0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Aracın anahtarını teslim ettiğimde aracıma benimle aynı hassasiyette davranan personel görmek isterdim-Arabamın başında beklemek zorunda kalmamak aracımın göreceği muameleyi düşünmemek isterdim.
İstediklerim ; - Thai masajı- Kokteylİstemediklerim- Düzgün kurulanmaması- Bagajı açınca su akması
Arabamın sagında sokunda göçük olmasını istemem.Birde ucuz ve kolay temizlediginden genelde kullanılan köpük kostik oluyor.Buda plastik boyalı malzemelerin (tampon vb.) boyalarının soyulmasına, gövde boyasınında matlaşmasına neden oluyor.Bu nedenlede kirli gezmeyi böyle yerlerde yıkatmaya tercih ediyorum.
Fırça sürülmemesini isterim ve lastik parlatıcının lastiğin yere temas eden kısmına arabayı kaydırarak sürülmesi
Fırça sürülmemesiO dandik ucuz beyaz köpük yerine cilalı oto şampuanı Lastik parlatıcı lastikler tamamen kuruduktan sonra ve eşit miktarda sürülmeliBagaj ve aynalardan akan su olmamasıBu akan su olayını güzel bir hava komprasör yardımıyla halledilebilir. Araçlara nazik davranılması. Koltuk ayarı ya da radyo frekansı değişebilir onları kasdetmiyorum onlarda bence sıkıntı yok ama kendimizin gösterdiği hassasiyette sürülmesini isterizBide arabayı bikinili kızlar yıkasın Şimdiden hayırlı işler bol kazançlar abi
Adapazarında nerede yıkatıyorsun? Ben de düzgün bir yer arayışındayım.
1.5-2 ayda 1 yıkattığım için içini kendim temizlerim genellikle, süpürgem olduğundan dip köşe alıyorum. Fakat dış kısmı sitenin müsait olmamasından ötürü yapamıyorum. Vaktim de olmuyor genelde.Yıkattığım zaman da vakit benim için daha önemli oluyor. Bir yıkatma için 10-15 dakika bekleyebilirim belki ama daha fazla beklemek istemiyorum genelde.