Gönderen Konu: SIFIR (0) KM 2014-2015 MODEL YILI (C) SINIFI TÜM MARKA VE MODELLER FİYAT LİSTESİ  (Okunma sayısı 11112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Yeme de yaninda yat enes[emoji1]Kirmizi ve Sunroofla deli olur.Opel gerçekten indirim de yapiyor gerçek alici iseniz 76 dan 74-73 gibi fiyatlara ineceklerini dusunuyorum.[emoji4]
Battı balık yan gider, FlexRide'da ekleyelim tam olsun. [emoji4]

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Battı balık yan gider, FlexRide'da ekleyelim tam olsun. [emoji4]
Aynen o zaman tam surus makinasi olur.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
AT şanzımana sahip olan Hyundai  i30 CW 1.6 CRDi 128 HP Otomatik ELİTE 76.300 TL bugün için favorim.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
1 ay önce Audi a3 ambiente + xenon ve led + cam tavan a 90000 tl fiyat aldım . Araç 1.6 tdi s-tronic idi bu fiyata c sınıfı premium bir araç var iken . Corollaya 85000 tl kesinlikle vermem o aradaki 5000 tl bırakın marka prestijini bir tarafa sırf s-tronic şanzıman için bile verilir .  Birde Audinin netteki fiyatlarına bakmayın ellerindeki araçlara göre çok ciddi indirimler yapılıyor . Nette en boş olan a3 90000 tl gözükürken bana en doluya bu fiyatı verdiler . Araç alacaklara tavsiyem tüm markalara gidip baksınlar netteki fiyatlar şaşırtabiliyor . Örneğin bmw 3.20 yede netteki fiyattan 20000 tl aşağı fiyat verdiler . 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Fark edenler oldu mu bilmiyorum ama listede orta donanımlı D sınıfı bir araçta mevcut ve diğer araçlara fiyat olarak yakın olduğu için bilerek paylaştım. Bu listede görünen o ki bir kaç model haricinde en fahiş fiyatla Corolla önde gidiyor ve şu ana kadar hiç kimse Corolla demedi  :) çünkü mantık bu fahiş fiyata Corolla diyemiyor bu listeden araç tercih etmek çok ama gerçekten çok zor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar,bazı modellerde 2014- 2015 arasında 1000tl fark var.Bu nasıl oluyor,geçen senelerde de bu böylemiydi? Sizcede bir anormallik yokmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Bu fiyat farkı her markada değişiklik gösterebilir bu bir fiyatlandırma politikası bir çok marka 2015 fiyatlarını güncellememiş fakat örneğin Skoda 2014 modellerinde indirime gitmiştir şöyle ki 2014 Ağustos ayında 69.900 tl olan aracın fiyatı şu an için 68.500 tl inmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar,bazı modellerde 2014- 2015 arasında 1000tl fark var.Bu nasıl oluyor,geçen senelerde de bu böylemiydi? Sizcede bir anormallik yokmu?
Şimdiye kadar hep böyleydi. Muhtemelen de böyle devam edecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
Bu fiyat farkı her markada değişiklik gösterebilir bu bir fiyatlandırma politikası bir çok marka 2015 fiyatlarını güncellememiş fakat örneğin Skoda 2014 modellerinde indirime gitmiştir şöyle ki 2014 Ağustos ayında 69.900 tl olan aracın fiyatı şu an için 68.500 tl inmiştir.
Zafer bey benim bildiğim ,yeni ile bir önceki senenin aracı arasında 3-5 bir fark olur, bu fark kalmamış :hoş: Ayrıca bir sitede, bir çok marka araç arasında yeti tam puan alarak 1.olmuş tek tek inceledim en yüksek tam puanı sizin araç almış,kutlarım sizi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Audi A3 Dizel 1.6 TDI 110 HP Attraction S Tronic                                                          86.982 TL

Mantıklı tek araç bence.

şaka bir yana 50 yıllık 1.4 d4d motorlu corollaya o paraya 2 dünya kavuşsa vermem aynı şekilde civiğe

hele jetta kendini variant sanmış maşşallah....
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi

Aradaki fiyat farkını belirleyen en önemli kriter ellerindeki stoklar . Ellerinde birikmiş 2014 model aracı olan firmalar araçları satıp eritebilmek için 2014 lerde ciddi indirimlere gidebiliyor . Veya 2015 lerin fiyatını yüksek tutup 2014 leri satmaya çalışıyor 2014 ler bitti mide 2015 lere indirime gidiyor . 2014 model araçları eritmiş firmalar ise aradaki farkı yok denecek seviyeye çekip 2014 fiyatına 2015 diyerek müşteri çekmeye çalışıyorlar . Ondan herhangi bir anormallik yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Zafer bey benim bildiğim ,yeni ile bir önceki senenin aracı arasında 3-5 bir fark olur, bu fark kalmamış :hoş: Ayrıca bir sitede, bir çok marka araç arasında yeti tam puan alarak 1.olmuş tek tek inceledim en yüksek tam puanı sizin araç almış,kutlarım sizi :)

