Gönderen Konu: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life) Yeni CMS Jantlar..!  (Okunma sayısı 29093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '15
  • 166 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
herkese selam, aracımı cuma günü teslim aldım.dün TT ARENAYA maça gittik:) gece döndük sabah kalktığımda lastiğim patlamıştı maket bıçağı parçası çıktı lastikten, yani 2. gününde aracın lastiği patladı:) Burak abi nazar değdi sanırım arabaya :) birde forumda davlumbazla ilgili birşeyler okumuştum geçenlerde.lastik çıkmışken o fotolarıda eklemek istedim 2015 life 1.3 corolla, ben pek anlamam araçtan  iyi bir sürücüyümdür sadece:), ama lastikçi davlumbaz var dedi. bu arada araç 260 km de şuan yakıt tüketimi 9.6lt

.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Ynt: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life) Yeni
« Yanıtla #141 : Mart 15, 2015, 15:58:03 »
Yasin olur böyle, yapacak bir şey yok. Her yer inşaat halinde ve bende aldıktan 15 - 20 gün sonra 3 günde bir sık sık lastik sensörü yanmayı başladı. Her cumartesi düzenli olarak gidip hava basardım ama yine yanardı. Ocak ayına kadar sürdü bu en sonunda servise gidip durumu anlattım. Ve dedim arka sağ lastikten huylanıyorum, ona çok hava basıyorum dedim ve baktılar ki çivi girmiş, ondan dolayı sensör uyarı veriyormuş ve o güne kadar sensörden nefret eden ben sensörü sevmeye başladım. Servis lastiği tamir etti ve para da almadı.
Güle güle kullan arabanı, evet davlumbaz var. Jantları taktırırken bende gördüm çamurluk içlerini arabamın ama benim ki 3 aylık olduğundan temizliğini yitirdi artık.  :)
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
abi sen cam filmini kaça yaptırdın bugün heryer kapalı yaptıramadım haftaya kaldı artık malum çalışıyoruz. fiyat araştırıyorum.
araca yapacaklarım ilk etapta;
1- cam filmi
2-app plaka
 daha sonrada camlara krom çerceve sırayla bakalım :)
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Ynt: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life)
« Yanıtla #143 : Mart 15, 2015, 16:07:28 »
abi sen cam filmini kaça yaptırdın bugün heryer kapalı yaptıramadım haftaya kaldı artık malum çalışıyoruz. fiyat araştırıyorum.
1- cam filmi
2-app plaka

500 liraya yaptırdım ben ama Toyota arabayı teslim almadan kendi yaptı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
1- cam filmi
2-app plaka

app için mühürlüleri tercih edin
cam filmi kesinlikle llumar, kesinlikle hemde
diğer aksesuarlar tercih tabi

ama inşallah lastikçi abimiz bilinçlidir sensörde sıkıntı çıkartmamıştır
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Mart 15, 2015, 19:08:12 »

Yolladım  :) 

Klişe mesaj budur. Herkese bunu yolluyorum..

Selam, 0312 - .......... İsmail bey ile görüş buradan. İstanbuldan Burak ATILGAN almış dersin, COROLLA yazılı krom kapı eşiği.

Yer Ankara da, eşikleri aldığım gün telefon da görüştüm o kadar. O gün sonrası adamın ne sesini duydum, ne de aradım.  ;)
Burak bey İsmail bey ile görüştüm kapı eşiği yazıları için. Üst cam çıtaları da gelmiş fakat fiyat daha belli değil dedi. Belli olunca beni arayacak. Gidip bakacağım. Beğenirsem size de bildiririm. Sanırım sizde yaptırmayı düşünüyordunuz.
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
 :blink:yokyok anlattı zaten bak bunlara dikkat etmek gerek felan diye:) aynen sensörleri yanlışlıkla sökenler oluyormuş

Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2015, 19:12:57
Burak bey İsmail bey ile görüştüm kapı eşiği yazıları için. Üst cam çıtaları da gelmiş fakat fiyat daha belli değil dedi. Belli olunca beni arayacak. Gidip bakacağım. Beğenirsem size de bildiririm. Sanırım sizde yaptırmayı düşünüyordunuz.
şefim kapı eşiği yazılarına ne fiyatdediler fazla uçuk değilse bende alabilirim .burak abiyi refenas vererek :)
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Kargo dahil 53 TL.
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #148 : Mart 16, 2015, 11:06:55 »

