelirim arkadaşlarimida yonlendiririm :)
Beylikdüzü,Esenyurt Cumhuriyet mah veya Maslak düşündüğüm yerler
ben daha  önce beylikduzunde 4 5 tane yikamada calistim asagi 3 4 sene önce  birinde çalisan eleman arabayi yikama sahasindan cikarirken arkadan otoparktan çikan arabaya vurdu bu konuda çok hassasim ben yikamada anahtar vermiyorum  verdigimde ise sanki süren bana küfür edercesine arabayi kullaniyor
Dediğin gibi davranan personelin canına okurum hiç affetmem böyle terbiyesizliği
kurulama alaninin   kesinlikle beyaz zemin parlak aydinlik bir yer olmasi lazim aksi halde lastikler camurlu  kurulanmayan kesimler cikabiliyor  camlarda iz kalmamasi bazi musteriler icin cok onemlidir caliştigim icin biliyorum
ayrica koku olayi cok onemli koku sıktıgimiz musteri arabaya   binemedi astim hastasiymis kapilari actik 2 saat bekledi kokunun gitmesini
Şu an ki mevcut temizlik işimizde de koku kullanmıyoruz artık
 calisan elemanlar  arabaya kesinlikle sigarayla yaklasmamali
Mümkünse sigara içmeyen personel tercih sebebim olacaktır,şu an ki bayan personellerimin hepsi yeşilaycı :alkis:
anahtar teslimi arac kabulu sirasinda fiş alip verilmeli araç calinmalarina karşi
Basılı evraklar önemli tabii ki.bunlarda muhakkak olacaktır
ve bu işte calismis biri olarak soyluyorum bu işte caliscak elemanlar insanliktan cikiyor  günün sonunda belki iyi para kazaniyoz veya kazanmiyosunuz ama insanliktan cikiyosunuz inşaata çalişmak bile belki daha az yorucudur sanada kolay gelsin abi şimdiden kolay bir iş degil tatil günü yok  sürekli başinda durmak zorunda kalicaksin
Çalışmayı sevdiğim için işin başında duracak olmam sıkıntı olmaz.
Verdiğin öneriler ve bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim Okan
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 11, 2015, 19:44:36 »
Özcan abi öncelikle hayırlı ugurlu olsun Rabbim utandirmasin.
Bende arabanın iç kısmında petek aralari cd calarin özellikle cd konulan kısmına dikkat ederim bez girmediği için küçük kestirme fırçası tozunun alınması lazim çoğu yıkamaci dikkat etmiyor.  orta  Kolçak ve kapilardaki kol dayamanin kirlerinin temizlenmesi.  abi yikamadan sonra aynalar plakalar vede bagajdan su geldimi ayar oluyorum :) çoğu yer hava tutmuyor kompresör olayina girersen güzel olur.
abi güler yüz ve fiyat da çok önemli bizim burda biri var 17 tl ye yıkıyor. yahu  ya 20 yap yada 15 yap 17 nedir :)
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 95000
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 11, 2015, 19:53:08 »
Maslak olur inşallah.. Sonunda güvenebileceğim bir oto yıkama :alkis:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 11, 2015, 22:06:14 »
Maslak olursa yaza dogru ufuk abiye bakima getirecegim ondan sonra senin mekanda yikatirim abi arabayi ic dis
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Nisan 11, 2015, 22:11:17 »
Şimdiden hayırlı olsun, nerede açacaksınız kısmetse? yakınsa sürekli müşteri olurum..
işi bilen elemanların çalışması önemli.. Bir keresinde aracı yıkatıp eve geldim bir baktım lastikler bembeyaz  :blink: geri gitmeye de üşendim evden su getirip tekrar yıkadım lastikleri.. Sonrasında önünden geçerken söyledim adama olayı.. eleman o gün lastik parlatıcı yerine karter koruma sürmüş lastikleri tüm müşterilerden aynı şikayet gelmiş.. tabi bi daha gider miyim. asla.. ;) herif 2 ay sonra kapattı zaten dükkanı..karter koruma sonu oldu.. :islik:
Arkadaşlar yazmışlar zaten, araca özenli davranılsın.. sağından solundan su akmasın kafi benim için...
Hizmet sektörü hele ki temizlikte çok zordur.Çok dikkat ve özen gerektiriyor.Ufak görünen bazı hatalar büyük sonuçlara sebep olabilir.

