0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geç kalınmış bir karar.
Gel mi diyorsun Ogün )Yav bilemiyorum ya... Vallahi iyi bi ara gaza ihtiyacım var Ahaha
Ahmet Bey sert vurdunuz
gel abi sen aramiza dogru ustanin ellerinde pisman olmaz mutlu olur dahada bi seversin aracini aramazsin benzini gercekten.tek tavsiyem ucuza kacma icine sinen ustaya icine sinen markayi taktir.ama bu devirde benzin luks abi.
Ogün yani %20 civarı bi kar için orjinal sistemi bozmalı mıyım? Onu bilemiyorum... Ustamız var, Eşimin dayısı O konuda sıkıntı yok da ben kararsızım işte...
Allah buyuk soyletmesin aracimi uzmem o da beni uzmez ve biliyorum uzmicek 90000 km yi gecti lpg de daha enufak ariza gormedim abi bakimlarini eksik etmem zorlamam lpg de aracimi tasarrufumu yapar leyfime bakarimMesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2015, 23:05:34abi samimiyetimiz iyi oldugu icin yazicam yoksa yazma tarsftari degilim pek suan 63tl ye doldurdum depoyu suan 338km yapti yolumda biraz musait hesaplamani sen yap 1,94 du sanirim alis fiyatim. ve bu tasarrufu her depo doldurusunda yasicaksin
Abi sen taktır baktın içine sinmedi arabaları değiştiririz
Sözün bittiği yer olmuş...
Yav abi şimdi tüpü taktıracaksın zaten ufak olan bagaj daha da küçülecek. Yok gideceksin ince stepne alacaksın azda olsa oda yer kaplayacak. Gerçi çoğu araba da stepne yok Ama tamir kiti mevcut. Tatile gideceksin eşyaların yarısı arabanın için de boşver abi. Bu tüp sigara gibi bulaştın mı bagışıklık yapıyor. Avm ye gideceksin yok almıyoruz diyecekler ( gerçi kontrol eden bagaj kapağını kaldırmaktan başka bişey yapmıyor ama olsun ben yine de safa yatıp girmeye çalışmaya çekinirdim