Geçmiş olsun Emre bey
Allah daha kötüsünden korusun
Güzel olmuş dediğiniz gibi renk farkı yoksa en güzeli bence budur.( Benim önceki aracımın arka kapısı macunluydu ve boyalıydı.her yıkamamda basınçlı su boyayı çıkarıyordu alttan macun nokta şeklinde belli oluyordu. yıkamada çık dikkat edilmesi gerekiyordu. Kapı sacının değişmesi bence bu yönden iyi olmuş. Birde acacımın rengi metalik gri idi boya rengini hiç tutturamamışlardı her baktığımda arabadan soğuyordum birde insanların şurasında boya var bv demeleri insanı iyice arabadan soğutuyodu.) bu yüzden renk farkı olmaması cok iyi....
Kazasız sürüşler dilerim....
yakın zamanda kırmızı ışıkta beklerken çarptılar. 3 haftaya yakında alj toyota da tamir için bekledi. İkame araç alınması için illa aracı sizin çektirmenize gerek yok. bu eskide kaldı veya sigorta şirketleri çamura yatıyorlar. ben kendim götürdüm aracımı bıraktım 7 gün kadar ikame araç aldım. ha bide eğer kapılarınız değişecek ve karşı taraf yüzde yüz hatalı ise aracınızda daha değişmemiş ise kapılarınız değer kaybı için karşı tarafın sigorta şirketine başvurabilirsiniz. tabi avukat aracılığıyla.. geçmiş olsun..
Teşekür ederim bugün teslim aldım herşeyi yapıldı çok şükür. ikame araç ta aldım onuda dün teslim ettim.
Mesaj Birleştirildi: 29 Oca, 2015 16:38
Geçmiş olsun. Allah sağlık versin. Maddiyat için üzülmeye değmez.
Benim gördüğüm faturada parça değerlerini toplarsak 650TL gibi birşey oluyor. Ama faturadaki toplam parça değeri 2000TL diyor+ işçilik koyuyor. Burayı pek anlamadım.
teşekkürler, faturanın arka kısmına bakmamışım

resim çekip onuda yükledim.
Mesaj Birleştirildi: 29 Oca, 2015 16:39
çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...
amin cümlemizi
Mesaj Birleştirildi: 29 Oca, 2015 16:47
Geçmiş olsun Emre bey
Allah daha kötüsünden korusun
Güzel olmuş dediğiniz gibi renk farkı yoksa en güzeli bence budur.( Benim önceki aracımın arka kapısı macunluydu ve boyalıydı.her yıkamamda basınçlı su boyayı çıkarıyordu alttan macun nokta şeklinde belli oluyordu. yıkamada çık dikkat edilmesi gerekiyordu. Kapı sacının değişmesi bence bu yönden iyi olmuş. Birde acacımın rengi metalik gri idi boya rengini hiç tutturamamışlardı her baktığımda arabadan soğuyordum birde insanların şurasında boya var bv demeleri insanı iyice arabadan soğutuyodu.) bu yüzden renk farkı olmaması cok iyi....
Kazasız sürüşler dilerim....
Teşekkür ederim Müjdat bey. ilk arkadaşımın servisine gittiğim zaman değiştirmeye gerek yok deyip aynen sizin dediğiniz gibi düzeltme ve macunlarız eskisi gibi olur,birkaç günde hallederiz demişlerdi. ben istemedim. yetkili serviste orjinal parçalarla olsun dedim verdim. varsın 1 hafta fazla kalsın ama temiz olsun istedim. çok şükür bir sıkıntıda olmadı.
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
araç güzel olmuş,
kazada ikame araç konusunda trafik sigortası karşılamayacağı için kendi kaskonuz varsa işlemi bu kaskonuz üzerinden hızlıca başlatıp devamında karşı tarafın sigortasından rucü ettirecektiniz ve kaskonuzun yılda 2 defa 14 gün gibi ikame araç hizmetinden yararlanabilir diniz...
yinede geçmiş olsun
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
araç güzel olmuş,
kazada ikame araç konusunda trafik sigortası karşılamayacağı için kendi kaskonuz varsa işlemi bu kaskonuz üzerinden hızlıca başlatıp devamında karşı tarafın sigortasından rucü ettirecektiniz ve kaskonuzun yılda 2 defa 14 gün gibi ikame araç hizmetinden yararlanabilir diniz...
yinede geçmiş olsun
Muhammet bey aynen dediklerinizi yaptık. normalde ikame araç alındığında kasko indiririm bozulacaktı. %100 haklı olduğum anlaşılınca ikame araç isteğinde bulundum. işlemlerin hızlanması kaskodan başlattık. sonra kasko firması karşı tarafın sigortasından rücu edeceklerini belirttikleri için ikame aracı da gönül rahatlığıyla istedim. teşekkürler