0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seninkinde baya kablo vardır ayna kapatma içerden düğmeye bağlanmazmı? Geçen yıl arka koltukları söktüm boş duruyor zaten kopuk diye bagaj halatı kestim ama kestiğim benzin kapağınınmış .
Anladım izledim doğru sizinkilerde cam modül uyum sorunu vardı galiba. Benim aklıma ayna sinyal kabloları gelmişti ama oda olmaz dediğin gidai arkalar var. Şöyle bişey yapsan bisiklet fren halatının dış kısmını üstüne bez bant sararak kullansan olurmu acaba . Benimki camları kapatıyorda geri açacak bi sistem yapabilirmiyim diye proje peşindeyim
Körük içinden değilde dışından geçirmek için mi bu halat? Anlamadım Yaşar Cam açmayı yapmakta kolay ama ona özel tetik yapman lazım. Her kapı açılış ve kapanışta camlar açılsın kapansın istenirse bu ayna modülünün tetiği kullanılır ama gereksiz her kapı açışta camların açılması. Elo otomatik röle var mesela onunla çift tetik alıp kondansatör bağlayarak 3-4 saniye camlara açma tetiği verebilirsin
@Murat Köse (28015) abi. şimdi modülün hangi kablosuya tetik verdin camlara tek kablo ile mi ona göre modulu takarken hat çıkarayım bir daha her yeri sökmeyeyim inşallahMesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2016, 12:46:57Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 27, 2016, 00:44:55Körük içinden değilde dışından geçirmek için mi bu halat? Anlamadım Yaşar Cam açmayı yapmakta kolay ama ona özel tetik yapman lazım. Her kapı açılış ve kapanışta camlar açılsın kapansın istenirse bu ayna modülünün tetiği kullanılır ama gereksiz her kapı açışta camların açılması. Elo otomatik röle var mesela onunla çift tetik alıp kondansatör bağlayarak 3-4 saniye camlara açma tetiği verebilirsin murat abi ürün bu mudur? eksi ve artı tetik verebilir deniyor.http://eticaret.elo.com.tr/ELO-UZAKTAN-KUMANDA-ROLESI-12V,PR-661.htmlbunu mesela bağlasak kilitleme düğmesine 2 kez tetik verince sadece camları kapasa normal kilitlemede kapatmasa bu şekilde olabilir mi?
Ahmet abi nasıl geçirdi acaba keşke yardımcı olsa Mesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2016, 12:36:52murat abi ürün bu mudur? eksi ve artı tetik verebilir deniyor.http://eticaret.elo.com.tr/ELO-UZAKTAN-KUMANDA-ROLESI-12V,PR-661.htmlbunu mesela bağlasak kilitleme düğmesine 2 kez tetik verince sadece camları kapasa normal kilitlemede kapatmasa bu şekilde olabilir mi?
Her şekilde olur Talat sıkıntı yok. Nasıl istersen öyle kapanır camlar, ama kapatma modülleri de sadece kapılar kilitlenince her seferinde camları kaldırıyor. Sen bu şekilde yapabilirsin. [emoji38]Bu arada arabanın şoför ve şoför arkası kapısına güç bela hatları çektim. Ramazan ramazan baya zor oluyor. Ayrıca kimselere tavsiye etmem bu işi. Ben inada bindirdim yoksa bırakırdım bu işi.Seydi Ekici ve Mehmet Günay dan Allah gani gani razı olsun. Teknik ve psikolojik destekleri için
Sen Prof üstatlar ile çalışmışsın abi [emoji56] sağlam destek almışsın. Ellerinize sağlık
Sağolsunlar Allah razı olsun hep destek tam destek verdiler. Ama ciddi anlamda resimlenip paylaşılacak iş değil, sorumluluk var ters birşey olursa diye. benimkisi cahil cesareti tam
Arka koltuk sökmeye gerek yok bak bakem bu körük işi varmı dokümanlarda
koltuk sökmeden arka yolcu ayak altı plastiği çıkmaz ki?birde fitillleri sökmeden çıkarmaya çalışmış burada. sökersek daha rahat ederiz gibi senin dediğine göre
Ellerine sağlık @Murat Köse (28015) güle güle kullan abi, video bekleriz artık
Talat bey bu corolla ya olan modul 40 dolar di o avensis icin olmazmi acaba.Acma kapama seklinde.Sadece kapama olan 30 dolar