0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali karakaya, murat Köse ve Mehmet Günay arkadaşa teşekkürler. Modul çok hoş oldu. Mavi ve yeşil kabloya düğme bağladım. Böylece kışın sistemi iptal edebiliyorum. Ayrıca düğmeler sayesinde kapı kilitlenince aynalar kapanıyor lakin kapılar açılınca açılmıyor. Kontak açılınca aynalar açılıyor. Böylece zırt pırt ayna açılıp kapanmıyor bu aklı da murat abi verdi sağolsun.
Çok pis akıl veririm Esas Ali sağolsun sayesinde modül taktık hakikaten çok kullanışlı bir şey özellikle büyük şehirler ve yola parketmek zorunda kalanlar için
Kesinlikle. Bu arada sökmüşken bagaj açma butonu da aktif ettim maşallah o da iyi oldu drang diye bagajım şaha kalkar oldu [emoji41] [emoji41] [emoji41]Şimdi sırada xenon level sensör takacam [emoji28] [emoji28]
Kalkacak tabi daha gençsin sabahları da debriyaj pedalın sertleşiyor mu @Mehmet Günay (27267) koş koş mevzuya içinde kalmıştı
satış gene durmuş ama şunu alsam uyarmı acaba arkadaşlarhttp://tr.aliexpress.com/item/High-Quality-Side-Mirror-Auto-Lock-Folding-System-Modules-For-Car-SL/32494407489.html?spm=2114.010208.3.25.dIZ4dM&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_2_10057_10056_10037_10055_10054_301_10059_10033_10058_10032_10017_10060_10061_10052_414_10062_10053_413_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=da933e55-fb3d-4d19-9c6d-81b093c19e8a
ELO role ile ilgili maili bende attım gelen cevabı paylaşıyorum Merhaba Samed Bey, Orijinal rölenin yerine doğrudan ELO röleyi takacak şekilde çözüm sağlayamıyoruz maalesef. Bu şekil “tak ve çalıştır” tarzı ürün, plastik ve metal fiş kalıpları gerektiriyor ve potansiyel satışlar bunu karşılayacak gibi görünmüyor. Avensislere standart ürün oldukça kolay uygulanıyor. Bildiğiniz gibi toyotaclubtr forumunda bu çözüm oradaki arkadaşlar tarafından uygulandı ve paylaşıldı. Bizde size yardımcı olmak için orada adı geçen 2 diyotu kutunun içine ilave edebiliriz ve ürünü alan kişi bu parçaların derdine düşmeden doğrudan montaj yapabilir. Bu şekilde uygulamaya karar veren olursa mutlaka diyot ilavesini belirtsin ve benimle temasa geçsin, lütfen. İyi çalışmalar:Ferit OsmanoğluELOMesaj Birleştirildi: Ağustos 27, 2016, 10:27:12Gerçekten çözdük mü olayı ben forumda göremedim de
ben komfor sinyal için elo roleye talat beyin hazırladığı e postadan attım elo dan gelen cevapta bizim forumun bu durumu hallettiğini 2 dio mu her neyse onlarla bu röleyi avensislere uygun hale getirdiğimizi söyleyen bir mail aldım. bu işi forum olarak çözdük mü diye bu mesajda adı geçtiği için gelen cevabı paylaştım.
Samed bey merhaba,Ferit bey benide aradı geçen gün istenirse iki adet diyot röle kutusu içerisine konulabilir dedi sizede yazdığı gibi.Böylece herhangi bir elektrikçide kolayca montaj yaptırabilirsiniz.Sistem halen benim aracımda çalışmakta ben çok memnunum.Benim aracım garantide olduğundan kablo kesme,biçme yapmamak için yeni bir flashor role alıp onun üzerinden lehimle bağlantıları yaptım.Forumdada paylaştım resim ve bağlantı şemalarını.Aracınızın orjinal rölesi 170 T.L civarında ben çin malı bir röle siparş edip yurtdışından temin ettim.Gelen rölede hız ayarı mevcut bu şekilde sinyal lambalarınızıda kolayca LED'e çevirebilirsiniz.Kolaylıklar dilerim.
Talat abi emin misiniz? Kodlama ile yapılıyor bunlar. Hepsi tek tek kodlanıyor. İstenirse kumandadan aç kapatla çalışıyor bunlar. İstenirse kilide ikinci basışta ayna ve camları kapatıyor Milleti mi kandırıyorlar modülle
Talat hocam sinyal verirken diğer tarafa verirsen tek sinyalde kapatıyor galiba sabah bakar yazarım:)aynı forumu bende sıkı takip ediyorum ama high line için değilde sanırım trend line içindi.Kaan dediği gibi ECU dan programlanabiliyor otomatik ayna açıp kapama ancak bundanda pek memnun değiller genelde.Otomatik açma kapamada gereksiz yere ayna açılıp kapanıyor.Şahsi fikrim en iyisi içerden butonlu olan.Selamlar