Sağolasın, TİTİZ'de var o kromlardan. Alırsam oradan alırım büyük ihtimal. Geçen haftalar da epey hevesliydim krom çıta için ama şu aralar o hevesim geçti. Belki de almam. Kromların altında 3M yapışkan bant var. Onunla yapışıyor. İlerleyen zaman da kalkar mı kalkmaz mı o biraz huylandırıyor beni. Yani kısaca sırada deri direksiyon kaplaması var. Onu da zaten bir önce ki arabamı kaplattığım yere götürüp yaptıracağım. Sonra da ön sis farı taktırıp işlem tamam.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Mart 16, 2015, 11:16:04 »
Sağolasın, TİTİZ'de var o kromlardan. Alırsam oradan alırım büyük ihtimal. Geçen haftalar da epey hevesliydim krom çıta için ama şu aralar o hevesim geçti. Belki de almam. Kromların altında 3M yapışkan bant var. Onunla yapışıyor. İlerleyen zaman da kalkar mı kalkmaz mı o biraz huylandırıyor beni. Yani kısaca sırada deri direksiyon kaplaması var. Onu da zaten bir önce ki arabamı kaplattığım yere götürüp yaptıracağım. Sonra da ön sis farı taktırıp işlem tamam.  :)
burak abi az önce aradım titiz kromu diyorki çift taraflı bant bir süre sonra çıkabiliyormuş.o yüzden silikonla uyguluyoruz dedi.sitedeki fiyatlarda indirim yapmıyor ama fatura almassan kdv yi almıyor net fiyatlara veriyolar .kendileri takarsada 50 tl işçilik alıyoruz dedi.

Mesaj Birleştirildi: Mart 16, 2015, 11:25:13
burak abi az önce aradım titiz kromu diyorki çift taraflı bant bir süre sonra çıkabiliyormuş.o yüzden silikonla uyguluyoruz dedi.sitedeki fiyatlarda indirim yapmıyor ama fatura almassan kdv yi almıyor net fiyatlara veriyolar .kendileri takarsada 50 tl işçilik alıyoruz dedi.
birde bundan düşünüyorum abi bizim araçlara yakışabilir köpekbalığı anten, sert ve agresif görünümü aracımızıda güzel durabilir belki :)

http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kopek-baligi-anten-yapiskanli-beyaz-8030803/productDetails.aspx?productId=otev8030803&categoryId=264129
http://store.donanimhaber.com/b0/36/75/B0367534DC7A7D0F9CD5E3E9D82B9850.jpg
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #150 : Mart 16, 2015, 11:27:20 »

Mesaj Birleştirildi: Mart 16, 2015, 11:25:13
birde bundan düşünüyorum abi bizim araçlara yakışabilir köpekbalığı anten, sert ve agresif görünümü aracımızıda güzel durabilir belki :)

http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kopek-baligi-anten-yapiskanli-beyaz-8030803/productDetails.aspx?productId=otev8030803&categoryId=264129
http://store.donanimhaber.com/b0/36/75/B0367534DC7A7D0F9CD5E3E9D82B9850.jpg

Aynen, bana da aynısını demişlerdi 1 ay önce görüştüğümde. Yani soğdum bu krom çıtalardan. Eşik tamam, içeri de kaldığından kalkma durumu olacağını pek sanmıyorum. Olsa da slikon ile kurtarırım. Ama bu çıta kalkınca hele de kapının önünde dururken kalkarsa sabaha veletler tarafından çıtasız bir arabayla karşılaşabilirim. O yüzden vazgeçtim.  :) Ya da kalkıp gideceğim TİTİZ'e onlara taktıracağım slikonlu olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
3m çift taraflı bant ile çözüm daha kolay olur, hatta bantsız göndersinler
3m bant çok fena yapışıyor valla :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Mart 16, 2015, 13:18:32 »

