0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Link silinmiş yaa link atacak birileri yok mu[emoji4] Valla cam kapama yaparsan efsane olursun abi. Allah yardımcın olsun [emoji56]
Benim aldığım adamda artık modül satmıyor Talat bu hafta izne ayrıldım bakalım Mehmet Günayın desteği ile halledeceğiz nasipse ama maalesef kablo çekmek lazım kapılara. Bizde komutlar LİN hattı üzerinden, tek tek kablo olsaydı ana merkezden halledebilirdik.
Bizim aldığımız ürünün ilanı kaldırılmış. Aynı satıcı değil ama bu linkteki aynı ürün. Anlatıldığı şekilde bağlamanız yeterli olur. Siz yine bakın daha ucuzu var mı diye.http://www.aliexpress.com/item/New-Side-Mirror-Auto-Lock-Folding-System-Modules-For-Car-High-Quqlity-Car-Interior-Mirrors-Interior/32468118039.html?spm=2114.01010208.3.18.mT3rnS&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_10009_10020_10008_10018_10019,searchweb201603_2&btsid=58c2384b-4872-4713-af42-31303eedceaf
Evet aynı modül, benim aldığım, ilk sayfada montajı yapılanda aynı. Ama biz ayna için aldık, galiba sizin Murat abi ile farklı planlarınız var. @Talat Serkes (28471)
Yok ya yeni birşey alıp para vermeye gerek yok. Elimizdeki mevcut takılı olan modülü kullanacağız nasipse
Elhamdülillah şükür bitirdim ama bende bittim ömrümden ömür gitti yusuf yusuf ettim. Allah razı olsun Ali arkadaşımızdan bazı yerleri farklıda olsa elde böyle bir şablon bulunması çok güzel oldu. En azından çok fazla zaman kaybetmiyoruz.Kablolamalarda biraz sıkıntı var. Şu anda telden yazıyorum. Bilgisayara geçince daha detaylı yazacağım.Ali hocam sen sistemin çalışıyorsa sakın elleme ya modülden yada senin tarifinden kaynaklı bir sıkıntı var. Tetikleme kısımları yanlış
abi modülü iptal etmek için hangi kabloya düğme koyacağız.yani hangi kablo tetik veriyor? kışın kapanmasın sürekli açık kalsın istiyorum
Olay elektrik sistemi olarak hazır ama sıkıntı kabloları o kapılara geçen körüklü yerlerden geçirebilmek bu iş burda yatar şimdilik ama şu var bu kablo geçirme olayını çözersek çok kolay bir şekilde işlem oluyor Hadi bu körükten kablo geçirme işini birisi anlatsın
Bi tane tel alıyorsunuz. Kabloyu bu tele bağlıyorsunuz tel biraz uğraş didin oradan geçiyor. Ama tel böyle yaylı gibi olacak sarmal gibi. Öyle geçiyor içeriyor
Elektrik tesisatı çekilirken kullanılan susta varda biraz uzun oluyor. Kaan'ın dediği gibi ince tel iş görürde baya zahmetli beni biraz uğraştırdı
Tek kablo mu geçecek körükten?Pipet içine sokup ittirsek gitmez mi acaba
Murat abi kablolar körüğün içinde sarılı olarak geçiyor çelik halat gibi sıkıntı ondan çıkıyor, bide normal kabloya göre sertrısıya ve kopmaya karşı dayanıklı olması için.Ben önlere hoparlör kablosu çektim ama orjinalde zaten hazır varmış
Yaşar benimde aklıma geldi biliyormusun acaba hangi kabloyu harcasam diye hazır geçmiş kablolardan birini feda edip o fonksiyonu yok edecektim az kalsın ama dur bakalım belki bir gelişme olur yada sendeki gibi fazladan bir kablo vardır belki ama sanmıyorum acaba ses sistemini mi feda etsem yada şase kablosu varsa onu iptal edip direk kapıya mı bağlasam aklımdan bak şimdi bir sürü .bnelik geçti