0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesin eminim Bak bunun rölenin uçları belli zaten, 2-5 uçları sinyal kolundan gelenler 8 mevcut röledeki sistemin Nötr topraklaması. 6 olan yine mevcut röledeki kontak açıkken gelen 12 V, diğeri normal topraklama ucu.Buda bizim röledeki uçlar[attach=1]
Tamam olur ama bana orjinal röleden de bul elimdekini harcamayayım Evet ya mantık kolay, bu elo röle sinyal kolunun işlevini yerine geitriyor mevcut araba rölesine aynı tıklamayı gönderiyor. ama 4 kere sanki kolu dört kere aşağıya iteklemişiz gibi.Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2016, 16:35:29Ümit hocanın çektiği fotoya renkleri koydumKırmızı ve mavi olanlar SAĞ -SOL SİNYALMOR renk: Sistemin Toprağı NÖTRSARI: kontak açık 12V [attach=1]
ıyı gunler arkadaslar bu aldıgınız modülün güncel linkini atarmısınız 2011 toyota avensis için en ıyı hanıgisi uygunsa teşekkurederım
Selam arkadaşlar. Bende burada anlatılanlara göre modül bağlantısı yaptım. Emeği geçenlere çok teşekkür. Aliexpreste şöyle bir ürün gördüm. Sanırım montaya gerek kalmadan soketle işi çözmüşler. Akıllı güvenlik modülü Toyota Avensis için orijinal araç yan ayna katlama kiti/Prado otomatik yakın/açık yan ayna sistemi http://s.aliexpress.com/FVJ7zqqY (from AliExpress Android)
Dayanamadım ben de sipariş vereceğim yazın o kadar çok boş vaktim olacak en iyisi hayırlı bir şeyler yapayım. İlk mesajdan modulü alacağız değil mi?Bir de şey düşündüm. Sigortanın olduğu yerden hat çekip modül üstüne On off düğmesi yapıp modulü ayak altında bir yere takacağım. Böylece kışın soğuklarda aynalar kapanmayacak
Bu modülü bir an evvel al bebeğim Camları kapatacağım bununla