Özcan bey size de hayırlı olsun. İnşallah her şey gönlünüze göre olur.
Bazı yerlerde yıkamadan sonra köpük olmayan şeffaf su gibi bir madde sıkıyorlar. Daha parlak görüntü veriyor ve su lekesi bırakmıyor. Zararlı mı bilmiyorum ama işe yarıyor.
Teşekkür ederim öncelikle.Dediğiniz maddeyi araştıracağım Gökhan bey

Köpüklü araç yıkamacıların biridemişti 40 tl lği de varmış 80 tl olanda bazı işletme sahipleri iyisini kullanıyor bazıları şebeke suyu bazıları kuyu suyu ..
Benim görüştüğüm markada en uygun olan köpüğün fiyatı 120 TL'di toptan fiyat olarak.Kuyu suyu olarak kireç düzeyi düşük olan sularda var şebeke suyu kalitesinde

Hayirli olsun. Ozcan sen hakkindan gelirsin Allahin izniyle, en iyi hizmeti verecegine eminim.
Teşekkür ederim Kadir Allah razı olsun.Ben bu gaz ile uçar giderim :) :)

Özcan abi öncelikle hayırlı ugurlu olsun Rabbim utandirmasin.
Amin Allah razı olsun
Bende arabanın iç kısmında petek aralari cd calarin özellikle cd konulan kısmına dikkat ederim bez girmediği için küçük kestirme fırçası tozunun alınması lazim çoğu yıkamaci dikkat etmiyor. 
97 yılında çalıştığım yerde petek temizliği baktım bir türlü istediğim gibi olmuyor küçük kesme boya fırçası ile bu işe çözüm bulmuştum.O zaman gelsin bahşişler :D :D
Orta  Kolçak ve kapilardaki kol dayamanin kirlerinin temizlenmesi.  abi yikamadan sonra aynalar plakalar vede bagajdan su geldimi ayar oluyorum :) çoğu yer hava tutmuyor kompresör olayina girersen güzel olur.
Kompresörsüz oto yıkama olmaz zaten.Su akıntıları üzerine de dikkatliydim.Özenle suyu akıtırdım.Özellikle aynalarda ki su birikintileri araç hızlandıkça camlara gelip kirletiyor.Bu da çok önemli.
abi güler yüz ve fiyat da çok önemli bizim burda biri var 17 tl ye yıkıyor. yahu  ya 20 yap yada 15 yap 17 nedir :) 
17 TL olacak ki 20 TL verip 3 TL'yi de bahşiş olarak bırakmak.Amaç bu :yika: :yika:

Maslak olur inşallah.. Sonunda güvenebileceğim bir oto yıkama :alkis:
Maslak ağır basıyor benim için ama bakalım hayırlısı.Oto yıkama ile birlikte ana iştigal konumuz olan temizlik hizmetini de yerine getirebileceğimiz bir yer bakmak istiyorum.Avm kısmı henüz bitmeyen bir proje var.Oraya kafayı taktım hayırlısıyla bakalım artık....

Maslak olursa yaza dogru ufuk abiye bakima getirecegim ondan sonra senin mekanda yikatirim abi arabayi ic dis
Ufuk abinin hemen burnunun dibinde zaten düşündüğüm yer.Gelirsin İlke :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 12, 2015, 09:06:24 »
Hizmet sektörü hele ki temizlikte çok zordur.Çok dikkat ve özen gerektiriyor.Ufak görünen bazı hatalar büyük sonuçlara sebep olabilir.
Teşekkür ederim öncelikle.Dediğiniz maddeyi araştıracağım Gökhan bey
Benim görüştüğüm markada en uygun olan köpüğün fiyatı 120 TL'di toptan fiyat olarak.Kuyu suyu olarak kireç düzeyi düşük olan sularda var şebeke suyu kalitesinde
Teşekkür ederim Kadir Allah razı olsun.Ben bu gaz ile uçar giderim :) :)
Maslak ağır basıyor benim için ama bakalım hayırlısı.Oto yıkama ile birlikte ana iştigal konumuz olan temizlik hizmetini de yerine getirebileceğimiz bir yer bakmak istiyorum.Avm kısmı henüz bitmeyen bir proje var.Oraya kafayı taktım hayırlısıyla bakalım artık....
Ufuk abinin hemen burnunun dibinde zaten düşündüğüm yer.Gelirsin İlke :)
Ufuk abimin 2 dukkan yaninda bir yikamaci vardi iflasmi etmisti ne sanirim orasimi abim :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Nisan 12, 2015, 11:18:42 »
Ufuk abimin 2 dukkan yaninda bir yikamaci vardi iflasmi etmisti ne sanirim orasimi abim :)
Yok orası değil İlke.Dedigim yer biraz daha lüks bir yer.Arkadaslarinda dediği gibi 40 TL fiyatlı bir yer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 12, 2015, 11:28:10 »
Musa abi şimdiden hayırlı işler. Rabbim bol kazançlar versin  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Nisan 12, 2015, 11:46:07 »
Musa abi şimdiden hayırlı işler. Rabbim bol kazançlar versin  :)
Âmin Allah razı olsun Yaşar kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 12, 2015, 12:49:35 »
Özcan abi yi kama makina si ile ilgili yer önerebilir isteğin basincta ve şekilde yaptirabilirsin
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Nisan 12, 2015, 15:27:33 »
Özcan abi yi kama makina si ile ilgili yer önerebilir isteğin basincta ve şekilde yaptirabilirsin
Karcher'de mükemmel bir kampanya var.Yıkama makinasını alıyorsun üç motorlu süpürge hediye.Bunu düşünüyorum.Ama bu olmazsa sana haber ederim Kadir.Sağ olasın