0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın moderatör Önceki mesajımın aynısını alıp buraya yapıştırsaydım haklı olabilirdiniz. Fakat iki konuda aynı olduğuna göre aynı kelimeler kullanılmış olabilir. Bunda uyarı yapacak bir durum görmüyorum.
arkadaşlar; olumlu olumsuz mesaj yazıp fikrini belirten herkese tekrar teşekkürler. Sonunda karar verdim ve aracım su an montajda...Prins silverline takılıyor.Allah utandırmasın... Detaylar daha sonra
ÇAğatay hayırlı olsun ama sana yakıştıramadım Ne kadar pis bir motor bu
Aga bari kapağını yıkayaydın
Çağatay Motorun neresinden deldiler? Bazı videolar izledim manifold denilen yerden deliyorlardı. Siyah bir parça ama geçen bir foto gördüm arkadaş buraya koymuştu sanki motorun üst kapağını delmiş gibiydi. O demir olan (gerçi demirmi aluminyummu dökümmü bilemedim)Abi manifold delindi. Ancak ben delme işlemi esnasında aracın başında özellikle olmak istemedim... Çünkü her an durun yapmayın vazgeçiyorum diyebilirdim... Kapak kaldırılmış halinin de fotolarını çekeyim de tam montajı görün...
Ya ben çok anlamam da bu yukarda koyduğum fotoya göre adamın motorunu delmişler değil mi? Sanki o yukardaki siyah kısmı (manifolt diye salladım ama belki adı başkadır) delmesi gerekmiyormuydu? Arabaya göre değişiyormu ki? Motor delinecek ise hiç girmem bu işe
Kısa bir güncelleme... 36 litre depom ile (depo 41 litrelik) 500 km yi devirdim... hala prins sesli ikaz vermedi gaz bitti diye... Bitse de ben de rahatlasam o da rahatlasa diye sürüyorum artık arabayı Maşallahınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Kısa bir güncelleme... 36 litre depom ile (depo 41 litrelik) 500 km yi devirdim... 80 liraya depo dolmuştu... hala prins sesli ikaz vermedi gaz bitti diye... Bitse de ben de rahatlasam o da rahatlasa diye sürüyorum artık arabayı Maşallahınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Maşallah, bugün benimde aklımda sen vardın Çağatay hocam. Nasıl gidiyor LPG işi, her hangi bir çekmeme çalışmama kükreme vb durumları varmı?
Abi nazar değmesin valla... şu ana kadar sadece lpgye geçerken bir tık sesi duyuyorum arka depodan o kadar Sanırım son kmleri bu akşam iş dönüşü sanırım bitecek depo...
Maşallah Uzun yolda 590 km gördüm ben. Ama sakin kullanımla 530-550 km zor değil. Şehiriçi 400km üstüne zor çıkmışımdır.