Gönderen Konu: SIFIR (0) KM 2014-2015 MODEL YILI (C) SINIFI TÜM MARKA VE MODELLER FİYAT LİSTESİ  (Okunma sayısı 11103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Öncelikle hiç bir markanın şakşakçısı değilim vw almayıda düşünmüyorum o paraları verdikten sonra audi a3 veya mercedes a180 tercihim olur olacakta . O paraları veremiceksem de skoda veya forda bakacam . Kendine yedirememe olayını üstüme almamakla birlikte konuda bunu hak eden birisi olduğunu da düşünmüyorum . Sonuçta burada mesaj yazan herkes zamanında corolla olmasa da toyota kullanmış insanlar . 

Dsg deyince akla neden sadece vw geliyor . Vw passat ta corolla gibi gereğinden pahalı bir araç corolla için yazdığım bu paraya almam cümlesi aynen passat içinde geçerli . Dsg ye 10000 farkı sadece vw istiyor ve dediğin gibi gereğinden fazla diğer firmalarda fark 4-5000 civarı ben bu konuda dsg 10000 eder mesajı da göremedim . Kaldı ki donanım eksiltmek çalmak değildir çünkü bu aracın donanım özelliklerinde belirtilir ve tüketici bunu görür ama aracı koruyacak bir parçayı kullanmamak çalmanın ta kendisidir birde üstüne bunu daha sonra para ile satmak arsızlıktır bunu kardeşim yapsa diyeceğim yine budur . Ve bu müşteriye yapılan ayıbın en daniskasıdır hiç ölçüp tartmakla uğraşmaya gerek yok .

Dediğim gibi tepkiler diyene değil dedirtene olursa bizler için daha yararlı olur . ;)
Şakşakçılık konusunda senden bahsetmiyorum bunu belirtmek isterim. Dsg konusuna gelirsek o farkı istemek bildiğin soyguncuktur kişi alıyor ama soyulduğunun farkında değil o farkın o vites için değeceğini zannediyor hani hepimiz bahsediyoruz devlet faturalarda bize bilmediğimiz vergiler uyguluyor doğunun kaçak kullanımını bize ödetiyor vs vs soygunculuk yapıyor wvde aynısını yapıyor milleti soyuyor parası olana bir güzel geçiriyor bu devirde 100 bin tl araç alan 13bin tl pekde umrunda değil işte böylelikle bilinçsiz bir şekilde soyuluyor.

Çalmaya gelince eski modele yeni model kadar aşağı yukarı aynı parayı veriyosun hatta yeni model 2-3 bin tl daha pahalı oluyor ama yenisinde eskisinde olan donanım olmuyor bu yeni model alan kişiden çalmak kandırmak değilmidir kişi farkında bile değil Türkiye'de bilinçli tüketici oranını ele alınca bazı seyleri konuşmak gerekiyor üstteki yazdıklarım gibi mesela.

Davlumbazdan da yine bahsetmek istiyorum ben disbiratörün saçmalığı diyorum amaç aracı daha ucuza getirmek bu kadar açık, her seferinde alj'nin fiyat politikasını eleştiriyorum bence sabancı kadar başarılı değiller. Sonrasında koyup koymakdıklarından da takalım ama farkını alırız demekte ayıbı ayıpla örtmektir buna kimse farklı bir yorum getiremez sanırım sütten çıkmış ak kaşık değiller oda çalmaya girer eyvallah da 2 çalmakla 10 çalmak arasında fark var ben onu anlatmaya çalışıyorum kendi fikrimcede wv Toyotadan daha fazla çalıyor.

Bende toyota temsilcisi fln değilim burda konuşuyoruz eksikleri yanlışları doğruları toyota corolla evet fiyat pahalı ama bu pahalılığı daha fazla yansıtanda var ondan da bahsedilsin benim tek amacım bu.

