0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ae101 hala güvenli değil.Ancak kazalı bir avensisten daha güvenlidir.Konuyu uzatmanın manası yok bence.Çok kemikli bir araba değil zaten ama euro ncapte bmw den fazla puan almıştır zamanında.Kısaca gunumuz şartlarında ae101 in yetmeyeceği konusunda hem fikiriz
Ae101'in hava yastıklı ve ABS'li güncellenmiş 1998 model olan versiyonu Euro NCAP testine girdi yanlız.
Enescim ;Hem donanımlı hemde uzun süre bineceğimiz bir araç arıyorum.
Sahibinden com ilan no 203606825 alın uzun süre binin....Her güzellik bir ara da olmuyor hem uzun süre bineceğim hem de donanımlı bir araç 31000 tl olmuyor parayı arttırmanız lazım.
Arkadaşlar konu içeriğimiz değişmiştir yeni konumuz ;Bütçemiz max 32.000TL daha önceden kullandım astra çok hoşuma gitmişti artık astra arıyoruz bilen gören varsa bana özelden yazabilirsiniz.İlla 30.000 liralık astrayı alacaz diye birşeyde yok hem astra G hemde astra H bizim için güzel araçlar elbette astra H kasa bulursak tadından yenmez.Birde astra H için elegance veya cosmo paket bulursak güzel olur.Birde astranın donanım paketlerine göre neleri mevcut bilen varsa yardımcı olursa sevinirim Elbette bu bütçelere temiz bir T25 avensis veya E14 corolla olabilir.Genel olarak boya takıntımız yoktur tavanda boya olmasın direkler şasi düzgün olsun temizlik boyaları önemli değil bizim için.Cevaplarınız ve görüşleriniz için teşekkürler...
Yunus bey T25 ve E14 olabilir dediğiniz için tavsiyede bulundum özür dilerim...Umarım aradığınızı bulursunuz.
Mert bey ;Gönlümde yatıyor astra H elegance,cosmo donanım bu araç hakkında görüşler nedir araştırdığım kadarıyla bir kaç çeşit motor türü var bu kasada.bizim diğer araba 2012 model hb benzinli(tüplü) astra h kasa.hep şöyle derim astradaki konfor'la toyotadaki motor birleşse tadından yenmez astranın yol tutuşu olayı da gayet güzel.ama soğutma seviyesi sorunu diye klasikleşen bir opel sorunu var j kasa ile devam eden (g de var mı bilmiyorum) bir de benzilisi çok yakar tüp şart.ama tüp'ten sonra tam ekonomi arabası oldu uzun yolda 17 kuruş yaktı. (1.92 lpg fiyatı) ama çekişi biraz düştü. bir de yerden yüksekliği aşırı derece de güzel.bizim diğer araba yeni kasa corolla her tümsek değecek mi korkusu ile geçerken astra ile direkt geçiyorum.biz de 2005 corolla terra vardı.çok iyiydi hiç sorunsuz 8 sene taşıdı.h kasa olmazsa bence bu arabaya bakın derim sorunsuzluğu ile çok rahat edersiniz.
Estağfirullah yanlış anladınız.En son hiç araba bulamazsam toyotaya bakıcam
Yunus Emre alacağınız son araba Toyota ise bunu sormanız sizce biraz garip değil mi. Tabi ki toyatacılardan opel önerisi almayacaksın. Farklı marka olacaksa benim size önerim bir de Renault lara bakın. Ürün gamı oldukça geniş ve ikinci eli yüksek bir markaAvensis can dır can
Valla ben de t25 avensis 2.0 d4 alıp sıvı sistem lpg düşünmüyor değilim.
Bi astra bulduk ;2005 model enyoj 27.000km'de ilk sahibinde boya hata yok araçta.32.500TL istiyorlar pazarlık yapacaz bakalım araç için düşünceleriniz nedir
Sıvı lpg sistemini ilk defa duyuyorum.Prins marka lpg ler sıvı mı oluyor ? Ve normal lpg ye göre artıları nedir, motor ömrü ve performansı açısından daha mı güvenli ?