0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seçkin bey kolay gelsin iletişim için tel verirseniz sevirnim.
başarili olmuş elinize sağlik far filmi güzel değil ama söylemeden edemezdim
Ellerinize sağlık Seçkin Bey,Artık Ankara'ya geldiğimde yanınıza uğrayıp bende size yaptırayım.
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) ankarada mısınız ben ankaradayım da aracı bi göstersem ona göre karar versek?
Kardeşim eline emeğine sağlık . Hangi pedleri kullanıyorsun daha önce söylemiştim bende 3 m var 180 lik bir küçüğünü almayı düşünüyorum bunlar makineyi zorluyor . Pedlerden memnunmusun ?
abi teşekkür ederim 160 mm meguiars sert ve orta ped kullanıyorum önceden befar kullandım ciddi anlamda fark var. befar 15 lira 6 polisajda paramparça oldu meguiars 55 lira şu an 4. polisajımı yaptım daha sapasağlam çok rahat onun üzerinde polisaj yapabileceğime inanıyorum ve parasını sonuna kadar hakeder diye düşünüyorum. ama daha ucuza scholl marka alınabilir belki bunlardan sonra scholl alcam. ve elimdeki meguiars m105 ve m205 bitince scholl s3 ve s30 denemeyi düşünüyorum
Kardeşim befarın dayanıklılıktan başka kötü bir yanı var mı ? Sık sık polisaj yapanlar için dayanıklılık önemli fakat ben senede en fazla 4 kere kullanıyorum . Eğer befarın dayanıklılıktan başka dezavantajı yoksa onu alacağım .
1 tık daha üstün ama sık sık polisaj yapmıyorsan alınmaz bence befar al derim abi
Tamamdır kardeşim . Bu sefer bafer alacağım . Peki 160 lık ped ile makine nasıl çalışıyor zorlanma oluyor mu ? . Bafer de 150 ve yanılmıyorsam 125 var hangisini alayim sence .
işin açığı hiç 125 ve 180 mm kullanmadım 150 mm befar ve 160 mm meg kullandım hemen hemen ikiside aynı. 125 mm küçük gelebilir ben 150 mm al derim abi
Konuyu takipteyim Ankara'da olsaydım yanınıza uğrardım. Emeğinize sağlık Seçkin bey. Malesef bu detailing hastalığı bende de başladı Elle yapılan ilk deneme sonrasında bir polisaj makinesi almaya karar verdim. Amatör kullanım için tavsiyeniz var mı acaba? Bir arkadaşımda fazladan bir bosch ispiral makinesi var. Acaba bunlara polisaj pedi takıp kullanmak mümkün mü? Yoksa polisaj makinesi başlı başina ayrı bir alet mi?
Mercedesi satalım da bana ankaradan bi araba alalım kardeşim
....Kardeşim selamlar .Öncelikle Mercedes hayırlı olsun .Sorunu çözse de hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun deyim diye konunu hep takip ettim ama maalesef sorunla baya uğraştın . Umarım sorununu da en kısa zamanda çözersin . Allah kazadan beladan korusun güzel günlerde kullanın .
Abicim Selam. Allah razı olsun. Sorun maalesef yaşadık ama şuan sonuna geldim. İş bilmeyen usta!lar sağolsun baya masraf oldu. Şimdi de acil satmam gerekiyor. Cefasını çektik Sefası başkalarına kaldı Allah kimseye kaza vermesin inşallah..