Gönderen Konu: SIFIR (0) KM 2014-2015 MODEL YILI (C) SINIFI TÜM MARKA VE MODELLER FİYAT LİSTESİ  (Okunma sayısı 11111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
skoda yeti td elegance dsg için mersin bayisi 78 bin fiyat verdi..aynısı adana bayisinde 76 bin TL
Allah herkese önce sağlık versin..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
skoda Octavia elegance 1.6 tdi 73000 iken 74900 olmuş..takip ettiğim bir araç oradan biliyorum..ayrıca superb de zamlanmış :((

Satışları yüksek olan modellerde fiyatların yükselmesi de bence çok normal Octavia 1.2 TSI indirime gidilmiş.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2015, 22:18:34
skoda yeti td elegance dsg için mersin bayisi 78 bin fiyat verdi..aynısı adana bayisinde 76 bin TL

Bahadır bey bayi ve liste fiyatlarının hiç önemi yok hemen hemen tüm markalarda ciddi pazarlık yapılabiliyor ben aracımı alırken İstanbul'da 5 bayi ile sıkı bir pazarlık yaparak hediyeleri ile birlikte 3000 tl yakın indirim ile almıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Ya benim gibi bir öğretmen için bu araçların hepsinin fiyatı çok ama çok yüksek. Ben şu an 14-15 bin liralık bir arabaya biniyorum. Ben bu arabaların hiç birini alamam :( Ayrıca almam için 5-8 yıl kendimi krediye bağlamam gerek! Siz nasıl alabiliyorsunuz?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
Ya benim gibi bir öğretmen için bu araçların hepsinin fiyatı çok ama çok yüksek. Ben şu an 14-15 bin liralık bir arabaya biniyorum. Ben bu arabaların hiç birini alamam :( Ayrıca almam için 5-8 yıl kendimi krediye bağlamam gerek! Siz nasıl alabiliyorsunuz?

alamıyoruz hocam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti

Müjdat hocam çok haklısınız belki emekli olduğunuzda emekli ikramiyesi ile inşallah en iyisini alırsınız. Bende emekli olduğum zaman ve daha önceki birikimlerimi ekleyerek  zaman içerisinde yavaş yavaş model yükselterek alabildim Allaha şükür 3'cü sıfır aracım ilk sıfır aracım haricinde hiç kredi kullanmadım 2004 yılında 6.000 tl krediye 24 ayda 10.000 tl geri ödemiştim 4 adette ikinci el almış satmıştım. Bildik tanıdık birinden ve bildiğim bir araç olmazsa ikinci el araca sıcak bakmıyorum. Fakat gerçekten sıfır araç fiyatları çok uçmuş durumda C sınıfını bırakın B sınıfında küçük aile modelleri dahi 50.000 tl üstünde bir fiyata satılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Müjdat hocam çok haklısınız belki emekli olduğunuzda emekli ikramiyesi ile inşallah en iyisini alırsınız. Bende emekli olduğum zaman ve daha önceki birikimlerimi ekleyerek  zaman içerisinde yavaş yavaş model yükselterek alabildim Allaha şükür 3'cü sıfır aracım ilk sıfır aracım haricinde hiç kredi kullanmadım 2004 yılında 6.000 tl krediye 24 ayda 10.000 tl geri ödemiştim 4 adette ikinci el almış satmıştım. Bildik tanıdık birinden ve bildiğim bir araç olmazsa ikinci el araca sıcak bakmıyorum. Fakat gerçekten sıfır araç fiyatları çok uçmuş durumda C sınıfını bırakın B sınıfında küçük aile modelleri dahi 50.000 tl üstünde bir fiyata satılıyor.

Aynen hocam ya. 2000TL maaş alan bir öğretmen anca kendisini krediye bağlaması gerek! Böyle gidişle efsaneye devam :(
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Aynen hocam ya. 2000TL maaş alan bir öğretmen anca kendisini krediye bağlaması gerek! Böyle gidişle efsaneye devam :(

Aynen çok haklısınız şimdi buradan başka bir konuya girmeyeceğim ama sanırım anlayan anlar umarım sizin de her şey gönlünüze göre olur her şeyin hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi

