0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sen cam filmini kaça yaptırdın bugün heryer kapalı yaptıramadım haftaya kaldı artık malum çalışıyoruz. fiyat araştırıyorum.araca yapacaklarım ilk etapta;1- cam filmi2-app plaka daha sonrada camlara krom çerceve sırayla bakalım
Yolladım Klişe mesaj budur. Herkese bunu yolluyorum.. Selam, 0312 - .......... İsmail bey ile görüş buradan. İstanbuldan Burak ATILGAN almış dersin, COROLLA yazılı krom kapı eşiği. Yer Ankara da, eşikleri aldığım gün telefon da görüştüm o kadar. O gün sonrası adamın ne sesini duydum, ne de aradım.
Burak bey İsmail bey ile görüştüm kapı eşiği yazıları için. Üst cam çıtaları da gelmiş fakat fiyat daha belli değil dedi. Belli olunca beni arayacak. Gidip bakacağım. Beğenirsem size de bildiririm. Sanırım sizde yaptırmayı düşünüyordunuz.
Sağolasın, TİTİZ'de var o kromlardan. Alırsam oradan alırım büyük ihtimal. Geçen haftalar da epey hevesliydim krom çıta için ama şu aralar o hevesim geçti. Belki de almam. Kromların altında 3M yapışkan bant var. Onunla yapışıyor. İlerleyen zaman da kalkar mı kalkmaz mı o biraz huylandırıyor beni. Yani kısaca sırada deri direksiyon kaplaması var. Onu da zaten bir önce ki arabamı kaplattığım yere götürüp yaptıracağım. Sonra da ön sis farı taktırıp işlem tamam.
burak abi az önce aradım titiz kromu diyorki çift taraflı bant bir süre sonra çıkabiliyormuş.o yüzden silikonla uyguluyoruz dedi.sitedeki fiyatlarda indirim yapmıyor ama fatura almassan kdv yi almıyor net fiyatlara veriyolar .kendileri takarsada 50 tl işçilik alıyoruz dedi.
burak abi az önce aradım titiz kromu diyorki çift taraflı bant bir süre sonra çıkabiliyormuş.o yüzden silikonla uyguluyoruz dedi.sitedeki fiyatlarda indirim yapmıyor ama fatura almassan kdv yi almıyor net fiyatlara veriyolar .kendileri takarsada 50 tl işçilik alıyoruz dedi.Mesaj Birleştirildi: Mart 16, 2015, 11:25:13birde bundan düşünüyorum abi bizim araçlara yakışabilir köpekbalığı anten, sert ve agresif görünümü aracımızıda güzel durabilir belki http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kopek-baligi-anten-yapiskanli-beyaz-8030803/productDetails.aspx?productId=otev8030803&categoryId=264129http://store.donanimhaber.com/b0/36/75/B0367534DC7A7D0F9CD5E3E9D82B9850.jpg
@Burak Atılgan (32862) Deri direksiyon kaplamayı yaptırırsan eğer paylaşırsan sevinirim, benim de üzerinde düşündüğüm bir uygulama. Dikim olanlardan alıp kendim denemeyi düşünmedim daha. Profesyonel bir iş daha iyi olur sanki. Yapışkan krom çıtaların da kolay kolay açılacağını sanmam çünkü fazla kıvrım yok genel itibariyle hat düz zaten.
Clio'da güzel görünüyor, aynı işçilik olursa eğer Corolla'da da iyi duracaktır.
Kaplamayı yapan gerçekten iyi yapmış.Aşındıgı zaman düşünülebilir.
burak abi selam , cumartesi arabaya film yaptırıcam randevu aldım ,2 numaradüşünüyorum .senin filmler kaç numara acaba. birde önemli olan şu gece görüşte çok sıkıntı çıkıyormu ? rahat görebiliyorumusun aynaları yada arka camı, arkaya gerekirse 1 numara yaptırabilirim.