0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yavaşşş diyorum sadece E njeksiyonlu 1.6 Corolla'ların hiçbiri kesici iptali yapmadan 110 göremez .en çok yapanlar ae111 di o da 105 gibi kesiciye giriyodu 2. viteste..7 sn kdr düşmezde 7.8 de falan kaldırılabiliyor.Çok çok iyi ayarlamak lazım ama ve debriyajı yiyebilirsiniz orda..Bu işler öyle kendi kendine saymakla olmuyo canım kardeşim, G-Tech denilen bir cihaz var onu alır aracına bağlarsın ayarlarsın sonra dener görürsün ne sürede ne hıza çıktığını.(turbo timer da olur )Aynen kardeşim.Size de yavaşşş diyorum, din kardeşiyiz sonuçta [/quote]levent hocam ağzına sağlık bence de haklısın birtek şey daha eklemek istiyorum ola ki test sürüş sonuçlarını dergiler yada netten takip ediyorsanız genellikle!! 0-100 km hzlanma fabrika verilerinden daha uzun saptanır bunun nedeni ise fabrika testlerinin sıfır rüzgar kaymak gibi yol uygun lastik hafif sürücü vb. pekçok artı ile yapılmasıdır
hocam t-sportun fabrika çıkış değeri 8.4 sn bu değer çok daha aşağı çekilebilir.7 sn ye kadar düşebilir...[/quote]gülüyorum. Yahu siz fabrika pilotlari salak falan mi saniyorsunuz. Ya sizin memlekette saniyeler farkli Japonlarinkinden.
gülüyorum. Yahu siz fabrika pilotlari salak falan mi saniyorsunuz. Ya sizin memlekette saniyeler farkli Japonlarinkinden.[/quote]+1
iyi hoşta tr den girenleri engelleyen bir yere neden dowload yaptın onu anlamadım [/quote] konuyu açalı epey oldu. ozaman gayet güzel açılıyordu. baktım şimdi site popup dolmuş.link i siliyorum....
en rahat benim...0-100 km 4 dakika...