Şunuda eklemek istiyorum aynı samimiyetim sana karşı devam edecektir kardeşim bazen konu gereği birbirimize karşı sert eleştiride yapabiliriz benden yana sıkıntı yok bazen sen anya dersin ben konya derim önemli olan, örneğin geçende şu konuda şunun yüzünden ters düştük tartıştık bidaha açtığı konulara laf etmem tartışmaya girmem söylediği kelimelere eleştiride bulunmam deyip bağı koparayım dememeliyiz fikir alışverişine devam edip aynı samimiyeti korumalıyız diye düşünüyorum. Herkeze iyi geceler.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Şakşakçılık konusunda senden bahsetmiyorum bunu belirtmek isterim. Dsg konusuna gelirsek o farkı istemek bildiğin soyguncuktur kişi alıyor ama soyulduğunun farkında değil o farkın o vites için değeceğini zannediyor hani hepimiz bahsediyoruz devlet faturalarda bize bilmediğimiz vergiler uyguluyor doğunun kaçak kullanımını bize ödetiyor vs vs soygunculuk yapıyor wvde aynısını yapıyor milleti soyuyor parası olana bir güzel geçiriyor bu devirde 100 bin tl araç alan 13bin tl pekde umrunda değil işte böylelikle bilinçsiz bir şekilde soyuluyor.

Çalmaya gelince eski modele yeni model kadar aşağı yukarı aynı parayı veriyosun hatta yeni model 2-3 bin tl daha pahalı oluyor ama yenisinde eskisinde olan donanım olmuyor bu yeni model alan kişiden çalmak kandırmak değilmidir kişi farkında bile değil Türkiye'de bilinçli tüketici oranını ele alınca bazı seyleri konuşmak gerekiyor üstteki yazdıklarım gibi mesela.

Davlumbazdan da yine bahsetmek istiyorum ben disbiratörün saçmalığı diyorum amaç aracı daha ucuza getirmek bu kadar açık, her seferinde alj'nin fiyat politikasını eleştiriyorum bence sabancı kadar başarılı değiller. Sonrasında koyup koymakdıklarından da takalım ama farkını alırız demekte ayıbı ayıpla örtmektir buna kimse farklı bir yorum getiremez sanırım sütten çıkmış ak kaşık değiller oda çalmaya girer eyvallah da 2 çalmakla 10 çalmak arasında fark var ben onu anlatmaya çalışıyorum kendi fikrimcede wv Toyotadan daha fazla çalıyor.

Bende toyota temsilcisi fln değilim burda konuşuyoruz eksikleri yanlışları doğruları toyota corolla evet fiyat pahalı ama bu pahalılığı daha fazla yansıtanda var ondan da bahsedilsin benim tek amacım bu.

Selçuk toyota da nasil ki davlumbaz olayında suç alj nin vw de de suç doğuşun . Neyse çok fazla uzatmayalım hiç biri benim umurumda değil ama vw nin donanım eksikliği ile bu davlumbaz olayı aynı şeyler değil vw sadece bilinçsiz tüketicinin avantıjını kullanıyor ama yaptığında etik olmayan birşey yok sonuçta kimseye zorla satmıyor ve donanım eksikliği olsun dsg deki yüksek fark olsun bunları müşteri bilerek alıyor . Yanlış anlama burada vw ni savunmuyorum ama doğrusu bu .

Vw de toyota da gavurun malı . Bunlar için bir birimizi kırmaya değmemekle birlikte her firmadaki eksikliklere fazlası ile tepki göstermeliyiz ki bu firmalar bizlere yolunacak kaz gözüyle bakmasınlar alj nin davlumbaz olayındaki sebeplerin kaynağıda burada yatıyor bir çok kişi aldığı herhangi bir ürüne toz kondurmuyor sanki babası üretmiş gibi savunuyor. Bilinçli tüketici dediğin aldığı ürünü eleştirir hatası varsa tepkisini dile getirir ki daha sonra üretilecek ürünler çok daha kaliteli ve ucuz olsun . Buna en yakın örnek corolladaki davlumbaz olayıdır forum aracılığı ile servislere yapılan müracaatlar sonucu şu an araçlar davlumbazlı geliyor diye biliyorum .