@Burak Atılgan (32862) Deri direksiyon kaplamayı yaptırırsan eğer paylaşırsan sevinirim, benim de üzerinde düşündüğüm bir uygulama. Dikim olanlardan alıp kendim denemeyi düşünmedim daha. Profesyonel bir iş daha iyi olur sanki. Yapışkan krom çıtaların da kolay kolay açılacağını sanmam çünkü fazla kıvrım yok genel itibariyle hat düz zaten.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #153 : Mart 16, 2015, 13:24:25 »
@Burak Atılgan (32862) Deri direksiyon kaplamayı yaptırırsan eğer paylaşırsan sevinirim, benim de üzerinde düşündüğüm bir uygulama. Dikim olanlardan alıp kendim denemeyi düşünmedim daha. Profesyonel bir iş daha iyi olur sanki. Yapışkan krom çıtaların da kolay kolay açılacağını sanmam çünkü fazla kıvrım yok genel itibariyle hat düz zaten.

Bir önce ki arabam 2005 model Renault Symbol için 2013 Ekim ayında kaplatmıştım deriyi. Hakiki deri olup BMW'de kullanılan deri. Tam 4.5 saat sürmüştü ve hatta o gün kurban bayramı arefesiydi beklemiştim yanında. 170 lira vermiştim.  Bu fotoğraf ise 14.10.2014 günü çekilmiş bir kare olup fikir açısından ekliyorum. 2014 yazında ise araba park halinde dururken cama gölgelik koyduğum yetmiyormuş gibi deri zarar görmesin diye bez ile örtüyordum direksiyonu.  :) Corolla'ya yaptırınca da eklerim elbet.

Not : Direksiyonu deri kaplattıktan sonra vites sırıtmıştı ve vites kolu ile körüğünü de Renault servisinden deri olanını alarak taktırmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Clio'da güzel görünüyor, aynı işçilik olursa eğer Corolla'da da iyi duracaktır.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #155 : Mart 16, 2015, 13:27:21 »
Clio'da güzel görünüyor, aynı işçilik olursa eğer Corolla'da da iyi duracaktır.

Aynen öyle. Hatta Corollanın orta göbeği mat ve deri de mat olacağından bütünlük sağlayacak. Nisan ayında yaptıracağım bunu. Olmadı en geç Mayıs ayında. Yani öncelik direksiyon.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Kaplamayı yapan gerçekten iyi yapmış.
Aşındıgı zaman düşünülebilir.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Ynt: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life) Yeni
« Yanıtla #157 : Mart 16, 2015, 13:36:10 »
Kaplamayı yapan gerçekten iyi yapmış.
Aşındıgı zaman düşünülebilir.

Yenisahra'da Metro Gross Market'in arkasında yeri. Stil Oto Döşeme / Hikmet.. 30'lu yaşlar da genç bir arkadaş ve işinin ehli. Ve direksiyonu kaplatmak da şöyle oldu. 2013 yılı Kurban Bayramı arefesinden 2 gün önce servise gitmiştim. Bir tane Megane II sedan vardı 2006 model ve Authantique versiyon. Baktım direksiyon deri. Sahibine dedim ki abi bu araba baz donanım, direksiyonu deri olandan alıp değiştirdin mi? O da dedi ki, yok arkadaşım hakiki deri kaplattım dedi. Yerini söyledi tarif etti ve arefe günü soluğu orada aldım.  :) Tam 1 yıl kullandım o şekilde sorunsuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 166 kere teşekkür etti
burak abi selam , cumartesi arabaya film yaptırıcam randevu aldım ,2 numaradüşünüyorum .senin filmler kaç numara acaba.  birde önemli olan şu gece görüşte çok sıkıntı çıkıyormu ? rahat görebiliyorumusun aynaları yada arka camı, arkaya gerekirse 1 numara yaptırabilirim.
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
burak abi selam , cumartesi arabaya film yaptırıcam randevu aldım ,2 numaradüşünüyorum .senin filmler kaç numara acaba.  birde önemli olan şu gece görüşte çok sıkıntı çıkıyormu ? rahat görebiliyorumusun aynaları yada arka camı, arkaya gerekirse 1 numara yaptırabilirim.

cam filmi için llumar yine tavsiyemdir :) ön cama 0.5 yada 1 numara yapılabiliyor :)

ön kapı 1 arka camlar 2 olmalı :) bizde komple 1 ama 3m sadece 1 numara vardı onun için öyle oldu yoksa dediğim gibi yaptıracaktım
youtube.com/kaankara