0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba nasıl toplanmış önemli yakından incelemek lazim. Hasarı neymiş bilmek lazım. Ağır kazalı olur araba herşeyiyle orjinal toplanır iyi bir işçilikle ömürlük olur. Ama hava yastıkları konulmamış elektrik müzik tesisatı toplamış olmak için toplanmış arıza lambalarını söndürmek için binbir dalavere çevrilerek toplandiysa ae101 daha güvenli olur
Ortada daha bi şey yok okan bi binelim bakalım komple kontrol edilmeden böyle bir araç alınmaz elbette.Yarın araca bakıp kararımı vericem bu olmazsa eğerki muhtelemen astra alırız.
Bende tamda bu yüzden bu araca bakıyorum efsane kasa parasına avensis daha ne olsun İnş düzgündürde bizimde işimiz görülür.Dıştan bi bakışta beter olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz onu anlamadım bir türlü
O olay öyle olmuyor işte.Kendimden biliyorum, ben motorun yağ eksiltmesinden dolayı 18.000,00 TL'ye aldığıma sevinirken "Şurasını boyatayım, jant alayım, motorunu yaptırayım" derken farkettim ki araba 26.000,00 TL'ye geldi. Binici olduğum için herşey dört dörtlük oldu, kafamda hiç bir soru işareti yok.Fakat linkteki arabanın altında davlumbaz bile yok. Hayırlısı olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-avensis-1.6-comfort-203357146/detaySevgili forumdaşlarım abilerim babama bi araba alma kararı verdik vede bütçemiz 20-25 lira.Babamın asla boya takıntısı yoktur,araba masraf çıkarmasın gidişinde bi problem olmasın yeterlidir,öyle hasar kaydı filan hiçde bakmaz merakta etmez.Bu arabayı bende gezerken gördüm vede alınılabilir gibi geldi bana bu paraya avensis.Sizlerin görüşleri nedir ?
Siz söyleyince dikkatimi çekti evet görünmüyor davlunbazı.Hali hazırda araçta masraf olup olmaması önemli bizim için , bu gidişle gitmeden vazgeçireceksiniz beni
Bende tamda bu yüzden bu araca bakıyorum efsane kasa parasına avensis daha ne olsun İnş düzgündürde bizimde işimiz görülür.Dıştan bi bakışta beter olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz onu anlamadım bir türlü [emoji38]