0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merakla bekliyoruz [emoji4]
bir günde 3 araç bu ne hız hocam ben geçen hafta sabah 9'da başladım 7 saatte anca bitirebildim. 2 tur polisaj+1 tur makine cila+el cila
En kısa zamanda inşallah :)Tek başıma olunca 1 araba maksimum pasta, hare giderici ve boya korumasıyla beraber 5 saat sürüyor elim alıştı artık araç sahipleride olunca ben polisajı yapıyorum onlar arkamdan silerek geliyor 3 saat sürüyor bir araba sabah 11 de araçlar yıkanmış bir şekilde hazırdı akşam bittiğinde 8 i geçiyordu ve sadece 1 kere yemek molası verdim onun haricinde mola vermedim
gençlik işte tek molayla 3 araba maşallah hocam koluna kuvvet
Kardeşim ellerine sağlık başarılı işler çıkarmışsın . Yalnız ortam dikkatimi çekti pimapen işine de mi girdin ?
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) Antalya'ya yolun düşerse makineni yanında bulundur Seçkin.
Yazın Alanya'ya gelirim Aytaç abi uyar mı sana
Ankaraya yolum duserse bende yaptirmak isterim seckin hocam
Seçkin bu yaz sonu niyetlendim ancak hem maddi durumdan hemde zaman sıkıntısından yaptıramadım bu işi. Ama tayinim bi çıksın kesin yaptıracam bu sefer. Yalnız benim araçta dolu hasarı var. Geçen haziran ayında arabayı aldığımın 2. günü araba elek gibi oldu Bu izlerin senin yapacağın işe bir etkisi olur mu? Çünkü dolu izlerine alıştım artık çokda kafaya takmıyorum. 500 lira yada daha düşük fiyata yaptırabilirsem yaptırırım yoksa böyle binmeye devam
Selman abi doku izlerine bir etkisi olmaz mecburen onu boyasız dolu hasarı yapan yerlerde yaptırman lazım. Ama istediğin zaman pasta cila işinde yardımcı olurum
Aynen Seçkin o zaman Oltuya bu işi yapan ekipler geldi benim araca 1500 lira istediler. Arabayı yeni aldığım için kaskoda yaptırmamıştım. Şimdi kaskolu ama işe yaramadı. Diyorum bi daha dolu yağarsa o zaman kaskodan yaptırırım ama böyle bir doluyu bir daha görmek istemiyorum Allah göstermesin.
Benim bir önceki aracımla doluya yakalanmıştım. 1 ay sonra tekrar yapdı ama önceki kadar iri taneli değildi. İkinci yağışında dolu hasarı olduğu için hiç önemsemedim. Ama yaptırıpda yağarsa insanın içi gider
Yaptırıp aynı duruma gelmesi aynen çok kötü olur. Ama benim içim cıııızzzzzzz etti valla. Daha aracı alışımın 2.günü böyle bir afetle karşılaşmak beni çok üzmüştü ama yapacak bişey yok.
Cillop gibi olmuş Maşaallah Seçkin