0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün aracı test sürüşüne gittik babam ile beraber.Aracın zaten kontağı taktım 3.marşta çalıştı Sonra çıktık yola bi kazık fren yaptımki abs'de çalışmıyor Arka camların kumandası camları kumanda etmiyor,teyp çalışmıyor...Sonra aracı dıştan inceledik sağdan kazalı olan kaportası ile normal şasenin arasında bayağı bir fark vardı.Araçtaki hasarkaydı 40.000tl imiş zaten.Bende az daha baktım şöyle bi arabaya,sonra arkama bakmadan koşarak uzaklaştım Bu vesile ile bu mecaramızda bitti.Şuanda astra G yada astra H arıyoruz haberiniz olsun.
Satmıcam binecem diyorsanız alın bir volvo s40 ne ararsan var. Taş gibi araba. 2. el ölü onu söyleyeyim.
O paralara alınabilecek en iyi araç E12 COROLLA, T25 AVENSIS'tir benim gözümde.
bütçeniz gayet güzel avensisi almamanız sizin açınızdan iyi olmuş.astra g'yi geçtim 30 bine h kasa bulursunuz
Orçun bey babam bi fiil 7 yıl efsane kullandı.Ben ise 1 yıl sahip oldum.Efsaneye yeteri kadar doyduk ve günümüz şartlarında bizim için çok yetersiz bir araç.Elbette bu arabanın şasesinde direklerinde bi oynama olmadıktan sonra motoru iyi olduktan sonra yürümesinde gitmesinde problem yoksa eğer almayı düşünüyoruz.Yoksa göz göre görede hurda araba almayız zaten Yarın gidip önce kullanacaz eğerki biz kullanıp bi sıkıntı görmezsek önce motor ustasına götürecez motoruna bakıcaz,sonra onunla bir test sürüşüne çıkacaz , sonra kaportacıma gidip birde ona baktıracaz sonra birde onunla test sürüşüne çıkacaz ustalarımızın yorumlarına göre vede bizim yorumlarımıza göre hareket edecez.Babamın araba alıp satmakla işi olmadığı için bu aracı alırsak eğerki yürüyeni sıkıntı değilse emekli olana kadar biner en az 10 yıl yani belkide hurdaya çıkana kadar biner.Hatta önceki efsane kasamızıda 7.yılında satmak zorunda kaldı yoksa onada hurda olana kadar binerdi Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 23:59:57İnce ve detaylı bir inceleme ile bakıcaz arabaya.İnş düzgünce toplanan bir arabadırda bizimde işimize yarar