1.6 93 toyotam var lpg de 0-100 9.40 sn
Arkadaşlar uçmayın Kurban Bayramına daha çok var...
benzine harcayacak para çok mu arkadaşlar
tanıdığınız t-sport satan kimse varmı arkadaşlar
1. Araçların km. göstergelerine pek güvenmeyin, GPS ile yaptığımız hız ölçümlerinde en iyimserinin %6 farklı gösterdiğini görmüştük. %14 hataya kadar varanları vardı. İbre 100 km gösterirken araba gerçekte 86 ile gidiyordu. Toyota ile ölçüm yapmadık bir şey diyemiyeceğim.
2. G-Tech sanırım eğim nedeniyle hassasiyetini kaybedebiliyor, çok abuk sabuk veriler gördüm G-Tech.te o yüzden pek güvenmem. Standart haliyle 5.4 sn.de 0-100 ölçtüğü Subaru İmpreza var mesela komik geliyor bana. Bir Calibra Turbo.da da 300 km hız gösterdiğini anlatmıştı arkadaşlar.
3. Bence en mantıklısı GPS ile araç km.si üzerinde gerçek 100 km.yi işaretlemek ve ona göre ölçüm yapmak, ama aile tipi sedan arabalarda buda pek anlamlı gelmiyor.
4. Fabrika çıkış değeri 8.4 sn olan bir arabayı, gerçek 100 km hıza 8.5 saniyede çıkartabilen adamı alnından öperim, bırakın 7 sn.ye yi.
Mesela ben avensisi 9 saniye altında mümkün değil çıkaramadım ibreye göre video kamerayla saniyesi salisesine bakarak...
iyi hoşta tr den girenleri engelleyen bir yere neden dowload yaptın onu anlamadım
bendede 2004 sw var 2 viteste 95 gidiyo en fazla 6700 dd gaz kesiciye giriyo çünki kaltış testinde yaptım arabada 3 kişi iken 10sn de kaldırdım
ben de benim otomatik dizeli hop bir iki uç hadi oldu 6 saniyede 100km hıza ulaştırdım,
sonra bi uyandım baktım sabah olmuş
Vaybe biz boşuna t-sport aLmışız . . .
7-8 saniyede 100km/h cıkan arkdasLarın arabaLarıyLa takasa girmek istiyorum: ))
ayrıca t-sportun 0-100'ünü tamamen plotaj işi . . . kullanana göre 9 saniyedede cıkar 7 saniyedede . . .
en rahat benim...
0-100 km 4 dakika...
en rahat benim...
0-100 km 4 dakika...

@ 4 dakika.
Yavas yavas..gaz pedaliyla ayagimizin arasinda bir yumurta varmiscasina...Oyle diyorlar.Az yakmak icin. Ha 7 saniye, ha 30 saniye.Isiklarda kalkarken kimseyle yarismiyorum ben, yavas yavas, devrini bogulmadan aldirarak

Unutmadan, bir de 100 km./sa. ye cikip cikmadigimi hic hatirlamiyorum.Yol musait olsa bile gerek yok

Arabam yaris arabasi degil
1997 XEİ Family 1.6 0-100 km Lpg ile 10 sn altında...
7.4 sn Nasıl?
En önemlisi 100-0 ..
Yaklaşık 45 metre yüklüyken ve sıcakta mesafe uzuyor.
Motor çekmez...
Fren affetmez!!!
seneye bu zamanlarda restore etmekte olduğum 1973 AMC Javelinin 0-100 değerlerini yazarım...
şimdilik motorunu yazayım:
6.600 cc V-8, 450 Hp @ 6000 rpm, kısa oranlı 4 ileri manuel şanzıman, difreansiyel kilidi. (100km.yi patinajla geçmesi pek muhtemel...)