Yücel bey tabi ki 2015 ile 2014 model bazında  fiyat farkları mevcut ama bu kiminde fazla kiminde yok denecek kadar az örneğin Seat Toledo'da bu fark sadece 600 tl Yeti ile ilgili yorumunuz için teşekkürler ben Yeti'yi 1 sene araştırdıktan sonra tercih ettim bu araştırmayı tüm Dünya genelinde yaptım İngiltere'de Yeti tüm değerlendirmelerde ilk 3 arasındadır şu an için çok memnunum bu sınıfta fiyat ve performans oranı en yüksek modeldir. Sizin için Yeti'nin fiyatını da vereyim ve sıkı pazarlıkla ve hediyeleri ile indirimli alınabilir. Yeti 1.6 TDI DSG Ambition 68.500 TL sınıfı farklı olsa da yukarıda ki listede olan araçlardan fazlası var eksiği yoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
Yücel bey tabi ki 2015 ile 2014 model bazında  fiyat farkları mevcut ama bu kiminde fazla kiminde yok denecek kadar az örneğin Seat Toledo'da bu fark sadece 600 tl Yeti ile ilgili yorumunuz için teşekkürler ben Yeti'yi 1 sene araştırdıktan sonra tercih ettim bu araştırmayı tüm Dünya genelinde yaptım İngiltere'de Yeti tüm değerlendirmelerde ilk 3 arasındadır şu an için çok memnunum bu sınıfta fiyat ve performans oranı en yüksek modeldir. Sizin için Yeti'nin fiyatını da vereyim ve sıkı pazarlıkla ve hediyeleri ile indirimli alınabilir. Yeti 1.6 TDI DSG Ambition 68.500 TL sınıfı farklı olsa da yukarıda ki listede olan araçlardan fazlası var eksiği yoktur.
Teşekkürler zafer bey,benimde aracım 1.seçilse bende firmasını yere göğe koyamam ;)Ayrıca yapılan testlerde ,aracınız tek eksi puanı, küçük dış dikiz aynalarından dolayı almış Benim aracın 1.4 dizeli ile i30 arasında yapılan testlerde aynı puanı almış( 7 puan) idare eder :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 60 kere teşekkür etti
  • 139 kere teşekkür edildi
Avrupa'da ekonomi pek iyi gitmiyor. Parasal genişleme yapıyorlar, faizleri düşürüyorlar, hatta bazı ülkeler negatif faiz vermeye başladı fakat ekonomiyi canlandıramadılar. Kredi derecelendirme kuruluşlarının raporuna göre 2015'de Avrupa'da büyük şirket satın alma ve birleşmeleri görülebilirmiş. Hatırladığım kadarıyla son ekonomik krizde Peugeot, Fransa devletinden parasal yardım almıştı.

Türkiye'de yanlış hatırlamıyorsam 2014 yılında bir önceki yıla göre sıfır otomobil satışları düştü.

Tablo böyleyken, Türkiye'deki otomobil distribütörlerinin/bayilerinin zam yerine indirim yapmaları daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Örneğin; Seat 2014 yılı sonunda Leon 1.2 modelinde, bugün ise Skoda Octavia 1.2 modellerinde indirim yaptı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Aradaki fiyat farkını belirleyen en önemli kriter ellerindeki stoklar . Ellerinde birikmiş 2014 model aracı olan firmalar araçları satıp eritebilmek için 2014 lerde ciddi indirimlere gidebiliyor . Veya 2015 lerin fiyatını yüksek tutup 2014 leri satmaya çalışıyor 2014 ler bitti mide 2015 lere indirime gidiyor . 2014 model araçları eritmiş firmalar ise aradaki farkı yok denecek seviyeye çekip 2014 fiyatına 2015 diyerek müşteri çekmeye çalışıyorlar . Ondan herhangi bir anormallik yok .

Mahmut çok doğru bir tespit çok güzel özetlemişsin dediğim gibi Skoda 2014 yılı modellerde indirime gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Kia Ceed'lerin fiyatları da epey yüksekmiş, onlarda artık fena araba yapmıyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB TCT Distinctive 79,930 TL.

Değer bence. Ayrıca pek tutulan bir araç olmadığından hatırı sayılır bir indirim söz konusu olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Teşekkürler zafer bey,benimde aracım 1.seçilse bende firmasını yere göğe koyamam ;)Ayrıca yapılan testlerde ,aracınız tek eksi puanı, küçük dış dikiz aynalarından dolayı almış Benim aracın 1.4 dizeli ile i30 arasında yapılan testlerde aynı puanı almış( 7 puan) idare eder :)

Yeti'de yan dikiz aynaları biraz aracın heybetli görüntüsüne göre küçük kalmış bu tespit doğru ve bu yüzden puan kaybetmesi normaldir ama görüş ve güvenlik açısından bence bir sıkıntı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
skoda Octavia elegance 1.6 tdi 73000 iken 74900 olmuş..takip ettiğim bir araç oradan biliyorum..ayrıca superb de zamlanmış :((
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB TCT Distinctive 79,930 TL.

Değer bence. Ayrıca pek tutulan bir araç olmadığından hatırı sayılır bir indirim söz konusu olacaktır.

Enes mümkün olabildiğince dizel modelleri ve en üst donanım modelleri almaya çalıştım sağlıklı bir karşılaştırma rekabet ve yorum olması için ama Mazda3 Lancia Alfa Romeo gibi vs vs benzinli modellerde listeye eklenebilir.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2015, 22:13:09
Kia Ceed'lerin fiyatları da epey yüksekmiş, onlarda artık fena araba yapmıyor.

Kia Ceed gerek iç ve dış dizaynı gerekse de motor performansı olarak çok beğendiğim bir model ve kullanıcıları araçlarından müthiş memnunlar.