0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aytaç Hutteşekkürler evet kapı değişecek gibi arka kapıda delik var ve zor kapanıyor. Okan Kaçararka kapı değişim olursa ne gibi zararı var? bide ön kapıyı değiştirsek ne gibi zararı olur?Hüseyin KAMANaynen karşı yol tek yön giriş yok. Metin çelikeve hızlı olmamasına rağmen 3-4 mt savruldum bende şaşırdım. Biraz daha hızlı olsa auris takla atardı herhalde. teşekkürler geldi geçti ama sıkıntı işte. Boşu boşuna sıkıntı oldu.
Satarken sag iki kapi degisti demeniz sikinti yaratabilir tabi bu parcanin tamiri mumkun degilse mecburi degiscek tamiri yapildiginda biseye benzemiycek ise geçen gun arkadasimin basina geldi kapi sizinkisi gibiydi degisti arka kapidaki delik dolayisiyla arka kapi icinde degisim isteyebilir kasko tramere hasar kaydi gircekler birde kapinin tanesine 3 bin cekseler 6 bin lira kayidi olur aracin
Evet doğru diyorsunuz. Satarken de resimleri gösteririz artık. Ama tam 11 ay oldu arabayı alalı.Çokta memnumun, alırken 4-5 sene binerim diye aldım. Ben takılmıyorum değişim falan kaporta bu sonuçta. değişiminde mi düzgün olur yoksa tamirde mi? birde özel serviste değişim yapılırsa orjinal olup olmadığını nasıl anlarız? servislere güvenebilirmiyiz?
geçmiş olsun
Sağolun Hakan bey. Doblonun sahibi hatasını kabul etti. Tutanağa da yazdık. Sigortanın kabul etmeme gibi bir şıkkı var mı ?
Ben tamir yerini kastettim.Servis dışında yapılsın diyebilir karşı tarafın trafik sigortası.
Eğer poliçede yetkili servis tamiri ve orjinal parça kullanımı varsa karşı tarafın %100 kusurlu olması durumunda kendi sigortasından yetkili servise yaptırıp karşı tarafa rücu edilebilir.
Sigortacıların ne yapacağı belli olmaz.Servis dışı yaptıralım deseler de servis istiyorum diyin.Duruma göre davranıp hakkınızı arayın.