0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
skoda Octavia elegance 1.6 tdi 73000 iken 74900 olmuş..takip ettiğim bir araç oradan biliyorum..ayrıca superb de zamlanmış (
skoda yeti td elegance dsg için mersin bayisi 78 bin fiyat verdi..aynısı adana bayisinde 76 bin TL
Ya benim gibi bir öğretmen için bu araçların hepsinin fiyatı çok ama çok yüksek. Ben şu an 14-15 bin liralık bir arabaya biniyorum. Ben bu arabaların hiç birini alamam Ayrıca almam için 5-8 yıl kendimi krediye bağlamam gerek! Siz nasıl alabiliyorsunuz?
Müjdat hocam çok haklısınız belki emekli olduğunuzda emekli ikramiyesi ile inşallah en iyisini alırsınız. Bende emekli olduğum zaman ve daha önceki birikimlerimi ekleyerek zaman içerisinde yavaş yavaş model yükselterek alabildim Allaha şükür 3'cü sıfır aracım ilk sıfır aracım haricinde hiç kredi kullanmadım 2004 yılında 6.000 tl krediye 24 ayda 10.000 tl geri ödemiştim 4 adette ikinci el almış satmıştım. Bildik tanıdık birinden ve bildiğim bir araç olmazsa ikinci el araca sıcak bakmıyorum. Fakat gerçekten sıfır araç fiyatları çok uçmuş durumda C sınıfını bırakın B sınıfında küçük aile modelleri dahi 50.000 tl üstünde bir fiyata satılıyor.
Aynen hocam ya. 2000TL maaş alan bir öğretmen anca kendisini krediye bağlaması gerek! Böyle gidişle efsaneye devam
Sorun yok arka çamurlukların da davlumbazı olmayan içerideki sürücü tarafı hariç düğmelerinde ışıklandırması olmayan vs vs 1.4 dizel motoru ve yağ yakma problemi kronikleşmiş 85.340 tl Corolla ile devam sorun yok.
Herkesin kendi karari.Burasi Toyota forumu herkese kapimiz açik ama boyle bi ifade yanliş bence.Skoda forumunda skoda araclarini almayin demek gibi bisey.Biz ne kadar burda tepkimizi ortaya koysakta 70.000 tl den asagi c segmenti araba yok.Sonucta biz almasakta illa birileri aliyor.
Bune arkadas herkez corollanın fiyatını eleştiriyor diğerleri çok ucuzmuş gibi. Siz istediğiniz kadar pahalı deyin 2014 parekende satışlarında lider bitiriyor demekki bireysel alıcılar için fiyatta sıkıntı yok bende ucuz demiyorum ama rakamlar bunu gösteriyor bir modeli ele alıp yerden yere vurmanın anlamı yok hepsi pahalı işte.