0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nereye? Hangi konuya?
Ilk mesaja
Güle güle kullanın Yunus. Araç gerçekten çok güzel görünüyor. Allah kaza bela vermesin.
Sağolasın Mehmet Abi.Cümlemize kaza bela vermesin.Valla araç benim corollaya göre daha sessiz özellikle toyotadaki trim seslerinden sonra baya sessiz geldi Fakat biraz küçük geldi sanki sürüş pozisyonunada alışamadım,birde direksiyonu düşük hızlarda corollaya göre sert park manevralarında yoruluyorum arabayı kullanırken
Debriyajı ve freni benim corollaya göre yumuşak gaz pedalı olarakda corollam daha yumuşak.Fakat direksiyonuna elim yapışmıyor tek elle kullanımda çok zorluk yaşıyorum,corollanın derisi gibi değil direksiyonun derisi biraz değişik elimden kayıyor direksiyon bu yüzden zevk alamadım pek.Haricen ışıklı cam kumandaları direkt dikkatimi çekiyor araca binince orada bir ışık görmek değişik geliyor Haricinde kol dayaması olmadığı için sağ kolumu ne yapacağımı bilemiyorum Sürüş pozisyonuda biraz alçak geldi bir türlü doğru pozisyonu yakalayamadım belim ağrıdı o yüzden
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güzel görünüşü gayet. Ben ki klasik Astra görünüşünü sevmezdim, bir tek J kasayı gözüm ısırıyordu. Ama farlar, jantlar çok yakışmış araca ve aracın görünüşünü çok değiştirmiş, çok güzel olmuş. Debriyaj çok kullanılmadığı için yumuşak olması normal. Direksiyona da kendin bir kılıf geçirirsin kaydırmayan, harika olur.
Çok teşekkür ederim Şuanda pek kullanamıyorum çünkü araçta LPG yok
Cosmo donanımında kol dayama olması gerekiyor. Cosmo'nun kol dayaması sizin araca uyarsa çok güzel olur.