Müjdat abi maalesef çoğumuz için durum böyle.  Bunun en büyük sebebi ise verginin bile vergisini ödüyor olmamız. Araç fiyatları hesaplanırken aracın fiyatının üzerine önce kdv daha sonra kdv li fiyatın üzerine ötv eklenince vaziyet bu oluyor . Ama bu bize yol olarak geri dönüyor . Kısaca yolumuz son model arabalarımız ilk model .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Bune arkadas herkez corollanın fiyatını eleştiriyor diğerleri çok ucuzmuş gibi. Siz istediğiniz kadar pahalı deyin 2014 parekende satışlarında lider bitiriyor demekki bireysel alıcılar için fiyatta sıkıntı yok bende ucuz demiyorum ama rakamlar bunu gösteriyor bir modeli ele alıp yerden yere vurmanın anlamı yok hepsi pahalı işte.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Sorun yok arka çamurlukların da davlumbazı olmayan içerideki sürücü tarafı hariç düğmelerinde ışıklandırması olmayan vs vs 1.4 dizel motoru ve yağ yakma problemi kronikleşmiş  85.340 tl Corolla ile devam sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Sorun yok arka çamurlukların da davlumbazı olmayan içerideki sürücü tarafı hariç düğmelerinde ışıklandırması olmayan vs vs 1.4 dizel motoru ve yağ yakma problemi kronikleşmiş  85.340 tl Corolla ile devam sorun yok.
Herkesin kendi karari.Burasi Toyota forumu herkese kapimiz açik ama boyle bi ifade yanliş bence.Skoda forumunda skoda araclarini almayin demek gibi bisey.Biz ne kadar burda tepkimizi ortaya koysakta 70.000 tl den asagi c segmenti araba yok.Sonucta biz almasakta illa birileri aliyor.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Herkesin kendi karari.Burasi Toyota forumu herkese kapimiz açik ama boyle bi ifade yanliş bence.Skoda forumunda skoda araclarini almayin demek gibi bisey.Biz ne kadar burda tepkimizi ortaya koysakta 70.000 tl den asagi c segmenti araba yok.Sonucta biz almasakta illa birileri aliyor.

Mustafa bey lütfen bu konu dahil hangi konuda Toyota almayın dediğimi söyleyebilirmisiniz böyle bir ifade kullanmam mümkün değil Skoda forumuna da üyeyim orada Skoda sahipleri araçlarının eksik yönlerini problemlerini eleştirir 3 adet biri sıfır Corolla sahibiydim 10 yıl kullandım yorumumu Toyota almayın demek ister gibi anladıysanız sadece eleştiri yaptığımı belirtmeliyim. Tüm araçların fiyatları aşağı yukarı aynı seviyelerde fakat Corolla sizce de donanım ve motor olarak çok geride kalmadı mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
Zafer bey corolla ile bir alıp veremediğiniz var sanırım konudaki bütün yorumları okudum en fazla eleştiriler sizden gelmiş yeni kasa corollanın 1.4 dizel motorunda yağ yakma problemi yok bu sorun aşıldı yeni kasadan bahsediyoruz ve sizin söylediğiniz kronik problem eskide kaldı Skoda kullanıyorsunuz wv'den örnek vermek gerekirse tıpkı wv'nin yolda bırakan dsg'lerinde olduğu gibi sorun aşıldı. Eğer böyle bir sorun olsaydı forumda elbet ele alınırdı sorun ortaya çıkardı çekmeme gitmeme gibi bir sorunuda yok gayet ekonomik olması gerektiği gibi. Davlumbaz sorunuda çözüldü ayrıca davlumbaz sıkıntısı toyota firmasından kaynaklanan bir sorun değildi distribütör ekonomik nedenlerden dolayı eksik bırakıp davlumbazı koydurmadı bu konu öncelerden de çok tartışıldı. 4 cam auto konusunda haklısınız olması gerekiyor. Umarım uzun vadede sizin kullandığınız araçta corolla gibi kullanıcısını memnun edebilir corolla alanlar fiyata pek bakmıyor gibi çünkü satışları fiyatı yüksek olmasına rağmen  gayet iyi sorunsuz olduğu için tercih ediliyor cam kumandaları ışıksız vr auto olmadığı için değil.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Toyotalarda Donanım eksikliği göreceli olsada, bir konu var ki o da 1.4 D4-D motoruna viskoz çift kavrama, CVT veya AT şanzımanlarından uygun olanını uygulamakta gecikmesidir.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Selçuk bey ben fiyatı donanım ve motor gücü hariç Corollayı eleştirmedim yukarıda belirttim 3 adet biri sıfır 10 yıl Corolla kullandım bu kadar yıllar kullandığım bir araçla ne alıp veremediğim olur Allah aşkınıza kaldı ki Skoda almadan önce aynı paraya yeni Corolla 1.6 benzinli Advance alabiliyordum bu kez tercihimi başka yönde kullandım herkesin düşünce ve tercihine saygı duyduğumu da belirttim. Herkesin dilediğini alması kendi hür iradesidir. Kazasız belasız iyi günlerde kullansınlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Fiyatlar gerçekten nasıl bi duruma geldiğimizin kanıtı..
Altea'yı Ahmet abinin sayesinde bende sevmeye başladım ve o motor ve şanzumanla o fiyat çok iyi gerçekten..
Bu lisetede Focus ve astra,altea iyi bir seçim olur.
Corollayı bende hiç beğenmiyorum ne kaporta ne donanım o araç o para çok gereksiz  :nija:
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Bune arkadas herkez corollanın fiyatını eleştiriyor diğerleri çok ucuzmuş gibi. Siz istediğiniz kadar pahalı deyin 2014 parekende satışlarında lider bitiriyor demekki bireysel alıcılar için fiyatta sıkıntı yok bende ucuz demiyorum ama rakamlar bunu gösteriyor bir modeli ele alıp yerden yere vurmanın anlamı yok hepsi pahalı işte.

