0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim hayırlısı olsun . Allah daha iyilerini nasip etsin .
Mahmut bey bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet bulaştı hastalık. Ama benim için bir hobi oldu. Boş vaktim oluyor arada. Deşarj oluyorum bir şekilde. Otomobil sevdası
Rica ederim . Yeni hobiniz hayırlı olsun . Şaka bir yana aracınızla uğraşmaktan keyif alıyorsanız yorulduğunuza fazlası ile deyiyor . Özellikle siyah araç alınca bunu çok daha iyi anladım . Aynadan farksız oluyor fakat kaputa film çekildiğinden uygulama yapamadım içimde kaldı . Şu an filmi söksem mi kalsa mı diye düşünüyorum . Buyurun bu fotolarda ilk uygulamam dan sonra . Araç yeni olduğu için ipa ile silip Meguiars Ultimate Liquid Wax uyguladım .Şimdiye kadar ki en kolay uygulamam bu oldu .
Hocam ipa'yı nasıl uyguluyorsunuz? Bir de wax için de polisaj gerekir mi yoksa elle uygulamak mı daha sağlıklı? Benim son uygulamadan sonra bazı yerlerde wax artığı kalmış. Araba tozlaninca ortaya çıktı. Daha çok soru soracağim, hazır ol ustat
Konuyu takipteyim Ankara'da olsaydım yanınıza uğrardım. Emeğinize sağlık Seçkin bey. Malesef bu detailing hastalığı bende de başladı Elle yapılan ilk deneme sonrasında bir polisaj makinesi almaya karar verdim. Amatör kullanım için tavsiyeniz var mı acaba? Bir arkadaşımda fazladan bir bosch ispiral makinesi var. Acaba bunlara polisaj pedi takıp kullanmak mümkün mü? Yoksa polisaj makinesi başlı başina ayrı bir alet mi?
Mercedesi satalım da bana ankaradan bi araba alalım kardeşim
Patron ankarada mısın
mahmut abi gerekli açıklamayı yapmış. sağolsun onun sayesinde kaptım işi aklınıza takılan birşey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz ben sana 3.18is bakmaya gittim tertemiz arabaydı sen almadın Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2015, 23:52:14abi araban hayırlı olsun. kesinlikle sök derim ben uzun vadede noyaya sıkıntı olur ve istediğin gibi uygulama yaparsınankaradayım
Kardeşim sağ ol . Allah sana daha iyilerini nasip etsin .Kardeşim işi benden kaptın ama şimdi benden çok daha tecrübelisin Allah bol kazanç versin işi ticarete bile döktün . Kaput filmi konusunda ben zaten istemiyordum aracı aldığım bayi bana aracı satarken ücreti karşılığında yapmak istedi bende abi ben ona para vermem senden olacaksa yap dedim . Aracı teslim etmeden 2-3 gün önce sürprizim var dedi meğersem sürprizi kaput filmiymiş . Zarar konusunda ise özellikle sordum hiç birşey olmaz dedi şimdilik duruyor ama sökmeyi düşünüyorum .
belkide ileride bir iş kurduğumda bir mahmut abim vardı onun yardımlarıyla başladım diycem en kötü bu kışı geçir abi filmle sonra sökersin. ama yazın sökmeni tavsiye ederim sıcakta ve hava tabancasıyla.
Yarisin bu rengine bitiyorum. Cilayı yediği vakit ben burdayım diye çığılıklar atıyor sanki.
Eline sağlık Seçkin. Sadece ayağımıza gelmedi adam arabayı bile eve kadar getirdi sağolsun. En kısa zamanda Honda'nın kaput filmini söktürüp aynı işlemi Honda içinde yaptıracağım
Seçkin konu başlığın dikkatimi çekti yeni gördüm konuyu. Kurum internetinden girdiğim için resimleri göremiyorum ama iyi bir iş çıkardığını yorumlardan anladım. Allah işine kolaylık versin. Benim malum araç siyah accord. Aldığımdan beri mat bir şekilde duruyor. Amatörce markasız pasta cilalarla uğraştım pek kâr etmedi. Ama yakın zamanda Kırıkkale taraflarına geleceğim. Profilinde de Ankara/Kırıkkale yazınca bir sorayım dedim Kırıkkaleye sürekli uğruyor musun? Yada şöyle sorayım ben Kırıkkaleye geldiğimde Kırıkkaleye gelir misin bu iş için?
Seçkin polisaj makinanın markası nedir?
Max extra kullanıyorum abi
Teşekkürler.Bir an Flex'e benzettim.Kolay gelsin sana