0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesaj Birleştirildi: Eylül 04, 2015, 21:05:59@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) güya yazın istanbula da gelecektin? Ne detailingciler çağırdılar gitmedim:)
seçkin den tlf istedim forumdan ceza aldığımızdan gidemedik numara mesajda idi nasip bayram önüne inşaallah ankaraya geldiğimde acil ihtiyaç var çünkü
Abi gel Adana'ya Arabana istediğin uygulamayı yapalım . Basınçlı yıkama makinem , kompresörüm , tornador gun , özel kapalı ve açık garaj ve en önemlisi Acılı Adana var . Boş ver Seçkini işçiliği de hiç iyi değil zaten .
Saygılar üstad
Maşaallah Tornador'a kadar her bişeyin varmış Mahmut
Kardeşim saygı benden . Yaptığın uygulamalar elindeki şartları da düşünecek olursak süper . Sen kapalı bir mekanda ve daha profosyenel makinelerle çok daha başarılı uygulamalara imza atarsın . Abi bu detailing işi hep diyorum virüs . Yerimde musait olunca aldım ve tek diyeceğim harika bir alet . Ama kompresör biraz daha güçlü olsa daha iyi olacaktı bu konuda da yavaştan kaşıntı başladı bakalım sonu ne olacak .
hepsi tamam da acılı adana demeyecektin yemeğe karşı zaafım var Adanalı bir arkadaşımın düğününe gelmiştim bir kaç yıl önce hala aklımdadır lezzeti.. her an çıkıp gelebilrim:D
Daha yeni başladık abi bu işe zamanla inşallah
Mahmut bugün polisaj makinalarına ve tornadorlara baktım.Harika aletler valla.Sanırım Flex marka profesyonel bir alet alacağım.Seçkin makinasını değiştireceği zaman ona da öneririm bu markayı.Orijinal Alman malı ve üretimi
Kaç Kg?
1,9-2,2-2,3-2,6 ve 3,3 kg ağırlığında 5 ayrı model var.Bize uygun olan modeli L 206 VR modeli 3,3 kg sahip.1.500w güç ve 400-2400 devir aralığına sahip.Maksimum kullanılabilir ped ölçüsü 220.PE 14-1 180 modeli ise 2,3 kg ağırlık ve 250-1350 devir aralığına sahip ve bu makinanın en çok kullanıldığı alan ise uçak boya koruma Yeni bir iş alanına giriyorum arkadaşlar.Uçak ve helikopterlerinizi bana getirebilirsiniz.İtina ile uçan kuşlarınıza boya koruma yaparım
İlerleyen zamanlarda değiştirme planım var ama rupesten yana kullanacağım herhalde
İzledim videoları güzel makinaymış.Yaradan en iyisini nasip etsin sana Seçkin
Seçkin ince boya çıkmaya başlamış, dikkat et.