Kardeşim dediğin gibi hepsi pahalı ama fiyatlar ve araçlar karşılaştırıldığında örneğin focus corolloya göre çok daha uygun kalıyor skodanın da fiyatları gayet uygun .  Bu saydığım araçlar dururken corollaya bende o paraları vermem . Göz var nizam var 86000 ne mercedes dururken 85000 ne corolla neymiş gerçi biri dizel biri benzinli ama sonuçta biri toyota bir diğeri de mercedes .Bence hep birlikte tepki gösterilmesi lazım bu fiyatlara .

Müjdat abinin mesajını görmüşsündür . Maalesef çoğumuz bu araçları alabilmek için yıllarca birikimimizin üstüne yeri geliyor kredi çekiyoruz . Ondan insanların verecekleri paranın karşılığını sonuna kadar almak istemeleri normal . Benimde 2 corollam oldu ikisi de e15 ve eksiklerini bile bile sorunsuzluğuna kanarak aldım ama pişman oldum. Olan eksiklikler için olsa da olur olmasa da olur diyebilirsin ama kullanım bakımından çok faydalı donanımlar var . Mesela bir çok araçta kontak kapanınca farlar açık olsa da kapanır 2 hafta önce kardeşim farları açık unuttu ve akü boşaldı yolda bırakmaz diye ünü sanılan bir markanın kontağı kapatınca farlarında kapanmasını sağlayacak bir şey yapamaması ayrı bir tartışma konusu .

Kısaca kardeşim arada öz eleştiride yapmak lazım . Corolla kesinlikle kötü araba değil alana saygı duyuyorum sonuçta kendi parası ve kendi kullanacak fakat benim fikrim bu fiyatlara alınacak arabada değil .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
 Bazı modellerin navigasyon, metalik boya vs eklemeleri yukarıdaki fiyatlar dahilinde değil. Onlar da eklenince fiyatları daha da yükselen modeller mevcut maalesef. Bu arada mantıken hiç birisinin ederi bu fiyatlar değil, ancak arza göre talep fazla olduğu sürece fiyat seviyelerinin yükselmesi iktisadın en temel prensibidir. ;)
 Bazı yerlerde 2015 Camry'nin Tavsiye edilen satış fiyatı 23.000$ civarlarında iken...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
Astra Sedan 1.6 Dizel 136 HP Cosmo 81.321 TL denilmiş bu araca navigasyon ve otomatik vites eklenilse fiyat 82 olur fiyatları sonuçta çok uygun alınmalı.  :saygi:

Volkswagen Golf Highline Bluemotion 1,6 TDI 105 HP DSG  88.300 TL
Volkswagen Jetta Highline 1,6 TDI 105 HP DSG                   87.600 TL

yukarıdaki ikili zaten mükemmel araçlar corolladan çok üstünler dsg bitiyorum navigasyon fln ekle fiyat 90 olsun bizim olsun yinede gider alırım 6 ayda beklerim fiyatı sabitlemelerine de gerek yok yapıştırsınlar zammı farkı öderim araçlar hakediyor abiii  :alkis:

Yeni Ford Focus Titanium Sedan Dizel 1.6 TDCİ 115 HP 77.585 TL yol tutuşu sınıf lideri corolla yerine bunu alırım opsiyonları eklerim 90 olur yinede alırım çok ucuz, ama corolla pahalı kaka gibi araba corolla yahu  :)

ah corolla vah corolla sınıfının her yönüyle vasat otomobili fiyatı gerçek den çok yüksek asla alınmaz 1.4 dizel berbat 60bin çekseler yine alınmaz haketmiyor fiyatı her koşulda fahiş :wacko: >:(

Bnde sizlere böyle bir cvp vermek istedim ne anlamak isteniyorsa buyrun. saygılar.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Araç fiyatları ev fiyatlarına yaklaştı, hele bir de otomatik istersen ve ekstra ekletirsen ömür boyu kredi ödersin. Sonra alırsın arabayı adamın biri çarpar. 2. elinin biraz iyi olması+bazı temel ihtiyaç donanımlarının olması kafi bence, yoksa bu işin sonu yok arkadaşlar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.