0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burak abi selam , cumartesi arabaya film yaptırıcam randevu aldım ,2 numaradüşünüyorum .senin filmler kaç numara acaba. birde önemli olan şu gece görüşte çok sıkıntı çıkıyormu ? rahat görebiliyorumusun aynaları yada arka camı, arkaya gerekirse 1 numara yaptırabilirim.
cam filmi için llumar yine tavsiyemdir ön cama 0.5 yada 1 numara yapılabiliyor ön kapı 1 arka camlar 2 olmalı bizde komple 1 ama 3m sadece 1 numara vardı onun için öyle oldu yoksa dediğim gibi yaptıracaktım
Benim ki şeffaf film diye geçiyor. Yani Toyota bana yaptırırken güvenlikli şeffaf film olarak söyledi. 1 numara oluyor galiba. Çok karanlık değil çünkü. Gece sıkıntı yaşamıyorum. Ön cam hariç tüm camlar (4 yan ve arka cam) filmli bende. Mesaj Birleştirildi: Mart 16, 2015, 16:42:19Anlaşılır olması açısından benim filmler böyle..
Yenisahra'da Metro Gross Market'in arkasında yeri. Stil Oto Döşeme / Hikmet.. 30'lu yaşlar da genç bir arkadaş ve işinin ehli. Ve direksiyonu kaplatmak da şöyle oldu. 2013 yılı Kurban Bayramı arefesinden 2 gün önce servise gitmiştim. Bir tane Megane II sedan vardı 2006 model ve Authantique versiyon. Baktım direksiyon deri. Sahibine dedim ki abi bu araba baz donanım, direksiyonu deri olandan alıp değiştirdin mi? O da dedi ki, yok arkadaşım hakiki deri kaplattım dedi. Yerini söyledi tarif etti ve arefe günü soluğu orada aldım. Tam 1 yıl kullandım o şekilde sorunsuz.
abi koltuk kılıfıda yapıyormu?
Ve bu sabah 07:10 civarında 3000 km'ye girdim. Hayırlısı olsun..
@Burak Atılgan (32862) İyi yakalamışsın. Artık yavaş yavaş motor kendine gelmeye başlar.
İki araba da temiz ne kadar güzel. Keşke benim olsa Maşallah
Diğeri temiz, daha yeni yıkanmış. Benim ki bir haftalık tozlu. 2-3 hafta da bir yıkatıyorum. Çünkü dibimiz inşaat, hafta içi kapıda duruyor ve toz oluyor.
Zaten sırf bu inşaatlar yüzünden araba yıkatasım gelmiyor. 1 saat için de sanki araba toz dan görünmüyor. Tabi arabanın rengi burada devreye giriyor. Sırf bu nedenle koyu renk araba almayanlar var. Tabi birde yağmur ciledimi araba tamamen toprak rengini alıyor.
Burak Bey,davlunbazınız var diye diğer arabayı ezmeyin. :)O da Corolla, oda aileden.