0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli bilgiler için tekrar teşekkürler arkadaşlar.. Özel sektör sağolsun eşimin hafta içi izin alması pek değil hiç mümkün değil... :/ o yüzden vekalet işi zaruri anladığım kadarıyla... Karar verdiğimde bir masraf kalemi de noter eklenecek... Hadi bakalım
Bizim ailede de benden başka Benzinli araba kullanan kalmadı Yahu bende bi heves ediyorum sonra diyorum ciddi anlamda psikolojimi etkiler. Kıl tüy bir adamımdır ben , koku gelir aşırı sıcak olur bir yere sürterim ışık yanar vs vs vs ....durun bakalım nereye kadar gidecek hayırlısı
Çağatay hocam,Seni tanıyabildiğim kadarı ile sen bu olaydan vazgeç hocam. Bir sürü prosedür. Stepnesi delinmesi vs vs vs 3-5 kuruş kara geçeceğim derken psikolojini bozma
Pimpiriklilik konusunda Murat Abi haklı Dönüşümü yaptırmadan araştırma yapmaya başladım misal... Şöyle bir cihaz buldum, sanırım dönüşüm yaptırırsam taktırmadan edemem...
Murat beye katılıyorum.....
Ahanda dedim bir LPG ci beni haklı buldu Ama Mutlu olacak o
Çağatay bey,Pişman olmazsın. Hatta dizelden daha ekonomik oldugunu gördügünüzde neden daha önce taktırmamışım diye pişman bile olacaksın.@Halil Ibrahim Yakut (17117) aynı yazıyı sürekli eklemeniz spam olarak değerlendirilir.