0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dsg'yi bu kadar kötüleyip korkmayın yazılımlı 2008 2.0 Tdı jetta DSG 6 ileri var arkadaşımda araç 390 binde hergün kamyon gibi kullanılıyor tabiri caizse ama hiçbir sorun sıkıntı yok..Yinede mmt'nin sıfır şanzumanına toz duman koklatır vites değiştirmeye çalışmaya çalışırken ki aldığı nefeste Bu arada 45 binde şanzıman indiren MMT mağduruyum 7 ileri olanların bazılarında çıktı çoğu sıkıntılar mekanizma yağın içinde çalıştığı için..Kuru kavrama 6 ilerilerde öyle aham şaham problemler yokKim ne derse desin corolla artık bu paralara kıyaslanacak bir model olmaktan çıktı..!
sn.Tekin Bozbey forum kanalı ile gönderdiginiz mesajı aldım ve cevapladım.mesajımın size ulaştıgını bilmiyorum.yılın büyük bölümünde Kaş ta yaşıyorum.Emekliyim.sizinde mail adresinizi bilseydik yaşadıgımız sorunlar konusunda size sorular sorup düzgün akılcı yorumlarınızı alırdık.çünkü sizin yorumlarınızı önemsiyorum. iyi günler dilegimle.
Her ne kadar zevksiz bir şanzıman olsa da ben, gelecekte tüm otomobillerde kullanılacağına inandığım CVT şanzımana hayranım. Şu Toyota Yaris Hybrid'deki şanzıman.
... benim farkettiğim bilhassa rampalarda aracın çekmediği durumlarda vites küçültmüyor bu gibi durumlarda ben ayağımı gazdan çekip tekrar gaza yüklendiğim de 2-3 vites düşüp müthiş bir ivme kazandırıyor.
Evet bende aynı şekilde düşünüyorum tork yeterli geliyordur ve sizin gaz pedalına verdiğiniz tepki ile alakalıdır bu durumda ayağımı gazdan çekmeden ani hızlanmayı denemedim belki motorun çekmeyeceğini düşünmemden olabilir fakat en kısa zamanda denerim. Zaten motorun gücü ve tork'u ile ilgili bir sorun yok.
Yeni corollanin sürtünme katsayisi 0.29 cd'den 0.27 cd'ye düşürüldü diye biliyorum ben. Tampon, kasa yapisi ve arka tampon altindaki difuzor (ismi bumu emin değilim) sayesinde.
Benim arabam dizel. Ben hepsinde var sanıyordum. Niye sadece dizele koymuslarki?