Bende corolladan başka birde connect var onunda sorunu kamyon gibi yakıyor son derece memnunum  ama alet yakıyor nete bakıyorum kimisi neredeyse motordan az yaktığını savunacak derecede az yaktığını savunuyor . Gülermisin ağlarmısın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Fordun dizeli yakıyor zayifladim aldigimdan beri :D
Ortam az yumuşasin :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Arkadaslar Bilinçli tüketici olayina degindiniz haklısınız ben dahil cevremde gordugum bi cok insan aldigi arabanin fazla ozelliklerini bilmeden direk satin aliyoruz. millet olarak teknoloji ithal ediyoruz para veriyoruz bilinçle almak kullanmak lazim.
2013 model davlumbazsiz :D Corolla sahibi olarak şunu diyeyim sıfır araba alıyorsun insanın hiç aklına gelir mi davlumbaz koymamislar? Şahsen Benim gelmez  gelmedide saolsun bu forum sayesinde ogrendik. simdi diyecem ki adamlar davlumbaz koymamistir ona gorede tedbirini almistir ama bir sonraki modele davlumbaz koymuslar.
Bence söyle bi şey olmalı TSE denen kurum belli standart koymalı ve test yapmalı adam gibi gerekirse milletinin hakkını yedirtmemeli uygun değildir damgasını vurmali. 90 milyonluk memleket kimse böyle pazarı kaybetmek istemez. Ülkeye her giren modelden alıp incelemesi gerek illaki vardır böyle bi kanun ama işte ne kadar geçerli ve inceliyorlar goruyoruz. Böyle olaylarda tüketici hakemleri veya heyetleri can yakmali milleti kaz gibi görenler akıllı olsun.
Bakın örnek olarak avrupada ki araç donanimlarina bakarsak gıpta ediyoruz gitsin avrupada aynı arabaya davlumbaz koymayipta bi sonraki modele koyup araba satmaya kalksinlarda göreyim ben onları.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Arkadaslar Bilinçli tüketici olayina degindiniz haklısınız ben dahil cevremde gordugum bi cok insan aldigi arabanin fazla ozelliklerini bilmeden direk satin aliyoruz. millet olarak teknoloji ithal ediyoruz para veriyoruz bilinçle almak kullanmak lazim.
2013 model davlumbazsiz :D Corolla sahibi olarak şunu diyeyim sıfır araba alıyorsun insanın hiç aklına gelir mi davlumbaz koymamislar? Şahsen Benim gelmez  gelmedide saolsun bu forum sayesinde ogrendik. simdi diyecem ki adamlar davlumbaz koymamistir ona gorede tedbirini almistir ama bir sonraki modele davlumbaz koymuslar.
Bence söyle bi şey olmalı TSE denen kurum belli standart koymalı ve test yapmalı adam gibi gerekirse milletinin hakkını yedirtmemeli uygun değildir damgasını vurmali. 90 milyonluk memleket kimse böyle pazarı kaybetmek istemez. Ülkeye her giren modelden alıp incelemesi gerek illaki vardır böyle bi kanun ama işte ne kadar geçerli ve inceliyorlar goruyoruz. Böyle olaylarda tüketici hakemleri veya heyetleri can yakmali milleti kaz gibi görenler akıllı olsun.
Bakın örnek olarak avrupada ki araç donanimlarina bakarsak gıpta ediyoruz gitsin avrupada aynı arabaya davlumbaz koymayipta bi sonraki modele koyup araba satmaya kalksinlarda göreyim ben onları.

Abi deveye sormuşlar neden boynun eğri diye ? Nerem doğru ki demiş . Bilmem anlatabildim mi .  :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
hiçbir firma 'iyi niyetli' değil. hele doğuş grup... iyi niyetmiş, resmen dalga geçiyorlar. ben vw veya diğer skoda leon vs kötü araçlar demiyorum. ama yeni araç alacakların doğuş grup şartları altında  araç alırken iki hatta daha fazla düşünmesi gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Satışları beklentilerinin altına bir  düşsün burunlarından kıl aldırmayan politikaları hemen değişir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.