Seçkin hayırlı olsun.Hayırlı müşteriler ve işler dilerim
Seçkin hayırlı olsun.Hayırlı müşteriler ve işler dilerim
Allah razı olsun cümlemizin hayırlı işleri olsun abi
Yaz kardeşim ağustos ayında dugunum var arabayi gelin arabasi yapcam sağlam bi temizlik gerek. Artık kil mil wax turtle murtle ne varsa alayini uygulayacam
Ağustos 2. Haftası yanındayım 
1 Hafta önceden haber vermen yeterli abi:)
Bu hafta siyah yaris, beyaz octavia ve siyah jettaya polisaj yapacağım. Yarın siyah yaris var. Uygulamalardan sonra fotoğrafları paylaşacağım.
Hayırlı olsun Seçkin emeğine sağlık.
İst-Kocaeli-Sakarya paralelinde(paralel mi hani nerde?) bu işi yapsan kesinlikle gelirdim. Forumdan başka arkadaşlar yapıyorsa bilelim bildirelim yaptıracağımız zaman onlara yaptıralım.
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) okul bitince İstanbula da planlı bir iş seyahatine çıksan iyi olur. Bizde bu nimetten faydalanmak isteriz.
Hayırlı olsun Seçkin emeğine sağlık.
İst-Kocaeli-Sakarya paralelinde(paralel mi hani nerde?) bu işi yapsan kesinlikle gelirdim. Forumdan başka arkadaşlar yapıyorsa bilelim bildirelim yaptıracağımız zaman onlara yaptıralım. 
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) okul bitince İstanbula da planlı bir iş seyahatine çıksan iyi olur. Bizde bu nimetten faydalanmak isteriz.
Aslında yazın düşünülebilir 6-7 araba ayarlanırsa bir hafta 10 günlüğüne gelip kalabilirim
1 Hafta önceden haber vermen yeterli abi:)
Sercan bir hafta sonuda ben geleyim bir ayağım değirmenderede zaten.
Sercan kardeşim öncelikle emeğine sağlık. İzmit taraflarına geleceksen bende yaptırmak isterim. İşçiliğini çok beğendim. Takip edeceğim. Saygılarımla
@Mustafa Can DELİKANLI (20815) inşallah memnun kalmıştır. Ama kalmış gibi görünüyor

Hafta sonu 3 tane sıfır elentraya boya koruma yapacağım beklemede kalın
Sercan bir hafta sonuda ben geleyim bir ayağım değirmenderede zaten. 
Beklerim abi Gölcük'teyim ben Haberleşelim Şu an işlerim çok yoğun 7 araba sırada bekliyor:) Yaza girmeden yapmamız lazım birşeylere:)
Mesaj Birleştirildi: 23 Nis, 2015 10:56
Sercan kardeşim öncelikle emeğine sağlık. İzmit taraflarına geleceksen bende yaptırmak isterim. İşçiliğini çok beğendim. Takip edeceğim. Saygılarımla
Ben Gölcükteyim zaten abi..
Ankaradayım şu anda yanlız önce motoru ilaç ile yıkatayım diyorum sonra polisaj . Motor yıkama için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı yoksa sende yapıyor musun patron
Ankaradayım şu anda yanlız önce motoru ilaç ile yıkatayım diyorum sonra polisaj . Motor yıkama için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı yoksa sende yapıyor musun patron 
Motor yıkama için gerekli ekipmanım yok şimdilik ama polisaj için beklerim
Motor yıkama için gerekli ekipmanım yok şimdilik ama polisaj için beklerim 
tavsiye edeceğin bildiğin bir yer var mı?
Ürünleri Erdem boyadan mı alıyorsun? Ankarada Detailing Dükkanı var , kargo parası vermezsin hem
Ürünleri Erdem boyadan mı alıyorsun? Ankarada Detailing Dükkanı var , kargo parası vermezsin hem
Erdem boyadan alıyorumda 120 tl üzeri alışverişte kargo bedava
seçkin bey kolay gelsin iletişim için tel verirseniz sevirnim.