0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak Bey Jantlar gerçekten muhteşem. Çok beğendim. Bu jantların adı-kodu vs... varmı acaba?Bir de nekadara mal ettiniz? İnternet üzerinden mi aldınız acaba?
Sağol teşekkürler. Kodu var ama ofis de. Bakıp söylerim hafta içi. 950 lira / 9 taksit World kart. Gidip CMS bayisinden aldım. Bana uyan ölçülerde ki bir kaç tip içinden seçtim.
İstanbu'ldan aldınız galiba. Afyonda bu tip jantları bulmam mümkün değil Ama internet üzerinden benzeri bişey alabilir.Ayrıca 950 tl çok iyi fiyat gerçekten
Abi jant göbeği olayına hiç takılma. Boşver servisi de İstanbuldasın ortalıkta bi sürü çıkmacı var. Adamlar kırılan jantların sibopları sağlamsa onu bile alıyolar. Bu kapakları da kesinlikle almışlardır. Hafta sonu boş bir günde bir iki yer gez bulursun bence rahat.
21 daha iyi olurmuş sanki amerikan kasa corolla jantına benzer
18 nasıl olur kaan,auriste
Araba bir hoş geldi gözüme
Abi hayırlı olsun yakışmış güle güle kullan.
Sağolasın Samet, 3 ay boyunca kullandığım araba gitmiş yerine başka araba gelmiş gibi duruyor kapının önünde veya gittiğim yerlerde hafta sonu park ettiğim yere geldiğimde öyle bir hisse kapıldım. Ve farklı bir jant oldu. İyi ki de Suriya veya Athena tip alıp aynı CMS'ye iki misli para vermedim. Böylece sis farı taktırmam farz oldu. Dün bir yerde okudum hatta sevgili Aytaç HUT yazmış sonradan sis farı takıldığı zaman far koluna entegre olmayıp ayrıca sol tarafta ki boş yere buton taktıklarını. Bu bence daha iyi.
evet abi benim sis farlarını donanım olarak servis taktı sol tarafta ayrıca sis farı butonu var.
Peki o sis farlarını takarken kromajıyla mı takıyorlar?
Jantların çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.bende advance jant istiyorum ama bulamadım. ikinci el orjinal bulabilirmiyim acaba temiz düzgün ve lastik basınç uyarıda sorun çıkarmayacak