0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boşver...bence arabalarımızın sağlamlığı ve kalitesiyle övünmek daha iyi.. [/quote] sağlamlığı konusunda sınıfındaki birçok arabayı egale edebilecek bir araba. aldığımızdan beri sayısını ben unuttum altını okadar vurduk ki özellikle egzos "yere en yakın olan parça" da iğne ucu kadar bir delik yok. sapa-sağlam araba.keza motor da öyle.
hocam bence tekrar dene,çünkü bu kadar uzun sürmemesi lasım,ayrıca video yu da isledim viteş geçişlerini de ii ayarlaman lasım 2. viteste devri biras daha yükselt,seri süratlanmak istiosan kırmızı çizgiye yakın vites değiştir.normalde 10 sn falan olması lasım,ama bu fabrika çıkış değeri,yani sen daha da aşağı çekebilirsin.. 4. vitesi kullanma.... [/quote] yakın zamanda tekrar deniyecem. bakalım olacakmı.bu seferde olmazsa birdaha denemem.
vites deiştirme hızlı olacak ve ayağını gazdan çekmeyeceksin:)redline'a 500 devir kala değiştir vitesi..3e gerek kalmaz bile;)2.viteste giderbu arada yaş kaç?? [/quote] redline' a ne zaman gireceği belli olmuyo ki bazen 6000 devirde giriyo bazen 6500 de bile girmiyo.birde deneme yaptığımda camların 2 si sonuna kadar açıktı. birde lastikler sf-321 yani berbat. yeni lastik olmasına rağmen ısınmayınca işe yaramiyo. yaşım 21.
bende de 2006 corolla hb var arkadaşlar ama 2. viteste 100 görmüo bisim araba 95 ciwarı takılıo redline ı geçtiğimde zaten gaz kesio acaba arabamda bi sorun mu var diye düşünüorm yalnız bide sürekli şehir içi kullandığımızdan acaba yağ mı bitti diye düşünüorum bununla ilgisi yok ama 8500 km civarındayım yağ değişimine(10000 km) yaklaştığından böyle bi soru işareti var kafamda.... [/quote] sorun olduğunu zannetmiyorum. bir yerede okudum güncel kasalarda motor kendi kendine redline devirini değiştirebiliyormuş. tehlike durumuna göre. yani tehlikeli bir yükselme olursa 5500 de bile girebilirmiş. ben pek motordan anlamam ama böyle bişey duydum. bilen arkadaşlar da bi yorum yaparlarsa iyi olur.
8 sanıye dedıgın benım dıyen spor arabalar yapamıyo senın araban ne kardes merak ettım de o bakımdan toyota corolla t sport 192 hp ve 0 100 u 8.4 sanıye sen neyle gordun 8 sanıyede 100 sasırdım dogrusu[/quote]hocam t-sportun fabrika çıkış değeri 8.4 sn bu değer çok daha aşağı çekilebilir.7 sn ye kadar düşebilir...
15 gün önce ankarada servise gittim 1.000.000.km yapan bir polis arabasına bakım yaptıklarını söylemişlerdi.Araba çok iyiymiş. [/quote] markası neymiş arabanın? iyi km yapmışlar.