0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi astra bulduk ;2005 model enyoj 27.000km'de ilk sahibinde boya hata yok araçta.32.500TL istiyorlar pazarlık yapacaz bakalım araç için düşünceleriniz nedir
Araç yatmamış da olabilir sadece fazla binilmiyordur.Bir arkadaşımın 2005 chevrolet kalosu 50 binlere yakin ama gayet de biniyorlar.
Ne ettin sen. Dizel mi benzinli mi bu araba. Kasa değiştiğin de sıfırlarını o fiyatlara sattılar. Dizelse benim penceremden en fazla edeceği 30.000 tl. Mutlu sen de anın da arabanın idam fermanını açıklamışsın Adam demek ki fazla uzun yol yapmamış. Sadece hafta sonları kullanmıştır. Belki de ada da yaşıyordur.
2. el piyasası son yıllarda olmadığı kadar yüksek şu anda, sıfır kampanyalarının olduğu zamanlarda bile fark etmedi ilginç. Önümüzdeki aylar zaten piyasanın arttığı bahar ayları ya daha da uçacak ya da aynı seviyede kalacak.
2. El piyasası çok kötü durumda. Fiyatlar el yakan cinsten. Geçen hafta bir yakınıma 2011 fiesta titanium için pazarlık yaptım ve el sıkıştık. Araç 31000km de otomatik vites ve orjinal. 35750 ye ancak indirebildim. Ancak ekstraları gerçekten fazla. O sınıf bir araçta cruise control, bi xzenon farlar, dijital klima, arka camlar kendinden renkli ve ruhsata işli, far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü vs bu sınıf için üst düzey özellikleri var. Sıfırı 53.000tl.
53bin tllik arabayı 35bintlye alıyorsanız çok iyi bir fiyat. aynı arabayı atkadaşım 37.5bine aldı 1.4 otomatik titatumyum paketti araba ben yerinizde olsam kaçırmazdm mustafa bey efsaneden lovatoyu söktürüp taktırırsnz:-))))
@Mustafa Aksay (29708) bence efsaneniz dededen toruna kadar kalmalı. Elinizdekini emsalsiz efsaneyi satarsanız içinize oturacak. Bence 2. Araba için para biriktirin. Mustafa bey.seneye inşallah satmayı planlıyorum artık güven vermiyorum . Tok daha sağlam bir arabaya ihtiyac var. Hele bebek varken insan emniyeti daha çok önem veriyor.
Detaylı olmasada fotoları ekledim