0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kendi arabama gtechniq c2v3 uyguladım 2-3 hafta sonra koruma için Soft99 Fusso Coat Mirror Shine Dark Color uygulayacağım bundanda 1 ay sonra parlaklık için Soft99 King of Gloss Black&Dark uygulayacağım vr sürekli devam etcem uygulamalara. Hem aşırı parlak hemde süper bir koruma olacak
Kardeşim maalesef bunları yapacak kadar zamanım yok . Özellikle bu aydan sonra çok zor . Dediğim uygulamayı da bu ay içinde yapmayı planlıyorum . Bir daha ki uygulamayı ancak Haziran sonu yapabilirim o zaman da Adana'da sıcaktan değil uygulama yapmak nefes alınmıyor . Yaptığın uygulamaların fotolarını beklicem . Şimdiden Allah güç kuvvet versin . Bu arada soft99 hariç diğer ürünleri yeni duyuyorum .
teker teker deniyorum bende malzemeleri kulaktan dolma bilgilerle değilde deneyerek görüyorum hangi boyaya hanhisini kullanırsam daha iyi sonuç verir diye bakıyorum
Kardeşim en doğrusu da bu . Siyahta ve gümüş gride en iyi sonuç aldığın ürünlerin isimlerini isterim .
Seçkin benim araçda siyah kırıkkalede gelince hazırla malzemeleri gardaşım kolay gelsin
Tartışmasız scholl concepts öneririm s3 pastası, s30 hare gidericisi. Silikonsuz olduğu için biraz uğraştırıyor ama çok güzel sonuçlar veriyor.
Kardeşim bu siyah için sanırım. Birde bugünde bir resim cektim bak bakim nasıl olmuş.
Çok güzel parlamış Mahmut. Bir ara gelip saçlarımı tarayayım
Seçkin ankarada Neredesin?
Benim 2 arabanında güzel bir cilaya ve kil uygulamasına ihtiyacı var kim yapar bu işi
Ankarada aydınlıkevlerdeyim talat abi
Hmm yaz tatilinde belki uğrarım yanına söle boya koruma vs olsa fena olmaz:)
Yazın istanbul turnesi yapmayı düşünüyorum ben yaparım.