0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah maşallah burak abi. araç temiz e çekende prof olunca ortaya böyle güzel görüntüler çıkıyor. eline koluna sağlık. yıkama makinesi deyince korktum abi dedim o kalın fırçalara mı emanet ediyor yoksa arabayı birde abi dikkatimi çekti kadranı çok iyi çekmişsin 100 km nin üzerindeyken. gayet net
arada bir fotografta plaka kaçak yapmış Maşallah diyelim!
Çok fazla bir ağırlık olur paspaslarla, buda yakıta ilave yapar. Aynı şekilde bagajdaki alet çantasıda aynı. Birde yıkama makinasına şiddetle karşıyım. Güzelim arabayı çizer. Ki 3 yıkama olmuş biraz çizilmiştir. 1 lira atıp kullanılan köpük ve su daha iyidir o makinadan . Arada bir cila atmanızda iyi olur. Kardeş forumumuz olan detailturkey.com dan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
emeğine sağlık burak abi. göçük için üzüldü geçmiş olsun. birde tavsiyem olacak bence acilen havuz paspasa geçiş yap abi
abi bu benim havuz paspaslardan örnek ;
ben buradan almıştım yerine giderek kartaldan.3 sene olacak neredeyse fiyatı galiba 85 tl idi galiba yanlış hatırlamıyorsam. kalitesi iyi yaz kış kullanıyorum koku vs hiç olmadı.ön paspaslara ilave parça koydum çabuk deforme olmasın diye.http://www.ototarz.com/
Burak bey gittiğinizde manuel otomatik fark eder mi diye sorabilir misiniz?? Ben bej tercih ederdim şahsen