0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı kafadayız Mehmet... Ancak tüp lobisi çok fenaa Şu simit tank acaba sıfır oturuyor mu stepne yerine onu bi öğreneyim ilk başta...
Allah buyuk soyletmesin aracimi uzmem o da beni uzmez ve biliyorum uzmicek 90000 km yi gecti lpg de daha enufak ariza gormedim abi bakimlarini eksik etmem zorlamam lpg de aracimi tasarrufumu yapar leyfime bakarimMesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2015, 23:05:34abi samimiyetimiz iyi oldugu icin yazicam yoksa yazma tarsftari degilim pek suan 63tl ye doldurdum depoyu suan 338km yapti yolumda biraz musait hesaplamani sen yap 1,94 du sanirim alis fiyatim. ve bu tasarrufu her depo doldurusunda yasicaksin.daha bitmedi abi kirmizi isikda yanmadi onuda diyim
Belki aranızda aracınıza lpg kesinlikle taktırın demeye en son hakkı olan biriyim ama bu hakkımı kullanmak istiyorum.Yılda 5000 km nin üzerinde yol yapan herkes lpg taktırmalı bence, şuan piyasada 2 liraya çok rahat lpg bulanabiliyor buda benzinin yarısı eder buda demek oluyor ki net %40 tasarruf..Ve ilk 10 bin km amorte ediyor bilginiz olsun
Yav... şimdi benim hesabım ortada... Guzergahimdaki ortalamam 5.5 gibi bu da 22 kuruşluk tüketime; günlük yakıt maliyetimi 11.5 tl olarak yaptırıyor. Ben lpgyi takinca 51 km mesafede 5-6 lira yakacağıma pek inanmiyorum ya da inanamiyorum... Şu anki guzergahimda 22 kuruş yakan araç LPG ile 15 kuruşları görebilir mi dersiniz?
Turkiyede bu cng olayı var mı Hakan bey
Başka konularda da derinlemesine tartışılmıştı.Kısaca; Artısı: Benzine göre daha ekonomik Türkiye şartlarında.Eksisi: Herkes bir şeyler ekleyebilir, çok var.Bu arada alternatif olarak Cng;