0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jantların çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.bende advance jant istiyorum ama bulamadım. ikinci el orjinal bulabilirmiyim acaba temiz düzgün ve lastik basınç uyarıda sorun çıkarmayacak
Peki o sis farlarını takarken kromajıyla mı takıyorlar?
Dün elime geçen COROLLA yazılı krom kaplama kapı eşiklerini bu sabah taktım. Tekrar SAMET'e teşekkür ederim. Vallahi güzel oldu. Önce eşiği silip yerini işaretledim. Sonra son deneme yaptım ve arkasında ki bantın korumasını çıkartıp taktım. Daha sonra üzerine iyice baskı uyguladım. Bir kaç saat tutması için en son kolay sökülebilir bir bant ile kenarlarından eşiğe yapıştırdım. Bir kaç saat sonra o bantı çıkartacağım. Fotoğrafları düzelttim. Ve kaput göçüğü için dün sigortacıma danıştım. Bostancı'da OTTO ZENITH diye bir yer varmış, anlaşmalılarmış ve oraya git, hem yakın dedi. Doğru, Auto King uzak bana. Öğlen oraya gidip görüşeceğim Hasarsızlık indirimi bozulmadan mini onarım olarak yapılır bence. Ama Kasko 19.02.2015 günü yenilenecek. 20'sinden sonra yaptıracağım. İşi sağlama alalım yine.
Tavsiye ederim. Aldığım yerde Yaris için var mı bilmiyorum. Telefonunu yolluyorum özelden.
Arabam ile gitmiştim bu gün işe. Daha doğrusu sabah sahil keyfi yaptığımdan arabayla gittim. Ofisin parkına girmedim üşenip. Arka sokağa park ettim ve akşam arabaya binerken baktım ki arkama bir tane Advance donanımlı Corolla park etmiş yan kapılarında ve tampon köşelerinde koruma bandı olan. Jantlar için fotoğraf çekeyim dedim ve benim arka sol, onun da arka sağ teker objektifime girdi. Ve sonuç
Burak bey bende rica etsem telefon numarasini.
şeytan diyor zaten kapıda ödeme değil mi ,al eve gönder ama şeytana uymamak lazım , biraz sabır burak abi jantlar yine göz dolduruyor ,ayrıntılarda parlıyor bir küçük sorum olacak Burak abi, evinizdekiler jantı fark ettiler mi ? çünkü bu konuda daha yorumunuzu görmedim de
Hahaha al al, eve gidince takarsın. Güzel soru. Erkek kardeşimin arabayla ilgisi yoktur, ehliyeti de yok zaten. Kız kardeşim fark etmedi bu gün ben söyledim. Erkek kardeşim geçen cumartesi fark etti. Annem de geçen pazar fark etti ama beğendiler. Sen zaten bu arabayı ilk aldığın gün ufaktan söylüyordun gözün aydın dediler.
Fotoğrafa bakınca solda ki, tampon köşeleri olmayan benim ki..
Sagdaki inci beyazi galib burak abi[emoji4]
Yok renkler farkli demeye çaliştim abi[emoji1]
Kendi fikrim tabiki ama şu tampon koruyucuları hiç sevmiyorum yakıştıramıyorum ben:)