0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seneye bu zamanlarda restore etmekte olduğum 1973 AMC Javelinin 0-100 değerlerini yazarım...şimdilik motorunu yazayım:6.600 cc V-8, 450 Hp @ 6000 rpm, kısa oranlı 4 ileri manuel şanzıman, difreansiyel kilidi. (100km.yi patinajla geçmesi pek muhtemel...)
wallahi 2007 D4-D'yle 12 snyde çıkmıştım en son
Ben fabrika ne diyosa o derim... Adam diyo fab verisi 13 saniye ama 10 saniyede çıkartıyorum ağzım açık kalıyor. Bunun test pilotları çıkamamış demekki o kadar sürede
fabrika çıkışı yazdıkları verilere bakarsın arabanın maksimumj hızı 186 olarak gözüküyor
ne yani o gördüğümüz 215-217 civarındaki hız yanlış mı? (tabi trafiğe kapalı alanda )
haksız olurmusun hiç doğru söylüyorsun aklıma şu geliyor demekki belli bir devirden sonra araba zarar görüyor? yani sadece sıkıştığında kurtarmak için o aralığı aşabiliyorsun. nası olcek aydınlatın bizi
diğer arkadaşlara gelince 186 hız limiti arabanın normal fabrika çıkışı haliyle lastikleriyle bos otobanda 220 km hız yapılabiliosa o göstergelere göre...ozaman şöyle bir soru var ortada hani diyosunuz ya mühendisler o kadar salak mı maksimum hıza 186 yazmışlar diye ozaman bu mühendisler hakikaten salak maksimum hıza kağıda 186 yazıoyolar göstergelerde 220 ye dayanan ibreyi ayarlayamıyorlar???