0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yolda kaldim benzin bitti şaka degil gercek:D
Gecmis olsun okan[emoji1]
Sagolasin güzel bir şey degil tabi ama biz güldük eglendik şaka maka
Cok sukur basima gelmedi ama dizel de zor olurdu havasini falan almak gerek.
Arkadaşla olan konuşmalarim Kanka gaz yemiyo laaNasil yemiyor yaaBak bak sonuna kadar basiyom Çek saga çek Hemen sagda yer vardi girdim biraktim bagajdan kaptim bidonu ama benzinde bi oyun var pompada onu net anladim yani 10 liralik doldurduk bidona okadar yoktu bana kalirsa
Arkadaşla olan konuşmalarim Kanka gaz yemiyo laaNasil yemiyor yaaBak bak sonuna kadar basiyom Çek saga çek Hemen sagda yer vardi girdim biraktim bagajdan kaptim bidonu ama benzinde bi oyun var pompada onu net anladim yani 10 liralik doldurduk bidona okadar yoktu bana kalirsaTüp şart valla keşke olsa diyorum bazen
La Okan 10 liralık benzin koyulur mu araca. Valla kursağında kalmıştır o benzin aracın Çağatay abi sana en son bir şarkı söz yazacam bundan sonra taktır artık ''Aldanma Çocuksu Göründüğüne'' Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka cebini yakacak birgün Sanma az yakar gibi göründüğüne Petrolle kanki olacak birgün Benzin çok güzel şey parası acı Tak bir lpg bitsin bu sancı O yakacak rahat rahat sana kalacak parası Hesabı kitleyecek hergün pompacı.... Uğruna yılları harcayacaksın Arabanla ömrünü bir tutacaksın Ne yazık ki sonunda anlayacaksın Ocağına incir ağacı dikecek birgün... 'Bu saatten sonra takılır herhalde'
Herkese değerli yorumları ve Oğuz'un şiiri için teşekkürler. ))Cumartesi günü nihai kararımı verip buradan paylaşacağım Deneyimli arkadaşlar için son bir soru. Ola ki dönüşümü yaptırdık; araç eşimin üstüne, belge onay işlemleri vs için noterden vekaletname almam gerekiyor mu?
Evet vekaletname gerekir. Bana sorarsan Yaris için Lpg'ye geçmeye değmez diye düşünüyorum. Üstelik bagaj iptal olacak, zaten bagaj hacmi vs küçük.
Vekaletname konusunu bilemiyorum, ama uzun yol yapan için LPG değer, uzun yolda 5 lt benzin 4.4tl den 22 kuruş, 6 lt lpg 2.3 tl den 14 kuruş. Bagaja da konmuyor, simit tank olarak stepne yerine konduğunda bagajdan hiç bir feragat olmuyor.
Stepnesiz mi gezilecek Mutlu?
Evet abi ben stepnesiz geziyorum. bir sıkıntı olursa köpük tamir kiti, o da olmazsa kaskonun çekiciyi kullanırım. Stepnesiz gezemem diyenler için ince stepne kullanabilirler.Bu arada vekalete gerek var mı bence yok, eşinizle beraber gidersiniz imza işlerini eşiniz halleder, aracın başında beraber durursunuz.
Dediğin gibi tamir kiti ve diğer çözüm yolları dikkate alınarak stepnesiz dolaşmak tercih nedeni olabilir Mutlu. Vekalet konusuna gelirsek eşi müsaitse ve beraber ilgileneceklerse zaten vekalet konusunun anlamı kalmıyor.