Kardeşim aynen dediğin gibi siyah renk daha çok bakım gerektiriyor .Ürün olarak hem zaman olmaması hemde sağlam ped olmamasından dolayı sadece colli 915 uyguladım. Aslında niyetim sadece yıkamaktı ama kısada olsa hazır boş zaman bulmuşken colli 915 uyguladım .En kısa zamanda ped siparişi verip dört dörtlük bir uygulama yapacam. Bu acemi işi oldu ama araç boyası kötü durumda olmadığından şimdilik idare eder .
Ben kendi arabama gtechniq c2v3 uyguladım 2-3 hafta sonra koruma için Soft99 Fusso Coat Mirror Shine Dark Color uygulayacağım bundanda 1 ay sonra parlaklık için Soft99 King of Gloss Black&Dark uygulayacağım vr sürekli devam etcem uygulamalara. Hem aşırı parlak hemde süper bir koruma olacak
Ben kendi arabama gtechniq c2v3 uyguladım 2-3 hafta sonra koruma için Soft99 Fusso Coat Mirror Shine Dark Color uygulayacağım bundanda 1 ay sonra parlaklık için Soft99 King of Gloss Black&Dark uygulayacağım vr sürekli devam etcem uygulamalara. Hem aşırı parlak hemde süper bir koruma olacak
Kardeşim maalesef bunları yapacak kadar zamanım yok . Özellikle bu aydan sonra çok zor . Dediğim uygulamayı da bu ay içinde yapmayı planlıyorum . Bir daha ki uygulamayı ancak Haziran sonu yapabilirim o zaman da Adana'da sıcaktan değil uygulama yapmak nefes alınmıyor .
Yaptığın uygulamaların fotolarını beklicem . Şimdiden Allah güç kuvvet versin .
Bu arada soft99 hariç diğer ürünleri yeni duyuyorum .
Kardeşim maalesef bunları yapacak kadar zamanım yok . Özellikle bu aydan sonra çok zor . Dediğim uygulamayı da bu ay içinde yapmayı planlıyorum . Bir daha ki uygulamayı ancak Haziran sonu yapabilirim o zaman da Adana'da sıcaktan değil uygulama yapmak nefes alınmıyor .
Yaptığın uygulamaların fotolarını beklicem . Şimdiden Allah güç kuvvet versin .
Bu arada soft99 hariç diğer ürünleri yeni duyuyorum .
teker teker deniyorum bende malzemeleri kulaktan dolma bilgilerle değilde deneyerek görüyorum hangi boyaya hangisini kullanırsam daha iyi sonuç verir diye bakıyorum
teker teker deniyorum bende malzemeleri kulaktan dolma bilgilerle değilde deneyerek görüyorum hangi boyaya hanhisini kullanırsam daha iyi sonuç verir diye bakıyorum
Kardeşim en doğrusu da bu . Siyahta ve gümüş gride en iyi sonuç aldığın ürünlerin isimlerini isterim .
Kardeşim en doğrusu da bu . Siyahta ve gümüş gride en iyi sonuç aldığın ürünlerin isimlerini isterim .
Tartışmasız scholl concepts öneririm s3 pastası, s30 hare gidericisi. Silikonsuz olduğu için biraz uğraştırıyor ama çok güzel sonuçlar veriyor.
Seçkin benim araçda siyah kırıkkalede gelince hazırla malzemeleri gardaşım kolay gelsin
Seçkin benim araçda siyah kırıkkalede gelince hazırla malzemeleri gardaşım kolay gelsin
Malzemrler her zaman hazır yasin abi beklerim
Tartışmasız scholl concepts öneririm s3 pastası, s30 hare gidericisi. Silikonsuz olduğu için biraz uğraştırıyor ama çok güzel sonuçlar veriyor.
Kardeşim bu siyah için sanırım.
Birde bugünde bir resim cektim bak bakim nasıl olmuş.
Kardeşim bu siyah için sanırım.
Birde bugünde bir resim cektim bak bakim nasıl olmuş.

Fotoğrafta gayet güzel görünüyor. Hare de görünmüyor. Uygulama yapacaksan mahmut abi sıfır arabaya pasta vurmak yanlış olur benim tavsiyem sırasıyla ipa scholl s30 ve soft 99 fusso coat efsane olur
Kardeşim dedim ya zaten boyanın durumu cok iyiydi. Bende elimden geldiğince pasta uygulamıyorum zaten aracı hep ben yıkadığımdan harelenme çok geç oluyor.
Çok güzel parlamış Mahmut. Bir ara gelip saçlarımı tarayayım
Çok güzel parlamış Mahmut. Bir ara gelip saçlarımı tarayayım 
Teşekkürler Özcan abi . Her zaman beklerim abi .
Seçkin ankarada Neredesin?
Seçkin ankarada Neredesin?
Ankarada aydınlıkevlerdeyim talat abi
Ankarada aydınlıkevlerdeyim talat abi
Hmm yaz tatilinde belki uğrarım yanına söle boya koruma vs olsa fena olmaz:)
Hmm yaz tatilinde belki uğrarım yanına söle boya koruma vs olsa fena olmaz:)
tabiki talat abi beklerim
Yazın istanbul turnesi yapmayı düşünüyorum ben yaparım. 
Bu sene de istanbul turnesi olacaktı güya..bekledik bekledik gelen olmadı