Kardeşim hayırlısı olsun . Allah daha iyilerini nasip etsin .
Amin Cümlemize inşallah..
Mahmut bey bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet bulaştı hastalık. Ama benim için bir hobi oldu. Boş vaktim oluyor arada. Deşarj oluyorum bir şekilde. Otomobil sevdası
Hocam ipa'yı nasıl uyguluyorsunuz? Bir de wax için de polisaj gerekir mi yoksa elle uygulamak mı daha sağlıklı? Benim son uygulamadan sonra bazı yerlerde wax artığı kalmış. Araba tozlaninca ortaya çıktı.
Daha çok soru soracağim, hazır ol ustat 
İpa yı 1/1 sulandırarak bir sprey şişeye koyup arabaya sıkıp siliyorum . Wax kalıntısı wax ı iyi silemediğinizden kalır ve ipa ile temizlenmesi yanlıştır çünkü waxı olduğu gibi çıkarabilir . İpa pasta sonrası m105 m205 gibi ürünleri kullandıktan sonra bu ürünlerin kalıntılarını temizleyip wax için tertemiz yüzey hazırlamada kullanılır .
Sizin bu durumda ipa kullanmanıza gerek yok . Yüzeyde kalan fazla wax ilk yıkama sonrası temizlenecektir .
mahmut abi gerekli açıklamayı yapmış. sağolsun onun sayesinde kaptım işi 
aklınıza takılan birşey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz 
ben sana 3.18is bakmaya gittim tertemiz arabaydı sen almadın 
Mesaj Birleştirildi: 14 Ağu, 2015 23:52
abi araban hayırlı olsun. kesinlikle sök derim ben uzun vadede noyaya sıkıntı olur ve istediğin gibi uygulama yaparsın
ankaradayım 
Kardeşim sağ ol . Allah sana daha iyilerini nasip etsin .
Kardeşim işi benden kaptın ama şimdi benden çok daha tecrübelisin Allah bol kazanç versin işi ticarete bile döktün .
Kaput filmi konusunda ben zaten istemiyordum aracı aldığım bayi bana aracı satarken ücreti karşılığında yapmak istedi bende abi ben ona para vermem senden olacaksa yap dedim . Aracı teslim etmeden 2-3 gün önce sürprizim var dedi meğersem sürprizi kaput filmiymiş . Zarar konusunda ise özellikle sordum hiç birşey olmaz dedi şimdilik duruyor ama sökmeyi düşünüyorum .
Kardeşim sağ ol . Allah sana daha iyilerini nasip etsin .
Kardeşim işi benden kaptın ama şimdi benden çok daha tecrübelisin Allah bol kazanç versin işi ticarete bile döktün .
Kaput filmi konusunda ben zaten istemiyordum aracı aldığım bayi bana aracı satarken ücreti karşılığında yapmak istedi bende abi ben ona para vermem senden olacaksa yap dedim . Aracı teslim etmeden 2-3 gün önce sürprizim var dedi meğersem sürprizi kaput filmiymiş . Zarar konusunda ise özellikle sordum hiç birşey olmaz dedi şimdilik duruyor ama sökmeyi düşünüyorum .
belkide ileride bir iş kurduğumda bir mahmut abim vardı onun yardımlarıyla başladım diycem

en kötü bu kışı geçir abi filmle sonra sökersin. ama yazın sökmeni tavsiye ederim sıcakta ve hava tabancasıyla.
belkide ileride bir iş kurduğumda bir mahmut abim vardı onun yardımlarıyla başladım diycem 
en kötü bu kışı geçir abi filmle sonra sökersin. ama yazın sökmeni tavsiye ederim sıcakta ve hava tabancasıyla.
Kardeşim o kadar abartmaya gerek yok . Benim sana verdiğim bilgiler nette her yerde var benden öğrenmesen Ali'den veya Mehmet'ten olmadı Zeki'den öğrenecektin .

Bu düşüncen senin ne kadar vefalı olduğunu gösteriyor sana bundan dolayı teşekkürler .
Bu arada hava tabancası dedinde oda aklımda kaç aydır alacağım ama bir türlü alamadım garajımda ki eksiklerden .
Yarisin bu rengine bitiyorum. Cilayı yediği vakit ben burdayım diye çığılıklar atıyor sanki.
Eline sağlık Seçkin. Sadece ayağımıza gelmedi adam arabayı bile eve kadar getirdi sağolsun. En kısa zamanda Honda'nın kaput filmini söktürüp aynı işlemi Honda içinde yaptıracağım
Seçkin konu başlığın dikkatimi çekti yeni gördüm konuyu. Kurum internetinden girdiğim için resimleri göremiyorum ama iyi bir iş çıkardığını yorumlardan anladım. Allah işine kolaylık versin.
Benim malum araç siyah accord. Aldığımdan beri mat bir şekilde duruyor. Amatörce markasız pasta cilalarla uğraştım pek kâr etmedi. Ama yakın zamanda Kırıkkale taraflarına geleceğim. Profilinde de Ankara/Kırıkkale yazınca bir sorayım dedim Kırıkkaleye sürekli uğruyor musun? Yada şöyle sorayım ben Kırıkkaleye geldiğimde Kırıkkaleye gelir misin bu iş için?
Yarisin bu rengine bitiyorum. Cilayı yediği vakit ben burdayım diye çığılıklar atıyor sanki.
İlk defa kırmızı bir araba yaptım canlı renkler polisaj bitince benburdayım diyor gerçekten

Eline sağlık Seçkin. Sadece ayağımıza gelmedi adam arabayı bile eve kadar getirdi sağolsun. En kısa zamanda Honda'nın kaput filmini söktürüp aynı işlemi Honda içinde yaptıracağım 
Müşteri memnuniyeti önemli bizim için

hoşuna gittiyse bi sıkıntı yok abi

Seçkin konu başlığın dikkatimi çekti yeni gördüm konuyu. Kurum internetinden girdiğim için resimleri göremiyorum ama iyi bir iş çıkardığını yorumlardan anladım. Allah işine kolaylık versin.
Benim malum araç siyah accord. Aldığımdan beri mat bir şekilde duruyor. Amatörce markasız pasta cilalarla uğraştım pek kâr etmedi. Ama yakın zamanda Kırıkkale taraflarına geleceğim. Profilinde de Ankara/Kırıkkale yazınca bir sorayım dedim Kırıkkaleye sürekli uğruyor musun? Yada şöyle sorayım ben Kırıkkaleye geldiğimde Kırıkkaleye gelir misin bu iş için?
Abi kırıkkalede okuyorum ve 14 eylülden sonra hafta içleri kırıkkalede olacağım. Sen gelceğin zaman haber verirsen hafta sonuda olsa bile 1 hafta gitmem ankaraya ayarlarız bi şekilde
Seçkin polisaj makinanın markası nedir?
Seçkin polisaj makinanın markası nedir?
Max extra kullanıyorum abi
Max extra kullanıyorum abi
Teşekkürler.Bir an Flex'e benzettim.Kolay gelsin sana
Teşekkürler.Bir an Flex'e benzettim.Kolay gelsin sana
Teşekkür ederim özcan abi
Mesaj Birleştirildi: 04 Eyl, 2015 21:05
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) güya yazın istanbula da gelecektin? Ne detailingciler çağırdılar gitmedim:)