0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaza tespit tutanağına olay yeri resmini güzel bir şekilde çizip karşı tarafa imzalattıysanız kaskoda sorun çıkmaz. Kusur oranlarına göre hasarlar her iki taraf içinde karşılanır. Karşı taraf %100 kusurlu ise sizin hasarsızlığınız da etkilenmez.
iyi akşamlar arkadaşlar bu sabah işe çıkmış giderken kaza yaptım. kaza şöyle oldu cadde üzeri giderken üstelik yeşil ışık yanarken, ara yoldan çıkan doblo sağ ön kapıdan arabama çarptı. 3-4 mt sürüklendim ve yan durdum caddede. o sinirle çıktım, adamı arabadan indirdim, insanlar ayırdı Allah tan. o sinirle inanın neler yapılmaz ki. Ama iyiki insanlar ayırdı bizi, yoksa işler iyice sarpa sarardı. O kadar sinirlenmem gereksizdi ama saçma sapan yapılan hatalar yüzünden mağdur oluyoruz. belki bir hafta 10 gün arabasız kalacağız. Gelelim kazanın resimli açıklamasına ben yeşil ışıkta yoluma devam ederken doblo burnunu çıkarmış karşı yola geçmek için bekliyor. Ama son resme dikkat edersek karşı yola giriş yasak tabelası var. Sadece tek yön geliş. kaza olduktan sonra doblonun sahibi resimleri çektik arabalarıda çekelim dedi. Bende baktım trafikte akıyo, kabul ediyorsan hatalı olduğunu çekelim dedim. Tabi ki yok dedi ozaman polisi bekliyoruz deyince yaklaşık 30 dakika bekledik. Bu sırada çevreden gelen giden hatalı doblo deyince, bizim badem bıyıklı amca kabul etti hatalı olduğunu. Tutanak tutuldu herkes yoluna gitti. Şimdi benim sorum şu, adamın trafik sigortasından yaptıracaz arabamı. O ise kaskodan yaptıracağım dedi. Ben arabamı yetkili servise versem ikame araç alabilir miyim? kendi kaskomu bozdurmak istemiyorum. kış günü, çocuğu her gün anneme getir akşam geri götür zor olacak. Trafik sigortası araç vermiyormuş. ve yetkili servis 2 haftayı buluyormuş geri vermeleri. özel servise götürsem nasıl yapacaklar? ama çabuk yapacaklar bunu biliyorum. Yarın ya yetkili servise ya da özel servise bırakacağım. karar veremedim yardım ederseniz sevinirim. Dip not: Yazım hatam varsa affola
Geçmiş olsun birader. Yine bir sağdan çarpma vakası. Doblo çok afedersiniz, öküz gibi dalmış yola. Tabi ona bir şey olduğu yok. Azıcık tamponu çizilir o kadar. 1 ay öncede ben yaşadım benzer durumu. Sizi çok iyi anliyorum o yüzden.Keşke arabayi hiç oynatmadan direkt çekici çağırıp yetkili servise çektirseydin. Bu şekilde ikame araç alman biraz daha zor oluyor. Ama yinede kaskonu yapan sigortacı ile gorüş. 1 haftaya kadar bir araç veriyorlar. Yetkili servisin yoğunluğuna göre 1 hafta kadar sürer boya işlemin. Inşallah değişim olmaz kapıda. Ama sacda delinme var gibi. Değişmek zorunda kalınabilir. Çok canınızı sıkmayın. Olacağa çare yok.
Geçmiş olsun, ben olsam yetkili serviste yaptırırım en azından 1 yıl garantisi oluyor ve takılan parçaların yan sanayi olması gibi bir ihtimalde yok. Elinize en ince ayrıntısına kadar faturanızı veriyor.
Emre bey geçmiş olsun.
çok Sağolun 1 sene garanti olayını bilmiyordum. Yarın ilk iş Zeytinburnu derindereye gidiyorum demektir. Biraz fazla yazacaklar hasar kaydına ama olsun. Yetkili servis sonuçta. Tekrar teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Ocak 10, 2015, 00:20:20 teşekkürler Allah kimseye vermesin Ahmet bey
Ben olsam herhalde o adami arabadan indirdikten sonra guzel seyler yapardim trafikte insanlarla fazla tartisiyorum , parspiyelde hasar almis kapilara bi kova su ile sunger surun hasari daha net gormus olursunuz
Çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun.
Marşpiyere inanırmısın hiç bakmadım , kapıyı görünce içim gitti. Ne zorluklarla alıyoruz AraçlarıSonra afedersiniz kazmanın biri geliyor vuruyor. Adama gelince indirdim arabadan da , Haklıyken haksız duruma düşmek varya işte sırf bu olay Yüzünden durdum, Hayırlısı artık. Tutanak tutarken (ilk tutanağım) tecrübesizliği görünce adam anladı ilk kazamı diye sordu. Evet dedim. Ben çok tuttum diyo, dedim belli kullanmandan... Temizliği yarın gitmeden yapayım bakalım ne süpriz çıkacak?
Okan bey. Bahsettiniz araç yetkili servistemi 3 hafta da bekledi.
Aynen pejo haramidere deniz di galiba subenin adi bidaha adimimi dahi atmam araci saglam verdik her yeri cizik aldik kabut farlar cizik icindeydi kabutu lokal boyadilar guvenlik kopegi yapmis dendi ama pek inanmadim ben resmi vardi fakat silmisim 2.5 3 haftaya yakin surdu
Yazıktır arkadaş insanları mağdur etme konusunda 1 numarayızdır kesin. Geçmiş olsun sizede, işallah bizimki bu kadar sürmez. Derindereyi araştırdım netten şimdi, inşaat sektörüne gireceklermiş sanırım, yarın gidince netleşir bakalım
Kasko dan yaptırabilirim de hazır badem Bıyıklı Doblo da suçluluğunu kabul etmişken doblonun trafik sigortasından yaptıralım diyorum. Yoksa Hasarsızlık indirimim gidecek. Teşekkürler sahada geçmiş olsun. Hakkaten dobloda fazla hasar yoktu.