0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeme de yaninda yat enes[emoji1]Kirmizi ve Sunroofla deli olur.Opel gerçekten indirim de yapiyor gerçek alici iseniz 76 dan 74-73 gibi fiyatlara ineceklerini dusunuyorum.[emoji4]
Battı balık yan gider, FlexRide'da ekleyelim tam olsun. [emoji4]
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar,bazı modellerde 2014- 2015 arasında 1000tl fark var.Bu nasıl oluyor,geçen senelerde de bu böylemiydi? Sizcede bir anormallik yokmu?
Bu fiyat farkı her markada değişiklik gösterebilir bu bir fiyatlandırma politikası bir çok marka 2015 fiyatlarını güncellememiş fakat örneğin Skoda 2014 modellerinde indirime gitmiştir şöyle ki 2014 Ağustos ayında 69.900 tl olan aracın fiyatı şu an için 68.500 tl inmiştir.
Zafer bey benim bildiğim ,yeni ile bir önceki senenin aracı arasında 3-5 bir fark olur, bu fark kalmamış Ayrıca bir sitede, bir çok marka araç arasında yeti tam puan alarak 1.olmuş tek tek inceledim en yüksek tam puanı sizin araç almış,kutlarım sizi
Yücel bey tabi ki 2015 ile 2014 model bazında fiyat farkları mevcut ama bu kiminde fazla kiminde yok denecek kadar az örneğin Seat Toledo'da bu fark sadece 600 tl Yeti ile ilgili yorumunuz için teşekkürler ben Yeti'yi 1 sene araştırdıktan sonra tercih ettim bu araştırmayı tüm Dünya genelinde yaptım İngiltere'de Yeti tüm değerlendirmelerde ilk 3 arasındadır şu an için çok memnunum bu sınıfta fiyat ve performans oranı en yüksek modeldir. Sizin için Yeti'nin fiyatını da vereyim ve sıkı pazarlıkla ve hediyeleri ile indirimli alınabilir. Yeti 1.6 TDI DSG Ambition 68.500 TL sınıfı farklı olsa da yukarıda ki listede olan araçlardan fazlası var eksiği yoktur.
Aradaki fiyat farkını belirleyen en önemli kriter ellerindeki stoklar . Ellerinde birikmiş 2014 model aracı olan firmalar araçları satıp eritebilmek için 2014 lerde ciddi indirimlere gidebiliyor . Veya 2015 lerin fiyatını yüksek tutup 2014 leri satmaya çalışıyor 2014 ler bitti mide 2015 lere indirime gidiyor . 2014 model araçları eritmiş firmalar ise aradaki farkı yok denecek seviyeye çekip 2014 fiyatına 2015 diyerek müşteri çekmeye çalışıyorlar . Ondan herhangi bir anormallik yok .
Teşekkürler zafer bey,benimde aracım 1.seçilse bende firmasını yere göğe koyamam ;)Ayrıca yapılan testlerde ,aracınız tek eksi puanı, küçük dış dikiz aynalarından dolayı almış Benim aracın 1.4 dizeli ile i30 arasında yapılan testlerde aynı puanı almış( 7 puan) idare eder
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB TCT Distinctive 79,930 TL.Değer bence. Ayrıca pek tutulan bir araç olmadığından hatırı sayılır bir indirim söz konusu olacaktır.
Kia Ceed'lerin fiyatları da epey yüksekmiş, onlarda artık fena araba yapmıyor.