0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat hocam ben buraya cam modülü tamam falan yazarken bu olayi bolca resimlendirip arkadaslarin yaptığı gibi guzel bir anlatimla sizlerin yapabilmesi icin yardimci olmam gerektigini biliyorum.ama o kadar cok ayrinti varki isin icinde.ornegin ilk denememizde tek dugmeyle 4 cami kaldirip indirdi.Ben sirayla camlari kaldirmasini kabul etmedim tek seferde hepsi dedim diye.usta bunun için her kapiya birer diot(tam bilmiyorum adini elektrigin gidişi var dönüşü yok)bagladi.ondan sonra kapilarda eksi var bunu artiya ceviren bir zimbirti takti.module surekli elektrik gitmesi olmaz dedi 30 sn zamanlayici takti vs.yani sonuc olarak şu mesaji vermek istemiştim aslinda.isteyen iyi bir ustada bunu yapabilir.olmaz diye bisey yok cok da guzel oluyor.Saat gece yarisini geçmemiş olsaydi follow me ve kumandadan kapilari acinca park ve flaşör selamlamasi (ustanin tabiriyle)falan da yapacaktik.o da baska sefere artik.
http://www.elo.com.tr/otoban-flasoru-4-cakmali/Bir şey buldum ama bu bizimkine uyar mi kiKonfor modlu sinyal role@kaan kara @murat kose @ahmet guve @cavit yordam @bekir uğur yavuzcan
Abi Talat'ın harekete geçmesi için en az 6 ay geçmesi gerekiyor O şimdi coşkuyu verir, bakar ortam nasıl, sıkıntı yoksa alır yada yapar. DRL lerde beni gaza getirdi, benim hiç aklımda yokken ben atlayıverdim O sonradan geldi....Daha ayna kapama yapmamış adam düşün yani, kaldı ki Cam kapama olayında da en önce o istedi, hala daha yan çiziyor. Bu konfor sinyalde yapmaz. Yok yok yapmaz şöyle bir düşündüm de yapma o bu işleri....yapar mı ki
Talat bir mailde ben gönderdim inşallah adamlar gaye alırlar. @Talat Serkes (28471)
Teşekkürler abi. Diğer arkadaşlarda iki dk kopyala yapıştır yapsa inşallah bir sonuç cikar
Benim bir diğer projem sağa sola dönüşlerde sislerin açılmasını saglamak.en kısa zaman gerekli parçaları bulup o işe girisicem
Arkadaşlar benim aracımda kumandaya basıldığında aynalar katlanıyor, acaba bu fabrika çıkışlı mı böyle? Araç 2.nesil 2015 2016 çıkışlı, all auto olanlardan (cam). Bu konuda bilgisi olan?
Aydın bildiğim kadarıyla 2015 ikinci yarıda toyota bu özelliği koydu seninki orjinal.
Cam modülü icin Daha once bahsini ettigim sorunlar ortadan kaldirildi.taktigimiz diotlardan biri bozukmuş elektrik geri donusu oluyordu.sonuc olarak cam modulu sorunsuz calisiyor.
Bu sanki olur gibi fiyatı ne kadar acaba ucuz bir şeyse denemek lazım. Gerçi bizim arabalar biraz alenğirli her şey he deyince olmuyor mutlaka bir problem çıkartıyor. Edit:burda ürün var fiyatı fena değil talat bunu alır dener mutlaka. http://eticaret.elo.com.tr/ELO-OTOBAN-FLASORU-12V-4-CAKMALI,PR-88.html
Aslında bu röle ile bizim arabanın rölesi birleşitirilip kullanılabilir. Mevcuttaki röleye arabanın siyal kolundan gelen tetikleme bu röleye gidecek sonra bu röleden çıkan 4 tetikleme bizim arabanın rölesinin gireceği yere girecek. 4 kablo ile bu iş çözülür gibime geliyor.http://www.elo.com.tr/resimler/product_cat/pdf/27konfor-flasorupdf_98136.pdfTamamdır ya, bizim modülle bu modül arasına 4 kablo çekersek olur bu iş. Yapacak olan varsa hangi kablo nereye çekilecek söyliyeyim Ama mevcut rölede delik delmek lazım, birde lehimleme işi gerekiyor.